tarantules Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Android Police, η λειτουργία έχει ενεργοποιηθεί για μερικούς χρήστες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα δοκιμαστικών εκδόσεων του WhatsApp και αναμένεται να περάσει πολύ σύντομα και στην τελική έκδοση. Όσοι επιθυμούν να δοκιμάσουν τη λειτουργία των βιντεοκλήσεων στο WhatsApp για την πλατφόρμα του Android, μπορούν να εγκαταστήσουν τη δοκιμαστική έκδοση με αριθμό 2.16.318 (451462). Σε περίπτωση που ο συνομιλητής δεν έχει την ίδια ή κάποια νεώτερη έκδοση, τότε πραγματοποιείται φωνητική κλήση. Τελικά τι από τα δυο ισχύει; Είναι για μερικούς μόνο χρήστες ή για όλους όσους κατεβάσουν τη δοκιμαστική έκδοση;
Balrog Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Πώς θα σταματήσουμε τα forced updates του WhatsApp στο Android? Υπάρχει τρόπος να του δώσουμε fake ημερομηνία?
G1O Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Tης ποιας;;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Αδερφε η εφαρμογή λέγεται whatsapp. όχι what's up. Και όχι. δεν ειναι της cosmote.. τζισους κράιστ! μη γελας πολυ θα πνιγεις...αναφερθηκα ΚΑΙ στην εφαρμογη της cosmote εκτος των αλλων! εδω στο scrnhot που εβαλε αναφερθηκα
greenalex1996 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Εκεινο εκει που λεγαν οτι θα χρησιμοποιηθούν οι αριθμοί μας στο facebook με σκοπο τις διαφημίσεις τι εγινε τελικα?
dinko Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΝΑ ΑΛΛΆΞΟΥΝ ΤΟ VIBER ΜΕ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΕΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ τα ίδια τραβάω! και δεν το αλλάζουν γιατί έχουν τα χαζά στικεράκια
Haldol Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΝΑ ΑΛΛΆΞΟΥΝ ΤΟ VIBER ΜΕ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΕΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ τα ίδια τραβάω! και δεν το αλλάζουν γιατί έχουν τα χαζά στικεράκια Την περίπτωση να τους αφήσετε να χρησιμοποιούν αυτό που θέλουν και τους βολεύει χωρίς να τους πρήζετε επειδή εσάς σας αρέσει κάτι άλλο, δε παίζει; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 BTW σχετικά με το viper και την προσφορά που είχε δώσει για free calls σε ελληνικά σταθερά και κινητά απο τον Ιούλιο, δείχνει να δουλεύει ακόμα...
l337 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΝΑ ΑΛΛΆΞΟΥΝ ΤΟ VIBER ΜΕ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΕΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Απλά μπορείς να μην ασχολείσαι. Προσωπικά μιλώ με όσους έχουν whatsapp ή telegram (μόλις 2 μόνο όσον αφορά το telegram). Οι υπόλοιποι που έχουν viber (ελάχιστοι, 4-5) ας μιλάνε μεταξύ τους. Τώρα αν όλοι οι φίλοι/γνωστοί σου χρησιμοποιούνε viber κάτι πάει πολύ στραβά και εγώ θα άρχιζα να αναρωτιόμουν (όχι για τους φίλους μου..)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα