babis_89 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα στην παρέα, ήρθε η στιγμή να αλλάξω το (μαμίσιο)πίσω Fan στον Υπολογιστή μου. Είχε τι Thermaltak tt1225. Το θέμα είναι τωρα τι αγοράζουμε? Άλλος μου λέει για Noctua, άλλος για Aerocool..... Πείτε μου και εσείς την γνώμη σας.. Επίσης κάποιες ερωτήσεις όπως: Τι είναι η ροή αέρα και τι οι μέγιστες στροφές? Τι πρέπει ή είναι καλό να επιλέξω και να προσέξω? Το μαμίσιο με έβγαλε περίπου 10 χρόνια.. Δεν είχα σκοπό να το αλλάξω αλλά το ακούω που ζορίζετε μερικές φορές και αν δεν το χτυπήσω λίγο με το χέρι ο ήχος του είναι τρομερός. Επίσης μόλις ξεκινάει ο υπολογιστής μου βγάζει μήνυμα Fan Error και πρέπει να πατήςω το F1 για να συνεχίσει και να ξεκινήσει. Ευχαρισώ πολύ για τον χρόνο σας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 http://www.insomnia.gr/topic/610848-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CF%88%CF%8D%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%82%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%BF%CF%85/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Αν θες στο παραπάνω θέμα, αλλά να προτείνω και εγώ στα γρήγορα την σειρά artic cooling F12 που είναι φθηνά, αξιόπιστα και με 5 χρόνια εγγύηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Επίσης μόλις ξεκινάει ο υπολογιστής μου βγάζει μήνυμα Fan Error και πρέπει να πατήςω το F1 για να συνεχίσει και να ξεκινήσει. Καλημέρα, αυτό που περιγράφεις με παραπέμπει σε πρόβλημα της ψύκτρας όχι του πίσω. Κάνε ένα copy paste στο link που σου έβαλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα