FasTaker Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Συμφωνω με τον γαλαζοαιματο η ΑPC ειναι κορυφη σε UPS και πολυπριζα ασφαλειας οποτε εγ ωθα πηγαινα με κλειστα τα ματια. Οσον αφορα γνωμες που ακουστηκαν. Ποτε και για κανενα λογο μην βαλεις πολυπριζο πανω σε αλλο οπως μην βαλεις σε σταυρο. Το πολυπριζο παει μονο του στην πριζα και κατι τελευταιο το φωτιστικο γραφειου γιατι το θες πανω στο πολυπριζο?
Kotsos87 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 APC, EATON, CYBERPOWER θα κοιτάς αλλά στα watt που θες έχουν την ίδια τιμή οπότε αναγκαστικά πας σε APC στα 145 ευρώ. Δυστηχώς τα πολλά Watt κοστίζουν σε αρκετά πράγματα. Σε ups, σε τροφοδοτικό, σε ρεύμα βεβαίως, σε ψύκτρα(αέρας ή νερό) αν θα κάνεις oc, σε θερμοκρασίες κλπ. https://www.skroutz.gr/s/296278/Accupower-Eyeon-1400VA-LCD-Display.html αυτο φενεται καλο...και διαβασα καλα λογια και ειναι στα 122 ευρω. εχεις γνωμη καθολου γιαυτο? Συμφωνω με τον γαλαζοαιματο η ΑPC ειναι κορυφη σε UPS και πολυπριζα ασφαλειας οποτε εγ ωθα πηγαινα με κλειστα τα ματια. Οσον αφορα γνωμες που ακουστηκαν. Ποτε και για κανενα λογο μην βαλεις πολυπριζο πανω σε αλλο οπως μην βαλεις σε σταυρο. Το πολυπριζο παει μονο του στην πριζα και κατι τελευταιο το φωτιστικο γραφειου γιατι το θες πανω στο πολυπριζο? μα δεν ειπα πουθενα οτι θα μπει το ενα πολυμπριζο πανω στο αλλο...στην ιδια ευθεια πισω απο το γραφειο υπαρχουν 2 πριζες...το ενα θα εμπαινε στη μια και το αλλο στην αλλη. οπως και αν παω τελικα σε ups το ups θα μπει στη μια και το πολυμπριζο που εχω τωρα στην αλλη πριζα... το φωτιστικο δεν υπαρχει λογος να ειναι στο πολυμπριζο αλλα το καλωδιο του δεν παει και πο μακρια...με το ζορι φτανει στο πολυπριζο...γιαυτο.
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δεν γνωρίζω για accupower. Αν επιλέξεις αυτό ψάξε λίγο αν το fan που έχει δουλεύει συνεχώς και ακούγεται ή αν δουλεύει μόνο όταν ξεκινά η μπαταρία.
lak10 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 εχω 2 accupower δουλευει μονο με την μπαταρια η αν ανοιξει το avr ο αδερφος μου το εχει 2 ετη με πολλες διακοπες ρευματος και δεν εχει κανενα προβλημα για 30- 50 ευρω διαφορα καλυτερα να πας στα 2000va https://www.skroutz.gr/s/296308/Accupower-Eyeon-2000VA-LCD-Display.html εχουν τις ιδιες μπαταριες αρα δεν τιθεται αυξηση κοστους
Kotsos87 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 γενικα ημουν σε φαση να δωσω γυρω στα 15 ευρω για ενα πολυμπριζο και τωρα εχω φτασει στα 150...αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι ειναι χρησιμη επενδυση κατι τετοιο...βεβαια δεν ειχα θεμα ποτε και χωρις ups ευτυχως (να μην το ματιασω).. αλλα ειμαι σε σκεψη γιατι πρεπει να δωσω 10πλασιο ποσο απο οτι υπολογιζα...μεχρι την κυριακη πρεπει να αποφασισω ομως...αν καταληξω τελικα σε ups, θα παω μαλλον σε ενα απο τα δυο accupower που ειπωθηκαν παραπανω. τι θα κερδισω αν παω σε 2000va απο οτι στα 1400 va ?? βαζω απλα και αλλες συσκευες εκτος του pc ανετα ε?sta 1400 va πρεπει να ειναι για max 700 watt..σωστα? τα 2000va ποσα watt μου προσφερουν για αφοβη χρηση?
Runner25 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 γενικα ημουν σε φαση να δωσω γυρω στα 15 ευρω για ενα πολυμπριζο και τωρα εχω φτασει στα 150...αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι ειναι χρησιμη επενδυση κατι τετοιο...βεβαια δεν ειχα θεμα ποτε και χωρις ups ευτυχως (να μην το ματιασω).. αλλα ειμαι σε σκεψη γιατι πρεπει να δωσω 10πλασιο ποσο απο οτι υπολογιζα... μεχρι την κυριακη πρεπει να αποφασισω ομως...αν καταληξω τελικα σε ups, θα παω μαλλον σε ενα απο τα δυο accupower που ειπωθηκαν παραπανω. τι θα κερδισω αν παω σε 2000va απο οτι στα 1400 va ?? βαζω απλα και αλλες συσκευες εκτος του pc ανετα ε? sta 1400 va πρεπει να ειναι για max 700 watt..σωστα? τα 2000va ποσα watt μου προσφερουν για αφοβη χρηση? τσαμπα λεφτα θα δωσεις ελεος με τα ups σε χρηση για σπιτι 2
lak10 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 τσαμπα λεφτα θα δωσεις ελεος με τα ups σε χρηση για σπιτι το δικο μου σπιτι ειναι σε περιοχη με πολλους κεραυνους και τα χρονια χωρις ups εχασα λεφτα απο καμμενα ρουτερ switch σκληρους δισκους μεχρι και tv πηρα στο χερι οποτε κανενα ελεος για να μην αναφερω οταν η ταση γινεται ασανσερ τι μπορει να παθεις ειναι μια χρησιμη επενδυση οποιος μπορει καλο ειναι να την κανει. γενικα ημουν σε φαση να δωσω γυρω στα 15 ευρω για ενα πολυμπριζο και τωρα εχω φτασει στα 150...αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι ειναι χρησιμη επενδυση κατι τετοιο...βεβαια δεν ειχα θεμα ποτε και χωρις ups ευτυχως (να μην το ματιασω).. αλλα ειμαι σε σκεψη γιατι πρεπει να δωσω 10πλασιο ποσο απο οτι υπολογιζα... μεχρι την κυριακη πρεπει να αποφασισω ομως...αν καταληξω τελικα σε ups, θα παω μαλλον σε ενα απο τα δυο accupower που ειπωθηκαν παραπανω. τι θα κερδισω αν παω σε 2000va απο οτι στα 1400 va ?? βαζω απλα και αλλες συσκευες εκτος του pc ανετα ε? sta 1400 va πρεπει να ειναι για max 700 watt..σωστα? τα 2000va ποσα watt μου προσφερουν για αφοβη χρηση? τα 1400va σηκωσουν μεχρι 840watt ενω τα 2000va μεχρι 1200watt επιπλεον θα εχεις και μεγαλυτερη αυτονομια γνωμη μου ειναι να πας στα 2000va
stelios18120 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Καλύτερα να πας στα 2000va Δες το σαν επένδυση την συγκεκριμένη αγορά και θα τα βγάλει τα χρήματα της. Χαμένος δεν βγαινεις άμα προστατεύεις τις συσκευές σου.
BlueBlood7 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 το δικο μου σπιτι ειναι σε περιοχη με πολλους κεραυνους και τα χρονια χωρις ups εχασα λεφτα απο καμμενα ρουτερ switch σκληρους δισκους μεχρι και tv πηρα στο χερι οποτε κανενα ελεος για να μην αναφερω οταν η ταση γινεται ασανσερ τι μπορει να παθεις ειναι μια χρησιμη επενδυση οποιος μπορει καλο ειναι να την κανει. τα 1400va σηκωσουν μεχρι 840watt ενω τα 2000va μεχρι 1200watt επιπλεον θα εχεις και μεγαλυτερη αυτονομια γνωμη μου ειναι να πας στα 2000va Προφανώς ο φίλος ζει στην Πτολεμαιδα στην παραγωγή της ΔΕΗ οπότε και δεν έχει θέμα με το ρεύμα
pano Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 E βέβαια εδώ στην Αθήνα έχουμε και από ένα κεραυνό την ημέρα.. 1
Runner25 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 μπουρδες ρε πεταμενα λεφτα εχω διαβασει ενα σωρο βλακειες εδω μεσα οπως για το κορσαιρ κ70 και πηγα πουλησα το μπλακγουιντοου μου για να το παρω, ασχετοι ειναι οι περισοττεροι αν εχεις θεμα με ρευμα πολυμπριζο με ασφαλεια και εισαι οκ 1
BlueBlood7 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Ευτχώς έχουμε και τους σχετικούς εδώ μέσα να μας λύνουν τις απορίες.
Runner25 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Ευτχώς έχουμε και τους σχετικούς εδώ μέσα να μας λύνουν τις απορίες. αγορι μου για οικιακη χρηση δεν συνησταται ups οτι θες λεγε
Runner25 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Τι πίνεις ρε άνθρωπε? φραπε σκετο αυτην τη στιγμη να σου χτυπησω ενα στα γρηγορα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα