G1O Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 αφου δεν ασχολεισαι μαζι μου γιατι γραφεις;αρα κατι σε τρομαζει και σε καιει οτι τα wphones δεν κανουν ουτε το ενα τοις εκατο απο τα android.ποιος κοσμος αγοραζει τηλεφωνα wp?και ναι ειμαι μοντερνος κλαρινογαμπρος με τα andoid (s7)και οχι οπισθοδρομικος.ακου 1002 πραγματα με wp τα winphones εδω γελαμε υστερικα αγοραζεις win phone με 50 ευρω,σου λεει ο αλλος ρε τι με εκανες με εκαψες τι ειναι αυτο;
χιωτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Μου φαίνεται δεν έχετε ιδέα !!λοιπόν επειδή εγω εχω Lumia 950 ένα ταμλετ turbo x και ένα λαπτοπ ολα αυτα με windows 10 ,το Viber εμενα δε μου κολλάει καθολου μια χαρα κανω και βίντεο κλίση και μάλιστα όταν έχω ανοιχτά και τα τρία μου έρχονται και στα τρία οι ειδοποιήσεις το sofa score ακριβώς το ίδιο και στα τρία όπως και το instagram και το Facebook Kai to twitter μη πω τώρα για τις εφαρμογές της Microsoft αφύπνιση,αριθμομηχανή ημερολόγιο κλπ κλπ αντί για το πρίσμα βγήκε τo Vinci εξίσου καλη εφαρμογη ,msn ειδήσεις,καιρός αθλητικά μια χαρα όπως επίσης και το what's up by cosmote εχει πολυ καλές εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφίας και εκτος απο το what's up by Cosmote ολα τα αλλα τα έχουν και τα τρία και μου λες ότι ταwindows τα 10 σεpcειναι διαφορετικά;; Sent from my RM-1118_15207 1
Giwrgis__ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 @G10 Πέρα από την πλάκα τη ανδροιδ θα βρεις αξιοπρεπεστατο χωρίς κολλήματα στα 50€ ρε φιλε??Σε αυτές τις τιμές παίζουν μπαλα μόνα τους τα wp και εγώ είχα wp και φυσικά δεν είχα κανένα προβλημα σε σχέση με το android που έχω τωρα και καμία φορά κολλάει. Γενικά όποτε βρω ευκαιρία πάω για 950 αυτά από εμένα 1
johnnieinlab Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 stickers bro sticker.. οποιους ρωταω ολοι λογο stickers κάθονται Ο κόσμος κάθεται/πηγαίνει εκεί που είναι και οι υπόλοιποι. Έτσι έφυγαν όλοι από το ICQ και πήγαν στο Msn, μετά μοιράστηκαν σε Skype, Viber, Hangouts/GTalk, WhatsApp και (κυρίως για messaging) Facebook Messenger. Οι κάτοχοι Apple, επίσης, είναι μια κατηγορία από μόνοι τους, κυρίως λόγω Facetime. Εγώ ήμουν διστακτικός στην αρχή αλλά το Viber με βόλεψε πολύ, ειδικά στα μηνύματα. 1
AntiCambeR Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Τα WP αξίζουν όταν κάποιος έχει χρηματικό όριο μέχρι 100€.Για τον λόγο ότι δεν βρίσκεις αξιόλογο κινητό android σε αυτά τα χρήματα απο Ελλάδα,μόνο το Moto E.Ισως απο Κίνα και αν με 100€. Είναι θετικό ότι υπάρχουν φθηνά WP που δεν λαγκάρουν αλλά προορίζονται για άτομα με πολύ χαμηλές απαιτήσεις στο software (κατώτερες εφαρμογές) αλλά και στο Hardware(πχ κάμερα).Μην προσπαθείτε όμως άδικα να μας πείσετε οτι είστε καλλυμένοι με Lumia των 50€.Πείτε οτι μέχρι 50€ μπορούσατε η θέλατε να δώσετε. Προτιμώ να δώσω 150€ και να πάρω απο Ελλάδα πχ το Samsung J3 η το J5 η το Moto G.Η απο Κίνα Xiaomi η Huawei με κλάσης ανώτερα specs παρά WP με 100€ και να μου σπάσει τα νεύρα. Γιατί να δώσει κάποιος πάνω απο 100€ για WP αφού το ίδιο ελλιπές λειτουργικό θα έχει με τις προβληματικές εφαρμογές.Για την κάμερα;
imoaix Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Προφανώς δεν έχετε δουλέψει ποτε wp... προφανως ειμαστε πρωην χρηστες που την πατησαν ακουγοντας φιφες για αυτο μας βλεπεις ετσι επιθετικους με τις ανοησιες που λενε πολλοι εδω μεσα 1
Dinos_12345 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Τα μπινελίκια που ρίχνω κάθε φορά που προσπαθώ να κάνω κάτι στο Lumia της μάνας μου δεν τα ρίχνω εύκολα. Μιλάμε για άθλιο λειτουργικό. Άθλιο πληκτρολόγιο, άθλιες εφαρμογές, εφαρμογή Facebook που κρασάρει σαν να μην υπάρχει αύριο κλπ. Μόνο Android, κυρίως μόνο καθαρό Android 1
vastegial_74 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 κανατε παρτυ ολοι οι χρηστες παγκοσμιως μαζι σε ενα σπιτι ε? Παγκοσμιως το whatsapp εχει πολυ περισσοτερους χρηστες σε σχεση με το viber. Η Ελλαδα δεν αποτελλει δειγμα γραφης σε τιποτα για οτι συμβαινει εξω απο τα συνορα. Ζουμε στον κοσμο μας γενικως. Σαφως πιο καλογραμμενη εφαρμογη το whatsapp. 1
vastegial_74 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Ακόμα ομολογώ δεν έχω καταλάβει γιατί το Viber έγινε τόσο δημοφιλές στην Ελλάδα. Πώς ξεκίνησε; Τι ακριβώς "έκανε" σωστότερα από το what's up; ;Ήταν σε μεγάλο βαθμό τυχαίο; Το skype τι ρόλο βαράει πλέον στα mobile λειτουργικα; Το messenger το χρησιμοποιείτε για chat με κοντινούς σας; Ποια θα είναι η τύχη του Allo και του Duo; Γιατί υπάρχουμε; Ηταν το πρωτο που ειχε δωρεαν κλησεις και τα πιτσιρικια μπορουσαν να μιλανε στην γκομενα απο το wifi της καφετεριας τζαμπα.
~mxls~ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Ακόμα ομολογώ δεν έχω καταλάβει γιατί το Viber έγινε τόσο δημοφιλές στην Ελλάδα. Πώς ξεκίνησε; Τι ακριβώς "έκανε" σωστότερα από το what's up; ... Χρησιμοποιώ Viber. Whatsapp δεν μου έχει χρειαστεί, οπότε δεν έχω άποψη. Ένα πράγμα παρατηρώ σε όλα τα θέματα που έχουν ανοίξει εδώ στο insomnia για το whatsapp (όπως και αυτό εδώ): το Viber τα έχει κανει μηνες πριν. π.χ: http://www.insomnia.gr/topic/608893-to-whatsapp-%CE%BA%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF-desktop-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AE-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-windows-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-mac-os/?hl=%20whatsapp δεν μου έκανε τόσο εντύπωση τότε όταν το διάβασα ότι έδωσε αυτην την δυνατότητα στους χρήστες, αλλά γιατί δεν το είχε κάνει ήδη.
imoaix Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Παγκοσμιως το whatsapp εχει πολυ περισσοτερους χρηστες σε σχεση με το viber. Η Ελλαδα δεν αποτελλει δειγμα γραφης σε τιποτα για οτι συμβαινει εξω απο τα συνορα. Ζουμε στον κοσμο μας γενικως. Σαφως πιο καλογραμμενη εφαρμογη το whatsapp. ναι μονο που κοουταρεις απαντηση που αναφερεται στους χρηστες windows mobile
vastegial_74 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 ναι μονο που κοουταρεις απαντηση που αναφερεται στους χρηστες windows mobile Εχεις δικιο, μπερδευτηκα.
FJ_12 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Η ποιότητα ήχου του Viber έχει βελτιωθεί πολύ τελευταία, το χρησιμοποιώ για κλήσεις πλέον και απο το δρόμο με 3G/4G. Για την βιντεοκλήση στο Whatsapp διαβάζουμε σχεδόν ένα χρόνο ότι έρχεται...Αλήθεια γιατί το σκέφτονται τόσο;
kallair Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 ανατριχιασα απο τις τοσο μεγαλες εφαρμογες στο κοινο,το να βαζεις στην επιφανεια ονοματα να κανεις κλησεις!!!!ειναι καινοτομια πως να το κανουμε και ακομα πιο μεγαλη καινοτομια η αφυπνιση και ο καιρος της ms! οσο για την εφαρμογη της cosmote αλλα και του viber αστο εκει ειναι χανει η μανα το παιδι και το παιδι οχι μονο τη μανα αλλα και τον πατερα και τις εξαδελφες. επισης οταν αυτη η εφαρμογη δουλεψει σωστα σε wp τοτε μιλαμε παλι,γιατι απο οτι φανταζομαι θα δουλευει σαν το viber ,δλδ θα υπολειτουργει.παντως εξεπλαγην απο τις ενημερωσεις του store ειδικα τωρα που ηρθαν και σε μενα στο 640xl,τα μισα tiles ειναι νεκρα... εφαρμογες οπως ο messenger,facebook,και η τελευταια μοδα ποκεμον απουσιαζουν,αυτα δουλευουν ολοι βασει ερευνων,οποτε; να μην αναφερω οτι εδω και μηνες πρεπει να γινεται επαναφορα του τηλεφωνου για να δουλευει σωστα,σωστα να το κανει ο θεος και στο s7 edge κανει ενημερωσεις καθε μηνα και δουλευει απροβληματιστα Tης ποιας;;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Αδερφε η εφαρμογή λέγεται whatsapp. όχι what's up. Και όχι. δεν ειναι της cosmote.. τζισους κράιστ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα