Προς το περιεχόμενο

Nokia Lumia 930 ή Microsoft Lumia 950;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχουν τρεις λόγοι για την επιλογή της συγκεκριμένης συσκευής. Α. Το υπέροχο κατ´ εμε UI. B. Το μαύρο σε όλο το φάσμα των μενού και λειτουργιών και Γ. Το προβλεπτικό σύστημα στα μηνύματα με το οποίο μπορούσα να γράψω ολόκληρη πρόταση μόνο πληκτρολογώντας δυο τρεις λέξεις. Οι υπόλοιπες μου εμφανίζοντας στην μπάρα προτάσεων. Εννοείται βέβαια ότι όλες οι προτάσεις σας είναι καλοδεχούμενες και ειδικά για το Nexus που μου ψιλοαρεσει.

Για το Γ, προβλεψεις λεξεων υποστηριζει και το google android keyboard, ενω μπορεις να βαλεις και το swiftkey keyboard στο android που εχει εξαιρετικες προβλεψεις. (δεν ειναι τυχαιο οτι το αγορασε η microsoft)

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Για ελληνική πρόβλεψη και ελληνική φωνητική πληκτρολόγηση το μακράν καλύτερο είναι το Swype (στο αρχικό του στάδιο χωρίς φυσικά την βελτίωση μέσω της εκπαίδευσης αργότερα) αλλά η κουβέντα πηγαίνει αλλού.

Δημοσ.

Σήμερα βλέπω reviews του Htc one m8. Τι λέτε;

Το M8 δεν αξίζει 322 ευρώ. Δεν γίνεται από εκεί που πας για καλή κάμερα, το μόνο ουσιαστικά που μπορεί να προσφέρει μια lumia συσκευή να πηγαίνεις σε κινητά android με μέτρια κάμερα όπως το M8.

Δημοσ.

Σήμερα βλέπω reviews του Htc one m8. Τι λέτε;

Κινητο του 2014 ειναι τι να πουμε ακριβως. Αν ελεγες για το M10 που ειναι το καινουργιο προφανως θα σου λεγαμε go for it μιας και το κινητο ειναι αριστο σαν συνολο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αφού καταφέρω να δώσω το 5s είμαι ανάμεσα σε τρία τηλέφωνα. Αν εξαιρέσουμε κάμερα και λειτουργικό πείτε μου τη γνώμη σας ανάμεσα στα lumia 930, 1520 και htc m8!

Δημοσ.

Αφού καταφέρω να δώσω το 5s είμαι ανάμεσα σε τρία τηλέφωνα. Αν εξαιρέσουμε κάμερα και λειτουργικό πείτε μου τη γνώμη σας ανάμεσα στα lumia 930, 1520 και htc m8!

Κανενα απο αυτα..1ον γιατι ειναι παμπαλαια,2ον γιατι δεν πουλιουνται καινουρια πουθενα μονο μετεχειρα..και 3ον δεν αξιζουν σε σχεση με αυτα που βρισκεις τωρα εκει εξω..

Δημοσ.

Επειδή όλοι μας όμως έχουμε τα κολλήματά μας και τα οικονομικά μας, τα μόνα κινητά εκτός των Nokia που θα έδινα λεφτά τώρα είναι htc και Samsung. Άντε ίσως σε τρελά κέφια και lg. Είτε καινούργια είτε μεταχειρισμένα μέχρι 300€ όμως. Γνώμες;

Δημοσ.

Η πιο προσφιλής σε όλους μας γνώμη και συνάμα η καλύτερη δυνατή είναι σε αυτά τα λεφτά να πας σε android λύση, δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος να πας σε windows phone και ειδικά από την στιγμή που δίνεις 300 ευρώ. 

Δημοσ.

Επειδή όλοι μας όμως έχουμε τα κολλήματά μας και τα οικονομικά μας, τα μόνα κινητά εκτός των Nokia που θα έδινα λεφτά τώρα είναι htc και Samsung. Άντε ίσως σε τρελά κέφια και lg. Είτε καινούργια είτε μεταχειρισμένα μέχρι 300€ όμως. Γνώμες;

Παρε ενα καινουριο lg nexus 5x 32gb στα 250€.

Σε αυτα τα χρηματα ειναι το κινητο με την καλυτερη καμερα με διαφορα, μαλλον την καλυτερη οθονη και σιγουρα την καλυτερη εμπειρια χρησης-ταχυτητα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλύτερα lg δλδ παρά htc ή Samsung σε αυτά τα χρήματα; Και είναι τόσο γρήγορο μόνο με 1.8 CPU και 2gb ram? Απλά ρωτάω, δε ξέρω.

Δημοσ.

Καλύτερα lg δλδ παρά htc ή Samsung σε αυτά τα χρήματα; Και είναι τόσο γρήγορο μόνο με 1.8 CPU και 2gb ram? Απλά ρωτάω, δε ξέρω.

Ναι, ο επεξεργαστης ειναι του 2015 και διαφορετικης αρχιτεκτονικης απο αυτους στα παλιοτερα κινητα που κοιτας(εχουν επεξεργαστες του 2013, που φοραγε και το nexus 3 γενιες πισω, δηλαδη το nexus 5 του 2013) και ειναι πιο γρηγορος παρολο την μικροτερη συχνοτητα.

Επισης, εχει εξαιρετικη καμερα(ισως την καλυτερη για κινητο του 2015). Η οθονη του επισης ειναι αριστη για κινητο των 250€.

Τελος, λογω δυνατου επεξεργαστη και αμεσων αναβαθμισεων, θα εχει μεγαλυτερη αντοχη στο χρονο.

Καλυτερα αυτο λοιπον το lg, γιατι σε htc ή samsung σε αυτα τα χρηματα δεν βρισκεις ουτε τετοια καμερα ουτε τετοιο επεξεργαστη/επιδοσεις.

Δημοσ.

Ναι, ο επεξεργαστης ειναι του 2015 και διαφορετικης αρχιτεκτονικης απο αυτους στα παλιοτερα κινητα που κοιτας(εχουν επεξεργαστες του 2013, που φοραγε και το nexus 3 γενιες πισω, δηλαδη το nexus 5 του 2013) και ειναι πιο γρηγορος παρολο την μικροτερη συχνοτητα.

Επισης, εχει εξαιρετικη καμερα(ισως την καλυτερη για κινητο του 2015). Η οθονη του επισης ειναι αριστη για κινητο των 250€.

Τελος, λογω δυνατου επεξεργαστη και αμεσων αναβαθμισεων, θα εχει μεγαλυτερη αντοχη στο χρονο.

Καλυτερα αυτο λοιπον το lg, γιατι σε htc ή samsung σε αυτα τα χρηματα δεν βρισκεις ουτε τετοια καμερα ουτε τετοιο επεξεργαστη/επιδοσεις.

Συμφωνουμε σε ολα οσα λες..ειναι ξεκαθαρα οσα λες..μονο να σε διορθωσω καπου..σε αυτα τα χρηματα το lumia 950 εχει στο συνολο καλυτερη καμερα απο το nexus εστω και για λιγο..ασχετα αν δεν το προτεινω εξαιτιας της παρασανταλης MS..απλα να τα λεμε οπως ειναι τα πραγματα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...