Silverage Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Μετά απο 4+ χρόνια συντροφιάς το τωρινό τροφοδοτικό τα φτύνει αφού σβήνει στα παιχνίδια και μετά δεν ανοίγει παρα μόνο αν το ανοιγοκλείσω 5-6 φορές. Θα ήθελα λοιπόν να μου προτείνετε ένα ΚΑΛΟ κατα προτίμηση full modular τροφοδοτικό 750-800W μέχρι 200€ περίπου για το σύστημα της υπογραφής με προοπτική full αναβάθμισης του σε 1-2 χρόνια.
Sheogorath Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Μετά απο 4+ χρόνια συντροφιάς το τωρινό τροφοδοτικό τα φτύνει αφού σβήνει στα παιχνίδια και μετά δεν ανοίγει παρα μόνο αν το ανοιγοκλείσω 5-6 φορές. Θα ήθελα λοιπόν να μου προτείνετε ένα ΚΑΛΟ κατα προτίμηση full modular τροφοδοτικό 750-800W μέχρι 200€ περίπου για το σύστημα της υπογραφής με προοπτική full αναβάθμισης του σε 1-2 χρόνια. Έχεις λογικά εγγύηση ακόμα. Τσέκαρέ το!
Silverage Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Έχεις λογικά εγγύηση ακόμα. Τσέκαρέ το! Έχω αλλά και να το αλλάξω το καινούριο θα έχει 1 χρόνο εγγύηση οπότε δεν αξίζει. Καλύτερα καινούριο και πιο δυνατό. corsair την καλη σειρα βεβαια Ποιά είναι η καλή σειρά; Δεν παρακολουθώ τις εξελίζεις τον τελευταίο καιρό.
jimakos234 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Έχω αλλά και να το αλλάξω το καινούριο θα έχει 1 χρόνο εγγύηση οπότε δεν αξίζει. Καλύτερα καινούριο και πιο δυνατό. Ποιά είναι η καλή σειρά; Δεν παρακολουθώ τις εξελίζεις τον τελευταίο καιρό. Νομιζω θα παρεις πληρη εγγυηση για το νεο κομματι, αν σου δωσουν αλλο. Οι καλες σειρες της corsair ειναι:RMx-i, AX/AXi,HX/HXi Αλλιως κοιτας seasonic/xfx TS-XTR/superflower/evga Gs-G2-Gq-Ps-P2 1
Silverage Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Τελικά παρήγγειλα το Corsair HX1000i απο msystems. Θα πάω αύριο να το πάρω.
poulinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Έχω αλλά και να το αλλάξω το καινούριο θα έχει 1 χρόνο εγγύηση οπότε δεν αξίζει. Καλύτερα καινούριο και πιο δυνατό. Ποιά είναι η καλή σειρά; Δεν παρακολουθώ τις εξελίζεις τον τελευταίο καιρό. αν παρεις καινουριο προιον η εγγυηση ξεκιναει απο το μηδεν.αν γινει επιδιορθωση πραγμα δυσκολο τοτε συνεχιζει.επισης δεν εχουν ολα τα τροφοδοτικα 5 χρονια εγγυηση.αν και το παρηγγειλες το τροφοδοτικο εν τουτοις και να μην ξερεις ποια ειναι η καλη σειρα της corsair αμα μπεις στο site θα δεις τις σειρες και καταλαβαινεις ποια ειναι η καλη.φαινεται και απο την τιμη αλλα και απο τα χαρακτηριστικα. Τελικά παρήγγειλα το Corsair HX1000i απο msystems. Θα πάω αύριο να το πάρω. και να πας σε πιο δυνατο αμα δεν τρως ουτε 300 watt δεν εχει νοημα.επισης ασχετα που πηρες νεο πηγαινε το παλιο για εγγυηση.τα hx εχουν ειτε 5 ειτε 7 χρονια εγγυηση. 2
Silverage Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 αν παρεις καινουριο προιον η εγγυηση ξεκιναει απο το μηδεν.αν γινει επιδιορθωση πραγμα δυσκολο τοτε συνεχιζει.επισης δεν εχουν ολα τα τροφοδοτικα 5 χρονια εγγυηση.αν και το παρηγγειλες το τροφοδοτικο εν τουτοις και να μην ξερεις ποια ειναι η καλη σειρα της corsair αμα μπεις στο site θα δεις τις σειρες και καταλαβαινεις ποια ειναι η καλη.φαινεται και απο την τιμη αλλα και απο τα χαρακτηριστικα. και να πας σε πιο δυνατο αμα δεν τρως ουτε 300 watt δεν εχει νοημα.επισης ασχετα που πηρες νεο πηγαινε το παλιο για εγγυηση.τα hx εχουν ειτε 5 ειτε 7 χρονια εγγυηση. Θα το στείλω και το παλιό αφού έχει ακόμα εγγύηση, δεν πειράζει να έχω ένα ανταλλακτικό. Πήρα καλύτερο με την προοπτική σε 1-2 χρόνια να τα αλλάξω όλα αλλά και να ρίξω κάνα overclock στο τωρινό. Μεχρι τώρα φοβόμουνα λίγο λόγω κάρτας γραφικών. Έχει και 10 χρόνια εγγύηση απ'οτι βλέπω στο site της corsair οπότε θα το έχουν και τα παιδιά μου.
poulinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Θα το στείλω και το παλιό αφού έχει ακόμα εγγύηση, δεν πειράζει να έχω ένα ανταλλακτικό. Πήρα καλύτερο με την προοπτική σε 1-2 χρόνια να τα αλλάξω όλα αλλά και να ρίξω overclock στο τωρινό. Μεχρι τώρα φοβόμουνα λίγο λόγω κάρτας γραφικών. Έχει και 10 χρόνια εγγύηση απ'οτι βλέπω στο site της corsair οπότε θα το έχουν και τα παιδιά μου. κακο δεν ειναι απλα αν δεν υπαρχει το ιδιο μοντελο θα σου δωσουν καποιο αλλο το ιδιο καλο ή θα σου κοψουν πιστωτικο.αμα κοπει πιστωτικο οκ αν σου δωσουν αλλο θα εχεις ενα δευτερο τροφοδοτικο το οποιο ομως επειδη ειναι απο τα καλα ειναι βλακεια να καθεται.μπορεις βεβαια να το πουλησεις.να ηταν κανα τροφοδοτικο των 20 ευρω θα σου λεγα κρατησε το spare .αλλα καλη σειρα και 650 να σου δωσουν παλι θα εχει πανω απο 100-120 οποτε κριμα να καθεται.αλλα 1000 watt ειναι πολλα ακομα και για Overclock εκτος αν εχεις κανα sli/crossfire. και το 650 δυσκολο να το πατησεις κατω. 2
benign Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Τελικά παρήγγειλα το Corsair HX1000i απο msystems. Θα πάω αύριο να το πάρω. Λαθος αγορα,υπερβολικα ακριβο για την χρηση που κανεις(gaming φανταζομαι )και για τις αναγκες του συστηματος σου. Πεταμενα λεφτα,κριμα. Εν τω μεταξυ θα επαιρνες ενα αξιοπρεπες χωρις χρηματα απο το rma και θα εισουν ενταξει . 6
poulinos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Λαθος αγορα,υπερβολικα ακριβο για την χρηση που κανεις(gaming φανταζομαι )και για τις αναγκες του συστηματος σου. Πεταμενα λεφτα,κριμα. Εν τω μεταξυ θα επαιρνες ενα αξιοπρεπες χωρις χρηματα απο το rma και θα εισουν ενταξει . με 10 χρονια εγγυηση δεν ειναι πεταμενα λεφτα.σιγουρα.θα μπορουσε κατι μικροτερο να παρει σε watt αλλα οτι πηρε καλη σειρα δεν ειναι κακο.τουλαχιστον αυτο θα το κρατησει πολλα χρονια αντιθετα με τις καρτες γραφικων που δινει κανεις 300 ευρω και μετα απο δυο χρονια ειναι απλα για πεταμα.
benign Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 με 10 χρονια εγγυηση δεν ειναι πεταμενα λεφτα.σιγουρα.θα μπορουσε κατι μικροτερο να παρει σε watt αλλα οτι πηρε καλη σειρα δεν ειναι κακο.τουλαχιστον αυτο θα το κρατησει πολλα χρονια αντιθετα με τις καρτες γραφικων που δινει κανεις 300 ευρω και μετα απο δυο χρονια ειναι απλα για πεταμα. Υπαρχουν μια χαρα τροφοδοτικα με 10ετη εγγυηση στην μιση τιμη.
Fulgore Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Για να ξεκαθαρισουμε 2 πραγματακια. 1)Σε περιπτωση που εγκριθει το rma,δεν θα επαιρνε το ιδιο τροφοδοτικο αφου δεν υπαρχει πλεον στην αγορα. Πιστωτικο θα του εκοβαν στην τιμη που το αγορασε αρα κερδισμενος θα ηταν ουτως ή αλλως. 2)Εκανε το λαθος και αγορασε τροφοδοτικο χωρις καν να περιμενει γνωμες για αυτο.Τοτε για ποιο λογο ανοιχτηκε το θεμα αφου δεν ηθελε εξ αρχης να παρει γνωμη 3ων αφου οπως γραφει και ο ιδιος δεν γνωριζει απο αυτα? 3)Και με την προοπτικη οτι στο τωρινο συστημα που εχει γινει ολικη αναβαθμιση ας πουμε σε 10πυρηνο Intel των 1500ευρω,σε Ddr4 ram και σε Gtx 1080 και με oc παλι πανω απο 500Watt περιπου δεν θα του ετρωγε το συστημα(ισως και αισθητα λιγοτερα πχ 400-450). Και αυτο γιατι με τις καινουργιες τεχνολογιες αντι να ανεβαινει η καταναλωση πεφτει. Και 4)οσο για την 10ετη εγγυηση και full modular 80+gold με 10χρονια εγγυηση με τα μισα χρηματα του παραπανω 1000ριου https://www.skroutz.gr/s/7593714/Corsair-RMx-Series-650W.html?keyphrase=corsair+rmx+650 και σε Platinum με 10χρονια παλι εγγυηση και με 100ευρω λιγοτερα https://www.skroutz.gr/s/7958489/EVGA-SuperNOVA-650-P2.html?keyphrase=evga+650p2 τουλαχιστον αυτο θα το κρατησει πολλα χρονια αντιθετα με τις καρτες γραφικων που δινει κανεις 300 ευρω και μετα απο δυο χρονια ειναι απλα για πεταμα. Και τελος οσον αφορα το παραπανω παλι δεν ειναι ετσι τα πραγματα. Το οτι καποιος δινει πολλα χρηματα για platinum τροφοδοτικα ή οτι δινουν μεγαλη εγγυηση,δεν σημαινει οτι δεν ειναι πιθανο να του εμφανισει προβλημα πχ στα 2χρονια. Ειδικα τα corsair εχουν κακη φημη οτι παρουσιαζουν προβληματακια ακομα και οι ακριβοτερες σειρες τους. 7
Silverage Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους. Διάλεξα να πάρω 1000αρι γιατί σκέφτομουνα μήπως κάνω κανένα sli στο καινούριο σύστημα, 650W δεν νομίζω να με έφταναν οπότε για να είμαι ασφαλής είπα να πάρω 1000W. Αυτό που έχω τώρα το είχα πάρει 120€, αν κόψουν πιστωτικό σε αυτή την τιμή θα μπορέσω να αγοράσω κάτι άλλο όπως έξτρα μνήμες ή κανένα μηχανικό πληκτρολόγιο. Αν το αλλάξουν θα έχω ένα καινούριο τροφοδοτικό με 2,5 χρονια εγγυηση, όση δηλαδή εμενε απο το παλιό αφού σύμφωνα με το site της corsair συνεχίζει να μετράει η παλιά εγγύηση. Ένα άλλο + για μένα είναι και η πολύ καλή υποστήριξη που έχει η corsair και γι'αυτό την προτίμησα. Όταν είχα σπάσει καταλάθος τη θύρα των ακουστικών στο κουτί, μου έστειλαν καινούριο front panel μέσα σε 2 μέρες.
poulinos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Υπαρχουν μια χαρα τροφοδοτικα με 10ετη εγγυηση στην μιση τιμη. δεν αμφιβαλει κανεις.αλλα αφου μπορουσε να διαθεσει αυτα τα λεφτα δεν ειναι κακο. Για να ξεκαθαρισουμε 2 πραγματακια. 1)Σε περιπτωση που εγκριθει το rma,δεν θα επαιρνε το ιδιο τροφοδοτικο αφου δεν υπαρχει πλεον στην αγορα. Πιστωτικο θα του εκοβαν στην τιμη που το αγορασε αρα κερδισμενος θα ηταν ουτως ή αλλως. 2)Εκανε το λαθος και αγορασε τροφοδοτικο χωρις καν να περιμενει γνωμες για αυτο.Τοτε για ποιο λογο ανοιχτηκε το θεμα αφου δεν ηθελε εξ αρχης να παρει γνωμη 3ων αφου οπως γραφει και ο ιδιος δεν γνωριζει απο αυτα? 3)Και με την προοπτικη οτι στο τωρινο συστημα που εχει γινει ολικη αναβαθμιση ας πουμε σε 10πυρηνο Intel των 1500ευρω,σε Ddr4 ram και σε Gtx 1080 και με oc παλι πανω απο 500Watt περιπου δεν θα του ετρωγε το συστημα(ισως και αισθητα λιγοτερα πχ 400-450). Και αυτο γιατι με τις καινουργιες τεχνολογιες αντι να ανεβαινει η καταναλωση πεφτει. Και 4)οσο για την 10ετη εγγυηση και full modular 80+gold με 10χρονια εγγυηση με τα μισα χρηματα του παραπανω 1000ριου https://www.skroutz.gr/s/7593714/Corsair-RMx-Series-650W.html?keyphrase=corsair+rmx+650 και σε Platinum με 10χρονια παλι εγγυηση και με 100ευρω λιγοτερα https://www.skroutz.gr/s/7958489/EVGA-SuperNOVA-650-P2.html?keyphrase=evga+650p2 Και τελος οσον αφορα το παραπανω παλι δεν ειναι ετσι τα πραγματα. Το οτι καποιος δινει πολλα χρηματα για platinum τροφοδοτικα ή οτι δινουν μεγαλη εγγυηση,δεν σημαινει οτι δεν ειναι πιθανο να του εμφανισει προβλημα πχ στα 2χρονια. Ειδικα τα corsair εχουν κακη φημη οτι παρουσιαζουν προβληματακια ακομα και οι ακριβοτερες σειρες τους. Μπορει πιστωτικο ή μπορει ιδιο ή παρομοιο μοντελο.εχει τυχει καποιοι βεβαια να κοβουν πιστωτικο στην τρεχουσα τιμη ή στην τελευταια τιμη οταν το ειχαν. σιγουρα μπορει να βρει αλλες μαρκες με λιγοτερα λεφτα και ιδια εγγυηση .αφου ηθελε corsair δεν ειναι κακο. δεν ειναι οτι δεν θα του βγαλει προβλημα αλλα ειναι οτι εισαι καλυμμενος με εγγυση και γενικως εχει καλη εγγυηση η Corsair. Καλησπέρα σε όλους. Διάλεξα να πάρω 1000αρι γιατί σκέφτομουνα μήπως κάνω κανένα sli στο καινούριο σύστημα, 650W δεν νομίζω να με έφταναν οπότε για να είμαι ασφαλής είπα να πάρω 1000W. Αυτό που έχω τώρα το είχα πάρει 120€, αν κόψουν πιστωτικό σε αυτή την τιμή θα μπορέσω να αγοράσω κάτι άλλο όπως έξτρα μνήμες ή κανένα μηχανικό πληκτρολόγιο. Αν το αλλάξουν θα έχω ένα καινούριο τροφοδοτικό με 2,5 χρονια εγγυηση, όση δηλαδή εμενε απο το παλιό αφού σύμφωνα με το site της corsair συνεχίζει να μετράει η παλιά εγγύηση. Ένα άλλο + για μένα είναι και η πολύ καλή υποστήριξη που έχει η corsair και γι'αυτό την προτίμησα. Όταν είχα σπάσει καταλάθος τη θύρα των ακουστικών στο κουτί, μου έστειλαν καινούριο front panel μέσα σε 2 μέρες. το 650 μπορει να ηταν λιγο οριακα αναλογως τι καρτες θα εβαζες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα