Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σπασαμε την οθονη σε ενα Galaxy S4 I9505.

Λεω να αγοράσω μια κινεζική και συγκεκριμενα αυτή:

http://www.ebay.com/itm/Blue-Full-LCD-Touch-Screen-Glass-Digitizer-Frame-For-Samsung-Galaxy-S4-IV-i9505-/272417055394?hash=item3f6d5262a2:g:JM4AAOSw8w1YBNzO

Εχετε καμιά άποψη γενικά για το θέμα?

Να αγοράσω ή θα παρω καμια "πατάτα"?

Το εχει κάνει κανείς?

Απο Ελλάδα ειναι απαγορευτικές οι τιμές!!

Δημοσ.

Γιατί δεν παίρνεις μεταχειρισμένη απο εδώ?

Γιατι δεν βρισκω με τιποτα (ψαχνουν κι αλλοι) ενω καινουργια κοστιζει 120+ΦΠΑ!!!

Με τοσα παιρνω συσκευη.

Η chineze κανει 60 (η πιο φθηνη, στο ΕΒΑΥ) απο πωλητη με σχετικα καλες αξιολογησεις.

• Moderators
Δημοσ.

Γιατι δεν βρισκω με τιποτα (ψαχνουν κι αλλοι) ενω καινουργια κοστιζει 120+ΦΠΑ!!!

Με τοσα παιρνω συσκευη.

Η chineze κανει 60 (η πιο φθηνη, στο ΕΒΑΥ) απο πωλητη με σχετικα καλες αξιολογησεις.

Ψάξε στις αξιολόγησης του πωλητή να δεις αξιολογήσεις για τον κωδικό της οθόνης, γενικά η αγορά οθόνης από ebay είναι λίγο ρίσκο, παίζουν πάρα πολλά από οθόνες με πολύ χειρότερη ανάλυση έως κακοκολλημενες που για να καταλάβει την αφή πρέπει να την βαρας με σφυρί
Δημοσ.

Ψάξε στις αξιολόγησης του πωλητή να δεις αξιολογήσεις για τον κωδικό της οθόνης, γενικά η αγορά οθόνης από ebay είναι λίγο ρίσκο, παίζουν πάρα πολλά από οθόνες με πολύ χειρότερη ανάλυση έως κακοκολλημενες που για να καταλάβει την αφή πρέπει να την βαρας με σφυρί

Πρεπει να τις ψαξεις μια μια και ειναι δύσκολο γιατι δεν ειναι σταθερες η ημερομηνίες.

Απ' την αλλη τι να κανεις αφου εδώ είναι πανακριβες.

Δημοσ.

Εγώ ούτε 60 θα έδινα για αυτό το κινητό πάντως..από τα χειρότερα κινητά που έχει βγάλει ή Sammy (από άποψη "ναυαρχίδας" ) θα φτιάξεις την οθόνη θα θέλει 60€ + κάτι άμα την δώσεις σε τεχνικό ή έχεις τον φόβο να το χαλαζίες τελειως κάνοντας το μόνος σου, σε 1 χρόνο μαξ (αν δν θέλεις ήδη) θα χρειαστείς καινούρια μπαταρία(αλλά 20 ευρο) όλα οι εφαρμογές θα σέρνονται full outdated software..

Υπομονή βρες αλλά 60(120) κ πάρε άλλο λέω εγώ!

Τώρα από eBay κ οθόνη .. στείλε μαιλ στον seller βεβαίωσου ότι λέει σίγουρα αυθεντική γτ κάνουν "λογοπαίγνια" οι κινέζοι να σε μπερδεύουν ,αγορά μόνο μέσο PayPal κ άμα αποδειχθεί κάτι λάθος έχεις τα mail να βρεις το δίκαιο σού αλλά κ πάλι δύσκολα

Δημοσ.

Φίλε μου καλύτερα να μην δώσεις τόσα € για οθόνη αλλά να μαζέψεις λίγα ακόμα χρήματα ώστε να πάρεις άλλο κινητό.

Πλέον πέρασε ή μπογιά του συγκεκριμένου κινητού.

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ ούτε 60 θα έδινα για αυτό το κινητό πάντως..από τα χειρότερα κινητά που έχει βγάλει ή Sammy (από άποψη "ναυαρχίδας" ) θα φτιάξεις την οθόνη θα θέλει 60€ + κάτι άμα την δώσεις σε τεχνικό ή έχεις τον φόβο να το χαλαζίες τελειως κάνοντας το μόνος σου, σε 1 χρόνο μαξ (αν δν θέλεις ήδη) θα χρειαστείς καινούρια μπαταρία(αλλά 20 ευρο) όλα οι εφαρμογές θα σέρνονται full outdated software..

Υπομονή βρες αλλά 60(120) κ πάρε άλλο λέω εγώ!

Τώρα από eBay κ οθόνη .. στείλε μαιλ στον seller βεβαίωσου ότι λέει σίγουρα αυθεντική γτ κάνουν "λογοπαίγνια" οι κινέζοι να σε μπερδεύουν ,αγορά μόνο μέσο PayPal κ άμα αποδειχθεί κάτι λάθος έχεις τα mail να βρεις το δίκαιο σού αλλά κ πάλι δύσκολα

Οriginal samsung αν πχ αντιπροσωποια λεει 100 ευρω και την βρισκεις με 30 δεν παιζει να ειναι , ολοι οι κινεζοι κολλανε original guniue oem που συνηθως ειναι απο μια παραγκα εργοστασιο διπλα στο εργοαστασιο της samsung εν ολιγης αν δεν βρεις καποιιο να σου προτεινει seller οτι η οθονη θα δουλευει σωστα δεν αξιζει το ρισκο , επεσα στην παγιδα με το nexus 4 τοτε και για να παρω σε 3ις περιπτωσεις τα λεφτα πισω μου βγηκε η ψυχη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...