Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εδώ και 8 χρόνια περίπου χρησιμοποιώ Opera.

Πανάλαφρος, πρωτοπόρος (CSS, Turbo, Speed dial, νομίζω και τα gestures τα έβαλε πρώτος), γρήγορος.

Δοκιμάστε

• Like 6
Δημοσ.

πολυ καλος brownser τον χρησιμοποιω και σε μακ και σε παραθυρα αλλα εχω ενα προβλημα δεν μπορω να τρεξω το spotify web player μου βγαζει να κανω istalll το flash το κανω και παλι δεν δουλευει ενω ολα τα υπολοιπα μια χαρα

καμια ιδεα κανεις?

μηπως τον εχεις σε turbo mode ?

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις προχθές πέταξα τον 40 διότι είχα βαρεθεί  κάθε μέρα να κάνω ένα rule στο zonealarm (firewall) για να περνάει....
(κυρίως ο έλεγχος που κάνει για Updates...)
Σού 'δωσα δικαίωμα μια φορά, σού 'δωσα δυο... τι θες κάθε μα κάθε μέρα και μου τα σπας;;;;;
Τον σούταρα και τέλος....

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ Opera από το 2007, και πλέον τα τελευταία χρόνια και σε συνδυασμό με ESET NOD 32. Από τότε δεν άλλαξα ποτέ ούτε Browser ούτε Antivirus, για κάποιο μαγικό τρόπο συνδυάζονται άψογα.

Δημοσ.

είναι φοβερό το όπερα, πραγματικά υπεροχή δουλειά, όπως πάντα! χρήστης εδώ και 12 χρονιά περίπου. (ίσως και περισσότερα από την πρώτη εκδοσή)

Δημοσ.

μπα; παραξενο... και γιατι δεν θυμοταν το rule;

το opera εφταιγε ή το za;

βρηκες τι ηταν;

Κάθε φορά τον έλεγχο τον έκανε ένα αρχείο από διαφορετικό folder π.χ.

-τη μια μέρα από το \Opera\40.0.23086.62\auto_updater.exe

-την επομένη από το \Opera\40.0.23086.81\auto_updater.exe

Το ίδιο και με την ίδια την Opera..

-τη μια μέρα  \Opera\40.0.23086.62\opera.exe

-την επομένη  \Opera\40.0.23086.81\opera.exe

Δημοσ.

πολυ καλος brownser τον χρησιμοποιω και σε μακ και σε παραθυρα αλλα εχω ενα προβλημα δεν μπορω να τρεξω το spotify web player μου βγαζει να κανω istalll το flash το κανω και παλι δεν δουλευει ενω ολα τα υπολοιπα μια χαρα

καμια ιδεα κανεις?

Ναι. H opera χρησιμοποιει ppapi plugins εδω και καιρο, οποτε θες και το ppapi flash απο εδω

https://fpdownload.macromedia.com/pub/flashplayer/latest/help/install_flash_player_ppapi.exe

Το flash για τον ff δεν κανει, ειναι npapi

Ερώτηση: Αυτα τα χαρακτηριστικα τα εχει ο opera developer??

Ναι, μιας και η opera-developer ειναι 2 εκδοσεις πιο μπροστα απο την stable.

Δημοσ.

το μόνο πράγμα που με αποτρέπει να κάνω χρήση του opera είναι το bookmark manager και viewer του ο οποίος είναι η αθλιότητα σε όλο της το μεγαλείο.. εκεί το firefox είναι πολλες φορες ποο ανοτερο.. ακομη και με αυτου του chrome ειχα καραβολεβτει

• Like 1
Δημοσ.

Πάντα ήταν γρήγορος αλλά έχει έξυπνα χαρακτηριστικά εξοικονόμησης που δεν βρίσκεις αλλού, χώρια ότι μπορείς να κατεβάσεις και μέσα από σύνδεσμο βίντεο...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...