razorblade334 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 καλησπερα παιδια.πηρα σημερα απο τον κωτσοβολο πιστωτικο και απο την queest και μου ηρθε με κατεστραμμενο λειτουργικο.win 10.ουτε απο το command prompt δεν μπορουσα να το διορθωσω με την εντολη SCANNOW. δεν επαιζε προγραμματα παιχνιδια τιποτε.τωρα εκανα καθαρη εγκατασταση των 1602 αλλα εδω και τοση ωρα το συστημα τραβαει 5mbps ολη την ταχυτητα μου και με το ζορι κατεβασα τους drivers για την gtx 1060.δεν τα γραφει ολα στο δισκο και συγκεκριμενα ειναι 16 υπηρεσιες που τραβανε ολο μου το ιντερνετ ολες του συστηματος.ξερει καποιος κατι γι αυτο?νομιζω uploading τα κανει αλλα με πολυ χαμηλη ταχυτητα.
razorblade334 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 ευχαριστω πολυ για το τρολ και την παραμικρη βοηθεια.απ οτι καταλαβαινω ειστε κλειστο κλαμπ.
WalkerSW Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Αναδιατυπωσε το προβλημα σου με σωστα Ελληνικα και ισως βρεθει καποιος να μπορεσει να σε βοηθήσει! Τωρα στο ποστ σου ειναι πολυ δυσκολο να βγαλει καποιος ακρη! Επισης βελτιωσε τους τροπους σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα