G1O Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Και όμως ήρθε στα Windows 10 mobile πριν από όλους! και οπως ηρθε πρωτο σταματησε και η υποστηριξη του,και θα περιμενετε αναβαθμιση και δεν θα ερχεται.καμια αλλη εφαρμογη καλογραμμενη;ο messenger υποστηριζει κλησεις βιντεοκλησεις;εφαρμογη fb σωστη υπαρχει;ολες οι εφαρμογες σχεδον εχουν να ανανεωθουν/ενημερωθουν κατι χρονια
G1O Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 ναι ειχαμε γεμίσει ενα σμαρτ και πήγαμε. οχι,αλλα και πάλι πριν 2 μήνες ούτε αυτό είχε. απαντηση κατσε καλα παντως αυτη που εδωσες ε;
Xristaras12 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 και οπως ηρθε πρωτο σταματησε και η υποστηριξη του,και θα περιμενετε αναβαθμιση και δεν θα ερχεται.καμια αλλη εφαρμογη καλογραμμενη;ο messenger υποστηριζει κλησεις βιντεοκλησεις;εφαρμογη fb σωστη υπαρχει;ολες οι εφαρμογες σχεδον εχουν να ανανεωθουν/ενημερωθουν κατι χρονια αιώνες πες καλύτερα oh wait,το 80% ειναι εφαρμογές του λειτουργικού δεν χρησιμοποιώ κάτι άλλο δυστυχώς για τα υπόλοιπα υπάρχουν ωραιότατοι υπολογιστές απαντηση κατσε καλα παντως αυτη που εδωσες ε; sorry δεν σε πιάνω. 1
imoaix Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 κλασσικα windows phone εναπομειναντες χρηστες ο ορισμος της αρνησης κ της εικονικης πραγματικοτητας
whoever81 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Ακόμα ομολογώ δεν έχω καταλάβει γιατί το Viber έγινε τόσο δημοφιλές στην Ελλάδα. Πώς ξεκίνησε; Τι ακριβώς "έκανε" σωστότερα από το what's up; ;Ήταν σε μεγάλο βαθμό τυχαίο; Το skype τι ρόλο βαράει πλέον στα mobile λειτουργικα; Το messenger το χρησιμοποιείτε για chat με κοντινούς σας; Ποια θα είναι η τύχη του Allo και του Duo; Γιατί υπάρχουμε; 3
Noreak Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Φροντιζει το ιδιο το viber για αυτο με την χειροτερη ποιοτητα συνομιλιας και το spam διαφημισεων που κανει τελευταια οταν τελειωνεις μια κληση. Μακαρι αλλα δε το βλεπω στο αμεσο μελλον.Τα φρουφρου και τα μπλιμπλικια σερνουν το νινι και το νινι σερνει καραβι...
G1O Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 αιώνες πες καλύτερα wp_ss_20161025_0002.pngwp_ss_20161025_0003.pngwp_ss_20161025_0005.png oh wait,το 80% ειναι εφαρμογές του λειτουργικού δεν χρησιμοποιώ κάτι άλλο δυστυχώς για τα υπόλοιπα υπάρχουν ωραιότατοι υπολογιστές sorry δεν σε πιάνω. ανατριχιασα απο τις τοσο μεγαλες εφαρμογες στο κοινο,το να βαζεις στην επιφανεια ονοματα να κανεις κλησεις!!!!ειναι καινοτομια πως να το κανουμε και ακομα πιο μεγαλη καινοτομια η αφυπνιση και ο καιρος της ms! οσο για την εφαρμογη της cosmote αλλα και του viber αστο εκει ειναι χανει η μανα το παιδι και το παιδι οχι μονο τη μανα αλλα και τον πατερα και τις εξαδελφες. επισης οταν αυτη η εφαρμογη δουλεψει σωστα σε wp τοτε μιλαμε παλι,γιατι απο οτι φανταζομαι θα δουλευει σαν το viber ,δλδ θα υπολειτουργει.παντως εξεπλαγην απο τις ενημερωσεις του store ειδικα τωρα που ηρθαν και σε μενα στο 640xl,τα μισα tiles ειναι νεκρα... εφαρμογες οπως ο messenger,facebook,και η τελευταια μοδα ποκεμον απουσιαζουν,αυτα δουλευουν ολοι βασει ερευνων,οποτε; να μην αναφερω οτι εδω και μηνες πρεπει να γινεται επαναφορα του τηλεφωνου για να δουλευει σωστα,σωστα να το κανει ο θεος και στο s7 edge κανει ενημερωσεις καθε μηνα και δουλευει απροβληματιστα
χιωτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Ελεος ποια τι έχετε πάθει ολοι με τα windows τα 10??? Φωνάζατε επειδή τα 8 και τα 8.1δεν είχαν κανονικές εφαρμογες τωρα τα 10 εχουν και Instagram και Facebook και messenger και twitter kai vk kai sofa score Kai Viber ολα σε universal εφαρμογες (κινητά,ταμπλετ,λαπτοπ,πσ)ακομα και το ποκεμον go εχουν σε universal αα και μη ξεχάσω οτι το instagram ειναι και σε κινητά και σε ταμλεπ λαπτοπ και πσ κατι που ακομα στο ios δεν εχει σταματήστε να κραζετε Sent from my RM-1118_15207
G1O Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Ελεος ποια τι έχετε πάθει ολοι με τα windows τα 10??? Φωνάζατε επειδή τα 8 και τα 8.1δεν είχαν κανονικές εφαρμογες τωρα τα 10 εχουν και Instagram και Facebook και messenger και twitter kai vk kai sofa score Kai Viber ολα σε universal εφαρμογες (κινητά,ταμπλετ,λαπτοπ,πσ)ακομα και το ποκεμον go εχουν σε universal αα και μη ξεχάσω οτι το instagram ειναι και σε κινητά και σε ταμλεπ λαπτοπ και πσ κατι που ακομα στο ios δεν εχει σταματήστε να κραζετε Sent from my RM-1118_15207 αναρωτιεμαι ποσοι εχουν κανει εγκατασταση εφαρμογες απο το store σε pcs,μη λες οτι να ναι γιατι αυτες οι εφαρμογες δουλευουν πολυ καλυτερα και λογικο στον φυλλομετρητη.πιο messenger δουλευει σε uwp?εισαι με τα καλα σου;θα μας πεις οτι οι εφαρμογες στο οικοσυστημα της ms δουλευουν καλυτερα απο το android με 1,5 δις τερματικα; θα τρελαθουμε εντελως δηλαδη,εδω βγαινουν τηλεφωνα σαν το mi mix που δουλευουν με android και ακομα μιλας για wphones?μονο καποιος που παιρνει xanax και ειναι αλλου θα επαιρνε wphones το μεγαλυτερο κακο ειναι οτι 5-10 ατομα παροτρυνανε πολλα ατομα να αγορασουν τηλεφωνα wp και την πατησανε ,μιλαω εδω συγκεκριμενα στο φορουμ,εδω θα μου πεις η ιδια η ms υποσχεθηκε να φερει εφαρμογες ισαξιες του android,apple,τι εγινε τελικα;τους πηραν στο λαιμο τους
Xristaras12 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 εφαρμογες οπως ο messenger,facebook,και η τελευταια μοδα ποκεμον απουσιαζουν,αυτα δουλευουν ολοι βασει ερευνων,οποτε; ο ρίλι; απο πότε το ποκεμον κάνει γνωστή μια πλατφόρμα; γελάνε οι 2 χρήστες του σμαρτ και των WP. ανατριχιασα απο τις τοσο μεγαλες εφαρμογες στο κοινο,το να βαζεις στην επιφανεια ονοματα να κανεις κλησεις!!!! και γω οταν είδα πόσος χρόνος χρειάζεται να πάρει τηλέφωνο ενα android phone. το έχω σε 2 κινήσεις(ξεκλειδωμα και πατημα)εσύ σε πόσες το έχεις; η εφαρμογή της κοσμοτε ειναι 90% ιδια με του android και κάνει ακριβώς τα ίδια. το viber ναι έχει θέματα αλλα ποσώς με ενδιαφέρει,χρησιμοποιώ το whatsapp αν χρειαστεί κάτι. anyways,εμένα τα 50€ που έδωσα για 435 DS αυτά μου πήραν,για σοβαρό android τηλέφωνο (οχι κινέζικο)θες κανενα 150αρι(πες 200 να ναι της προκοπής) και βάλε για να πεις οτι για 2 χρονια δεν θα έχει θέμα. Προσωπικά σταματάω μιας και κλασσικά πάντα δεν βγάζει κάπου η κουβέντα αυτή.Την γνώμη σου την έχεις σχηματίσει για την πλατφόρμα αλλα κρίνεις με βάση τις δικές σου απαιτήσεις κλασσικά(όπως κάνει και ο κάθε χρήστης,πχ απατο θα παει αυτό που πας χωρις δακτυλικο αποτύπωμα το 2016 κλπ) Αν έχεις κάτι αλλο να πεις σε περιμένω στο WP topic του insomnia. όπως θα είδες εγώ δεν σε κρίνω για την επιλογή του κινητού που έχεις με βάση τις δικές μου απαιτήσεις,πιθανότητα το "κινητό" που έχεις στο 90% αυτών που κάνω όταν είμαι έξω μου είναι άχρηστο. 1
G1O Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 ο ρίλι; απο πότε το ποκεμον κάνει γνωστή μια πλατφόρμα; γελάνε οι 2 χρήστες του σμαρτ και των WP. και γω οταν είδα πόσος χρόνος χρειάζεται να πάρει τηλέφωνο ενα android phone. το έχω σε 2 κινήσεις(ξεκλειδωμα και πατημα)εσύ σε πόσες το έχεις; η εφαρμογή της κοσμοτε ειναι 90% ιδια με του android και κάνει ακριβώς τα ίδια. το viber ναι έχει θέματα αλλα ποσώς με ενδιαφέρει,χρησιμοποιώ το whatsapp αν χρειαστεί κάτι. anyways,εμένα τα 50€ που έδωσα για 435 DS αυτά μου πήραν,για σοβαρό android τηλέφωνο (οχι κινέζικο)θες κανενα 150αρι(πες 200 να ναι της προκοπής) και βάλε για να πεις οτι για 2 χρονια δεν θα έχει θέμα. Προσωπικά σταματάω μιας και κλασσικά πάντα δεν βγάζει κάπου η κουβέντα αυτή.Την γνώμη σου την έχεις σχηματίσει για την πλατφόρμα αλλα κρίνεις με βάση τις δικές σου απαιτήσεις κλασσικά(όπως κάνει και ο κάθε χρήστης,πχ απατο θα παει αυτό που πας χωρις δακτυλικο αποτύπωμα το 2016 κλπ) Αν έχεις κάτι αλλο να πεις σε περιμένω στο WP topic του insomnia. όπως θα είδες εγώ δεν σε κρίνω για την επιλογή του κινητού που έχεις με βάση τις δικές μου απαιτήσεις,πιθανότητα το "κινητό" που έχεις στο 90% αυτών που κάνω όταν είμαι έξω μου είναι άχρηστο. πραγματικα δεν εχεις αισθηση του χρονου αν μου λες οτι εχω παραπανω κινησεις να ξεκλειδωσω τη συσκευη μου,απλα παταω το κεντρικο και με το αποτυπωμα ανοιγει.τηλεφωνα με 100 ευρω ειναι ανωτερα των wphones,καραμελα αυτο ειναι πλεον.αντε και εγω εχω ασχημη ιδεα για τα wp ε τοτε ολος ο κοσμος 90% ειναι ηλιθιος που δεν προτιμα τα wp's!!! 2
χιωτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Και εσείς που τα κράζετε τα 10 ελα έλα το πσ που θα πάρεις Kai το λαπτοπ windows 10 θα εχει δε θα εχει android !!!! ακομα και τα σοβαρα ταμπλετ με windows 10 βγαίνουν τωρα !!τα android τα ταμπλετ τα αγοράζουν οι γονεις στα μικρά παιδια για να κατεβάζουν παιχνίδια να παίζουν. Sent from my RM-1118_15207
G1O Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Και εσείς που τα κράζετε τα 10 ελα έλα το πσ που θα πάρεις Kai το λαπτοπ windows 10 θα εχει δε θα εχει android !!!! ακομα και τα σοβαρα ταμπλετ με windows 10 βγαίνουν τωρα !!τα android τα ταμπλετ τα αγοράζουν οι γονεις στα μικρά παιδια για να κατεβάζουν παιχνίδια να παίζουν. Sent from my RM-1118_15207 τι σχεση εχουν τα 10 ρια σε υπολογιστες x64/32 κανονικων εφαρμογων με τα mobile ?μας πασαρανε τα 10 ρια μιας και εχουν αμεση υποστηριξη ενημερωσεων και λογικο να σκοτωνουν σιγα σιγα τα vista / 7/8. επειδη δεν ειναι το σωστο φορουμ να αναφερθω στα win 10 σε υπολογιστες εχεις δει σε 15 μερες ποσα bsod εχουν αναφερθει;
Xristaras12 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 πραγματικα δεν εχεις αισθηση του χρονου αν μου λες οτι εχω παραπανω κινησεις να ξεκλειδωσω τη συσκευη μου,απλα παταω το κεντρικο και με το αποτυπωμα ανοιγει.τηλεφωνα με 100 ευρω ειναι ανωτερα των wphones,καραμελα αυτο ειναι πλεον.αντε και εγω εχω ασχημη ιδεα για τα wp ε τοτε ολος ο κοσμος 90% ειναι ηλιθιος που δεν προτιμα τα wp's!!! οχι μαν,η διαδικασια ειναι 1)βάζεις δαχτυλο για το αποτύπωμα και ανοίγει. 2)πατας το εικονίδιο για τις επαφες 3)βρισκεις την επαφη και ειτε το σέρνεις ειτε πατας στην επαφή για κάνεις κλήση. το ιδιο περίπου και αν πας απ το ιστορικό κλήσεων. δευτερον Δεν μιλησα για 100,μίλησα για 50(ΠΕΝΗΝΤΑ)€ Και τέλος και δεν ασχολούμαι μαζί σου,δεν έχουμε τις ίδιες απαιτήσεις.Εσένα σ αρέσει να εισαι εξώ και να κοιτάς μια οθόνη στο 80% του χρόνου. ο κόσμος δεν προτιμά WP γιατί ουτε το store έχει να προσφέρει κάτι και αυτά που χρειάζεται δεν τα βρίσκει στα WP. Προτιμά τηλέφωνα που κάνουν 1002 πράγματα,λογικό είναι άλλωστε,αν βγεις εξω χωρις iphone/galaxy και δεν βγάζεις 500 φώτο ενω παράλληλα μιλας σε messenger και ανεβάζεις φώτο στο ίνστα δεν λέγεσαι μοντέρνος. 2
sotirisl Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 σιχαίνομαι το viber, δυστυχώς το έχουν όλοι οι φίλοι μου... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα