BritGreek Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Λοιπόν, ανοίγω αυτό το thread γιατί θέλω να δω αν είμαι ο μόνος που έχει μεγάλο πρόβλημα με τη HOL, και μάλιστα σε 4 διαφορετικές περιοχές της Αττικής. Όλες μου οι γραμμές έχουν πέσει κατά τουλάχιστον 2-3 MBit, ενώ κάποιες δυσλειτουργούν τελείως. Η μια μου γραμμή σε απόσταση 250 μέτρων από το DSLAM, η οποία πλέον από τα 20 περίπου που κλείδωνε πλέον έχει πέσει στα 14. Ακόμα και με αυτά τα 14, δεν μπορώ να δω ούτε βίντεο στο youtube ή WEB tv, στο facebook μπαίνει με τεράστια καθυστέρηση και για skype ή viber βιντεοκλήσεις, ούτε λόγος. Απλά δεν παίζουν. Σήμερα ήρθε ο ΟΤΕ και τα βρήκε όλα ΟΚ... Η δεύτερη, από το Νοέμβριο του 2015 (υπάρχει και αντίστοιχο topic μου), καθημερινές διακοπές στο internet για ώρες, συνακροάσεις τηλεφωνίας, εκατομμύρια FEC και HEC errors στο πρώτο μισάωρο. Βιντεοκλήσεις και facebook δεν παίζουν καν, και έχω packet loss τουλάχιστον 50% τις περισσότερες ώρες της ημέρας. H τρίτη, πάλι πρόβλημα με errors, συγχρονισμός τη μια ημέρα στα 8 και την άλλη στα 11, disconnects κάθε δύο λεπτά, και όταν δεν υπάρχουν disconnects, το ρουτερ μαζεύει τόσα λάθη που πρέπει να το ανοιγοκλείνουμε (πάντα) για να ανοίγουν οι σελίδες. Η τέταρτη, 4Mbit απώλεια σε ταχύτητα, πάλι δεν ανοίγουν σελίδες, εκατομμύρια FEC και HEC. Για όλες τις γραμμές έχουν γίνει τα αμέτρητα συνδυαστικά με ΟΤΕ και έχουν έρθει καμιά 15ρια φορές τεχνικοί στους χώρους που λειτουργούν οι γραμμές, χωρίς να εντοπίσουν πρόβλημα στην καλωδίωσή μου, ΑΛΛΑ θεωρώντας τις γραμμές φυσιολογικές. Σε προσπάθεια να μου αφήσουν ελεύθερο το SNR, σε όλες τις γραμμές πέφτει κάτω από 3 μετά από 3-4 ώρες, και γι' αυτό με έχουν σε SNR 11. Τα προβλήματα όμως δεν λύνονται. Παραμένουν, απλά έχω και χαμηλότερες ταχύτητες. Δεν γίνεται να κατεβάζω από το ftp του ntua ή από το site της nvidia με ταχύτητα 180/sec, ενώ το ρούτερ δείχνει κλειδωμένο πχ στα 14. Σημείωση, σε κάθε χώρο υπάρχουν διαφορετικοί υπολογιστές, πάντα με ethernet και οι περισσότεροι τρέχουν Linux. Κοινό χαρακτηριστικό και στις 4 γραμμές είναι ότι μπουκώνει το ρουτερ και για να μπω σε σελίδες πρέπει να το κάνω συνεχώς restart. Είμαι ο μόνος που έχει πρόβλημα με τη HOL ή κάτι παίζει;
stra777 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 καλημέρα, Τώρα τελευταία το εχω παρατηρήσει και εγω στην δικιά μου συνδεση. Απο 10 που έπιανα για κανα 2-3μηνο τωρα έπεσε στα 7 και υπάρχουν στιγμές που δεν ανοίγει καν σελίδα ενω στο router βλέπω οτι εχει κλειδώσει τα 7. Ύστερα απο τηλ επικοινωνια μαζι τους τα εριξαν σε προβλημα του router οποτε και απο βδομαδα θα το αντικαταστησω αν και δεν νομιζω οτι οφείλετε εκει το προβλημα. Τα ιδια ειχα και πιο παλια που ημουν στην HOL.
BritGreek Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 καλημέρα, Τώρα τελευταία το εχω παρατηρήσει και εγω στην δικιά μου συνδεση. Απο 10 που έπιανα για κανα 2-3μηνο τωρα έπεσε στα 7 και υπάρχουν στιγμές που δεν ανοίγει καν σελίδα ενω στο router βλέπω οτι εχει κλειδώσει τα 7. Ύστερα απο τηλ επικοινωνια μαζι τους τα εριξαν σε προβλημα του router οποτε και απο βδομαδα θα το αντικαταστησω αν και δεν νομιζω οτι οφείλετε εκει το προβλημα. Τα ιδια ειχα και πιο παλια που ημουν στην HOL. Εμένα μου έχουν στείλει και έχω από 3-4 ρούτερ για την κάθε γραμμή. Δεν είναι τα ρούτερ. Κανένας άλλος δεν έχει θέμα με HOL;;;
JimGer Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Εγώ έχω θέμα με vodafone (λογικά Hol δηλαδή). Νομίζω ότι μέσω wifi δεν στέλνει εικόνες στο viber και αν είδα καλά και στο linked in έχει κάτι θέματα με τα push. Δηλαδή είναι ψιλοάκυρα προβλήματα.... Σε άλλα site μπαίνει πολύ γρήγορα πχ insomnia αλλά σε άλλα αργεί πολλές φορές. Έχω βάλει δικούς μου dns αλλά @@ Που και που λύνεται το πρόβλημα με vpn (openvpn) για το viber δεν είμαι σίγουρος. Η ταχύτητα όμως εκεί που συνδέεται δεν είναι άσχημη. Απλά είναι λίγο ανισόρροπη σαν σύνδεση
gbras Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μαλλον εχεις αρκετες dsl και vdsl στην γειτονια σου. Βαλε vdsl αν μπορεις .
BritGreek Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Έχω αρχίσει και εκνευρίζομαι άσχημα. Ξέρω, ξυδάκι, αλλά το θεωρώ εντελώς προκλητικό να έρχονται και να ξαναέρχονται τεχνικοί στο χώρο (εξωτερικοί συνεργάτες της Intracom) και όταν βάζουν το analyzer πάνω, εντελώς εκ θαύματος να μη βγάζουν λάθη οι γραμμές, να μην υπάρχουν FEC/HEC/CRC errors, και δύο ώρες αργότερα, να γίνεται πάλι της παλαβής. Σήμερα ήρθε τεχνικός στο σπίτι μου, όπου μέχρι πρόσφατα είχα ταχύτητα 14-15 και τώρα έχει πέσει στα 11-12, και δεν μπορώ να μπω καν σε youtube, facebook, κλπ. Επίσης μαζεύει εκατομμύρια FEC/HEC/CRC. Το πόρισμα που έβγαλε ήταν ότι φταίνε οι τηλεφωνικές συσκευές, ειδικά μια ενσύρματη (Panasonic) που έχουμε στο υπνοδωμάτιο. Επίσης, μου είπε ότι ίσως φταίει το ότι τα ασύρματα τηλέφωνα (2) είναι σχετικά παλιά. Τέλος έφυγε, λέγοντας ότι η ταχύτητα είναι φυσιολογική, κι ότι τόσο πιάνουν όλοι και ότι το ρούτερ είναι πολύ καλό (ZTE) και να μη βάλω του εμπορίου. Στη δουλειά μου, εξακολουθώ να έχω internet μόνο λίγες ώρες την ημέρα έχω συνακρόαση με τη μισή γειτονιά, και τον άλλο μήνα κλείνω ένα χρόνο βλάβης. Μάλιστα, ενώ έχω ζητήσει γραπτώς το ιστορικό, το νομικό τμήμα της HOL δεν το έχει στείλει εδώ και 1.5 μήνα. Στην άλλη γραμμή, συνεχόμενα disconnects, κάθε δύο λεπτά, και καλά το δίνουν στον ΟΤΕ, ο ΟΤΕ τα βρίσκει όλα ΟΚ, και το πρόβλημα δεν λύνεται. Στην τέταρτη γραμμή, ακριβώς δίπλα από το ΑΚ, ταχύτητα πλέον συγχρονισμού 14, από 20. Πάλι ο ΟΤΕ, ο οποίος τα βρίσκει όλα φυσιολογικά, λέγοντας ότι για απόσταση 500 μέτρων από το DSLAM η απώλεια 10MBit είναι απολύτως φυσιολογική. Σημείωση, μιλάω για γραμμές σε διαφορετικές περιοχές στην Αττική. VDSL δεν υπάρχει σε καμία από τις περιοχές μου για να βάλω, εκτός από μια.
rfc Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 ενταξει, μαζευτηκατε 5-6........ οι μονοι ειστε! 1
BritGreek Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 ενταξει, μαζευτηκατε 5-6........ οι μονοι ειστε! Ή οι υπόλοιποι απλώς αποδέχονται την κατάσταση ως έχει, θεωρώντας τα όλα φυσιολογικά. Βγάλε κι εκείνους που βαριούνται να γράψουν / δεν θέλουν να γράψουν επειδή άνοιξα το θέμα εγώ, κι έδεσε το γλυκό. Το έχουμε ξαναδεί. Αγάπη μόνο.
mitsus Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Επειδη μου εχει τυχει να φταιει τηλ. συσκευη, αν μπορεις βγαλτες εκτος για μερικες ωρες ή παρε δανεικη μια αλλη, να δεις τι γινεται. Και αν ειναι δυνατον καινουριο φιλτρο/σπλιτερ
BritGreek Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Επειδη μου εχει τυχει να φταιει τηλ. συσκευη, αν μπορεις βγαλτες εκτος για μερικες ωρες ή παρε δανεικη μια αλλη, να δεις τι γινεται. Και αν ειναι δυνατον καινουριο φιλτρο/σπλιτερ 4 διαφορετικές περιοχές / γραμμές είναι. Έβγαλα όλες τις συσκευές από τα σπίτια και έβαλα από μια τέτοια ασύρματη https://www.skroutz.gr/s/290123/Panasonic-KX-TG2511.html . Επίσης άλλαξα όλα τα φίλτρα και splitter. Το πρόβλημα, δυστυχώς, παραμένει. Αυτή τη στιγμή, είδα στο router στη μια γραμμή ότι το snr είχε πέσει στα 3.5... Αν και η ταχύτητα είχε επανέλθει στα "φυσιολογικά" της, προφανώς δεν άνοιγαν καν σελίδες, χωρίς το απαραίτητο πλέον restart στο ρούτερ.
rfc Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Την hol την εχεις παρει κανα τηλεφωνο να τις τα πεις ή ανοιγεις μονο καταστροφικα ποστς για παγκοσμια γενικα ιντερνετικα προβληματα με "αγαπη" οπως λες και εσυ?
mitsus Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Ολα σου τα ρουτερ zte ειναι? Δοκιμασε κανενα δανεικο,αλλη μαρκα πιο σοβαρη 1
BritGreek Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Την hol την εχεις παρει κανα τηλεφωνο να τις τα πεις ή ανοιγεις μονο καταστροφικα ποστς για παγκοσμια γενικα ιντερνετικα προβληματα με "αγαπη" οπως λες και εσυ? Όποιος κι αν είσαι (μα όποιος κι αν είσαι), αν διάβαζες το αρχικό μου post θα διαπίστωνες ότι όχι μόνο έχω πάρει τη HOL, αλλά έχουν γίνει κι ένα σωρό συνδυαστικά με ΟΤΕ, πολλές επισκέψεις από τεχνικούς στους χώρους, και τις βλάβες έχει αναλάβει το Β' επίπεδο του τεχνικού τμήματος. Την ειρωνία σου την επιστρέφω κάνοντας κι εγώ το "μάγκα" πίσω από το πληκτρολόγιό μου. Δεν είναι τρελός ο καθένας να γκρινιάζει στα καλά καθούμενα αν δεν υπάρχει πρόβλημα, τουλάχιστον όχι στην ηλικία μου. Ολα σου τα ρουτερ zte ειναι? Δοκιμασε κανενα δανεικο,αλλη μαρκα πιο σοβαρη Κι εγώ το είχα σκεφτεί αυτό. Έχω και 4-5 Netfaster. Καμία αλλαγή στο πρόβλημα, δυστυχώς.
mitsus Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ειναι ευκολο σε καποια απο τις 4 γραμμες να τραβηξεις καινουριο καλωδιο απο την εισαγωγη του οτε στον χωρο σου? Να το ριξεις χυμα εννοω(και όχι κοντά σε ρεύματα) και να αποσυνδεσεις την τωρινη καλωδιωση,προσωρινά. edit: α) στα συνδυαστικά τι σου απαντήσανε? β)τις αποσυνδέσεις/κολλήματα σου τα κάνει σε συγκεκριμένες ώρες(παρακολούθησέ το) ή τυχαίες γ)δοκίμασε να βάλεις το ρούτερ σε πρίζα μόνο του χωρίς άλλες συσκευές δ) δοκίμασε άλλο/καινούριο τροφοδοτικό στο ρούτερ( μου έχει τύχει να γονατίζει την γραμμή) ε)Τα netfaster είναι αρκετά παλιά πλέον. Κανένα άλλο δανεικό ή πάρε κανένα μεταχειρισμένο που να πουλάνε εδώ στις αγγελίες π.χ. tp-link. Όλα τα παραπάνω στα λέω για να βεβαιώσεις ότι δεν φταίει κάτι από τον χώρο σου edit ii: Για τις συνακροάσεις μήπως έχεις καταφέρει να βρεις αν γίνονται με αριθμό της οικοδομής? Θα μπορούσε να φταίει η καλωδίωση της οικοδομής. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2016 από mitsus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα