kopeli Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους! Έχει αγοράσει κανείς από σας τις τελευταίες μέρες απο το vickmall; Έχω κάνει μια παραγγελία εδώ και δέκα μέρες και ενώ μου έδωσαν αμέσως tracking number ,το 17track και το singpost δεν εμφανίζει την παραγγελία μου.Εποικοινώνησα με το singapore post και με ενημέρωσαν ότι δεν τους έχει έρθει ακόμα το πακέτο! Η Selina απο το vickmall μου είπε ότι η καθυστέρηση ίσως οφείλεται σε εναν τυφώνα που υπάρχει τώρα εκεί.Παίζει κάτι τέτοιο;Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό και έχω παραγγείλει πολλές φορές! Ευχαριστώ!
zananiro Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Ότι και να παίζει δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο παρά υπομονή για λίγες ημέρες. Πάντως, άσχετα με τον τυφώνα το πακέτο λογικά θα έπρεπε να είχε παραληφθεί από την εταιρία εκτός και αν διαλύθηκε το σύμπαν εκεί.
stelios18120 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Μην ανχωνεσαι Σε λίγες μέρες θα το δεις,απλα υπάρχει μία μικρό καθυστέρηση γενικά Ότι και να γίνει το δέμα σου δεν θα χαθεί από την στιγμή που έχεις tracking number εκτός και αν γίνει πόλεμος ή πέσουν πυρηνικά Πάντως υπομονή και θα το δεις.οτι γίνεται ένας χαμός με τα καιρικά εκεί είναι αλήθεια. 1
ziaba Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Μην ανχωνεσαι Σε λίγες μέρες θα το δεις,απλα υπάρχει μία μικρό καθυστέρηση γενικά Ότι και να γίνει το δέμα σου δεν θα χαθεί από την στιγμή που έχεις tracking number εκτός και αν γίνει πόλεμος ή πέσουν πυρηνικά Πάντως υπομονή και θα το δεις.οτι γίνεται ένας χαμός με τα καιρικά εκεί είναι αλήθεια. ή κλέψουν το κοντέινερ της sg post γεμάτο από συσκευές που έστειλε το vickmall όπως υποτίθεται έγινε πριν κάνα 6 μηνό .... μιλάμε κλαίω με τις δικαιολογίες των κινέζων 1
stelios18120 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Καλά σε δικαιολογία είναι άρχοντες. Και εμένα μ έχουν πει πολλά σάλια επειδή άργησαν μερικές παραγγελίες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα