Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με 750W θα σήκωνες 2x1080 Sli ή 2x Vega/Sega/Mega Drive όταν βγουν με το καλό μαζί με cpu overclocked και θα έτρωγες και σουβλάκια μέχρι τα Χριστούγεννα. Αν σου το αλλάζανε με ίδιο τότε λογικά θα είχες εγγύηση όση είχε περισσέψει απ' το προηγούμενο αλλά επειδή το συγκεκριμένο τροφοδοτικό έχει αποσυρθεί απ' την αγορά εδώ και καιρό, το πιο πιθανό ήταν να σου κόψουν πιστωτικό στην τελευταία τιμή πώλησης του. Και άλλο να σου δίνανε το πουλάς αν δε σ' αρέσει. Εν κατακλείδι..κακή αγορά το 1000αρι

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το πήρα και πριν λίγο το συνέδεσα. Πολύ καλή πρώτη εντύπωση. Το ανεμιστηράκι δουλέυει πάνω απο 50% load οπότε είναι αθόρυβο. Έχει και το Corsair Link που βλέπεις τάσεις, στροφές ανεμιστήρα και θερμοκρασία και μπορείς να φτιάξεις δικά σου προφιλ.

Για το χαλασμένο, αν μου στείλουν καινούριο το κρατάω για το pc που θέλει να φτιάξει ο αδερφός μου οπότε γλυτώνω απο εκεί χρήματα αλλιώς αν πάρω πιστωτικό αγοράζω κάτι άλλο.

Νομίζω οτι έκανα καλή αγορά αν και ήταν λίγο ακριβό.

Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.

Δημοσ.

Χωρις πολλα λόγια. THERMALTAKE Gold σειρά. Ειναι μονόδρομος η επιλογή και εχεις 5 χρονια εγγύηση !!

Δημοσ.

Χωρις πολλα λόγια. THERMALTAKE Gold σειρά. Ειναι μονόδρομος η επιλογή και εχεις 5 χρονια εγγύηση !!

Το έχουν πολλές μάρκες? Εδώ μιλάμε για 10άρια.

Δημοσ.

Δεν βρήκα κάποιο gold 1000w να το συγκρίνω με αυτό που πήρα αλλά βρήκα 750W. Καλό φαίνεται αλλά έχει εγγύηση 5 χρόνια, το χαλασμένο που έχω έχει για 7.

Δημοσ.

Προσωπικα εχω αλλαξει σχετικα προσφατα τρφοδοτικο περιπου 2 μηνες το εχω. Εχω παρει τo XFX http://www.skroutz.gr/s/3007781/XFX-ProSeries-750W-Black-Edition.html και ειναι μια χαρα με 7 χρονια εγγυηση με το παρακατω συστημα

cpu: intel core i5 4690K overclocked τρεχει στα 4.9GHZ

mobo: Gigabyte Z97X Gaming

GPU : Nvidia GTX 980 X2 SLI      MSI chipset

HDD1: WD blue 2TB

HDD2 WD blue 1TB

HDD3; WD blue 500MB

SSD: Kingston Hyperx Savage 240 GB

εν ολιγης με κοστος 130Ε υποστηριζω συστημα τουμπανο. 1000W τροφοδοτικο να βγαζει πραγματικια γυρω στα 800 και ειδικα corsair με τιποτα. Οσο καλη ειναi σε αλλα πραγματα τοσο χαλια ειναι στα τροφοδοτικα. Γνωμη μου σε τροφοδοτικα προσωπικα παω σε coolermaster ή XFX. Το προηγουμεο τροφοδοτικο ήταν της coolermaster 650W 9 χρονια και ο μονος λογος που εγινε η αλαγγη ήταν λογω του SLI.

Δημοσ.

Προσωπικα εχω αλλαξει σχετικα προσφατα τρφοδοτικο περιπου 2 μηνες το εχω. Εχω παρει τo XFX http://www.skroutz.gr/s/3007781/XFX-ProSeries-750W-Black-Edition.html και ειναι μια χαρα με 7 χρονια εγγυηση με το παρακατω συστημα

GPU : Nvidia GTX 980 X2 SLI      MSI chipset

HDD2 WD blue 1TB

HDD3; WD blue 500MB

εν ολιγης με κοστος 130Ε υποστηριζω συστημα τουμπανο. 1000W τροφοδοτικο να βγαζει πραγματικια γυρω στα 800 και ειδικα corsair με τιποτα. Οσο καλη ειναi σε αλλα πραγματα τοσο χαλια ειναι στα τροφοδοτικα. Γνωμη μου σε τροφοδοτικα προσωπικα παω σε coolermaster ή XFX. Το προηγουμεο τροφοδοτικο ήταν της coolermaster 650W 9 χρονια και ο μονος λογος που εγινε η αλαγγη ήταν λογω του SLI.

Να ξεκαθαρισουμε 2πραγματακια γιατι βλεπω και ψιλο γραφονται οτι να ναι σχολια.

1 και κυριοτερον ο ενδιαφερομενος εχει ηδη αγορασει τροφοδοτικο,επειδη βλεπω και προτεινει ο κοσμος τροφοδοτικα λες και ακομα ψαχνει.

2)Το παραπανω Xfx που αναφερεις εχει 5χρονια εγγυηση και οχι 7.

Το αναφερει αλλωστε και στο site της Xfx πιο κατω στα τροφοδοτικα

http://xfxforce.com/en-us/support/xfx-warranty

The limited hardware warranty for XTS, XTR, TS, and Pro Series  Power Supplies lasts for a time period of five years. Except models ending with GREN (green series), which carry a 2 year warranty

The limited hardware warranty for XT series Power Supplies lasts for a time period of three years. 

3)Αυτα που γραφεις παραπανω για πραγματικα Watt βασιζονται καπου?

Γιατι τα Corsair τροφοδοτικα περαν των φθηνοτερων cx και Vs μοντελων ειναι σε γενικες γραμμες μια χαρα. Προφανως εχεις καθε δικαιωμα να προτιμας για δικους σου λογους μια εταιρια.Αυτο ομως δεν σημαινει οτι μπορεις να ριχνεις ''λασπη''σε μια αλλη ετσι απλα.

Ενα προχειρο παραδειγμα για τα Corsair

http://whirlpool.net.au/wiki/psu_manufacturers

Corsair  made a big impact with their initial Seasonic-built HX series. All products since have been top notch and are among the best performing, quietest, and best value PSU's. The Seasonic models are generally quietest, but all models have excellent performance. The AX series is the latest and greatest series.

Και ενα review για το συγκεκριμενο τροφοδοτικο http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story6&reid=394

• Like 1
Δημοσ.

σε value for money θα τα βαζα τα thermaltake.

Το πήρα και πριν λίγο το συνέδεσα. Πολύ καλή πρώτη εντύπωση. Το ανεμιστηράκι δουλέυει πάνω απο 50% load οπότε είναι αθόρυβο. Έχει και το Corsair Link που βλέπεις τάσεις, στροφές ανεμιστήρα και θερμοκρασία και μπορείς να φτιάξεις δικά σου προφιλ.

Για το χαλασμένο, αν μου στείλουν καινούριο το κρατάω για το pc που θέλει να φτιάξει ο αδερφός μου οπότε γλυτώνω απο εκεί χρήματα αλλιώς αν πάρω πιστωτικό αγοράζω κάτι άλλο.

Νομίζω οτι έκανα καλή αγορά αν και ήταν λίγο ακριβό.

Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.

δεν υυπαρχει λογος.αφου μπορουσες να το αγορασεις καλα εκανες.κατι που θα κρατησεις χρονια.αντιθετα για καρτες καποιος σκαει τα διπλα λεφτα και μετα απο 2 χρονια δεν αξιζει ουτε το 1/10.

Δημοσ.

GPU : Nvidia GTX 980 X2 SLI MSI chipset

HDD2 WD blue 1TB

HDD3; WD blue 500MB

Το μεγαλυτερο οτι να'ναι ειναι οτι πιστευεις οτι το efficincy παει στην ac εισοδο και οχι στην dc εξοδο.

Ενα ΧΙΛΙΑΡΙ θα βγαζει ΧΙΛΙΑ βαττ στην εξοδο και θα καταναλωνει 1100-1200+ αναλογα το efficiency. Δεν θα καταναλωνει 1000 για να βγαζει 800. Σταματηστε επιτελους να αναπαραγετε μπουρδες.

• Like 2
Δημοσ.

Πανάκριβο τροφοδοτικό!

Με το 1/5 των χρημάτων μπορούσες να πάρεις αυτό http://www.skroutz.gr/s/312446/Deer-850W-B-PSU-DEER850W.html . Είναι λίγο λίγοτερα watt αλλά πολύ πιο φθηνό.

Σοβαρά τώρα, σοβαρά.

Έφυγε αναφορά απο μένα, για τους άλλους δεν γνωρίζω.

Δημοσ.

Πανάκριβο τροφοδοτικό!

Με το 1/5 των χρημάτων μπορούσες να πάρεις αυτό http://www.skroutz.gr/s/312446/Deer-850W-B-PSU-DEER850W.html . Είναι λίγο λίγοτερα watt αλλά πολύ πιο φθηνό.

deer τροφοδοτικο?ναι 850 στην θεωρια .παιζει στα μισα να εχει κανει μπαμ.και απορω αν εχει τιποτα protections.ενα καλο τροφοδοτικο δεν εξαρτατε μονο απο τα watt οπως και με τα ups.

Δημοσ.

Δεν ειναι παντα τρολαρισμα τετοια ποστ.Δυστυχως σε πολλους επικρατει η αποψη πως ενα φθηνο τροφοδοτικο δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο ενα επωνυμο.Γνωστος φιλου μου εφτιαξε υπολογιστη κοντα στο 2χιλιαρο, και εβαλε τροφοδοτικο για τα πανηγυρια.Ειναι απο τα μυαλα που λενε οτι ολα τα τροφοδοτικα ειναι τα ιδια,την μαρκα πληρωνεις.Αντε να βγαλεις ακρη.

Βλεπω συνεχεια παιδια που ανοιγουν τοπικ για νεο υπολογιστη, σκανε ενα σωρο χρηματα και τους πιανει η τσιγκουνια στο τροφοδοτικο.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ειναι παντα τρολαρισμα τετοια ποστ.Δυστυχως σε πολλους επικρατει η αποψη πως ενα φθηνο τροφοδοτικο δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο ενα επωνυμο.Γνωστος φιλου μου εφτιαξε υπολογιστη κοντα στο 2χιλιαρο, και εβαλε τροφοδοτικο για τα πανηγυρια.Ειναι απο τα μυαλα που λενε οτι ολα τα τροφοδοτικα ειναι τα ιδια,την μαρκα πληρωνεις.Αντε να βγαλεις ακρη.

Βλεπω συνεχεια παιδια που ανοιγουν τοπικ για νεο υπολογιστη, σκανε ενα σωρο χρηματα και τους πιανει η τσιγκουνια στο τροφοδοτικο.

απλα κοιτανε τα watt.σου λενε 850 το ενα 850 το αλλο ποια η διαφορα.ή οτι ρευμα βγαζει το ενα ρευμα βγαζει το αλλο.το τροφοδοτικο ειναι απο τα πιο υποτιμημενα πραγματα και πολλοι επειδη με καλυτερο τροφοδοτικο δεν βλεπουν καποια διαφορα στο performance σου λενε γιατι να το πληρωσω παραπανω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...