akismixfreak Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα σας. Ενδιαφέρομαι για αγορά ενός ποντικιού.Η χρήση γενική,αλλα με καμπόσο gaming και συνήθως fps και batllefield.Γενικα τέτοιου είδους παιχνίδια. Δεν ξέρω ομως τις διάφορες μεταξύ των δυο αυτών επιλογών (laser η optical). Τι ειναι καλύτερο για αυτές τις χρήσεις;Και γενικά ποιο ειναι καλύτερο με βάση τον αισθητήρα. Επισης ειμαι ανάμεσα σε 2 ποντίκια αυτήν τη στιγμή. Το ενα ειναι το Roccat Tyon και το αλλο το Corsair m65 pro rgb.Τι θα μου προτείνατε εσείς; Ευχαριστω για τον χρόνο σας.
akismixfreak Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Τα laser δεν ειναι καλυτερα σε θεμα ακρίβειας ομως? Και γιατι οχι κάποια απο τα δυο?ποια προτείνεις ΕΣΥ;
ADHD Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Οχι, logitech g403, g pro, g502 (αν σου αρεσουν τα βαρια και περισσοτερα buttons), τα logitech εχουν τον καλυτερο sensor μετα πας σε zowie ec/za series, ss rival 300, da για το shape και αξιοπρεπή sensor.
akismixfreak Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Για το g502 ψηνομουν καλα. Αλλα μια οτι θες 100€ και μια οτι γράφουν διάφοροι οτι ξεκολλούν τα pad απο κάτω που εχει τα μαύρα το ξέχασα αμέσως. Γενικά μου αρέσουν τα βαριά ποντίκια. Εχω ακομη το Logitech G5 εδώ και ποσά χρόνια κ δεν εχει το παραμικρό. Γενικά μπέρδεμα.
La_MoRt Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Για τα fps δε γνωρίζω να σου πω τι είναι καλύτερο, αλλά μπορώ να σε βοηθήσω ως κάτοχος του 502. Είναι άριστο ποντίκι και εμένα με έχει καλύψει πλήρως και παίζω και fps παιχνίδια αρκετά. Όσο για ta pad εμένα εδώ και κανά χρόνο είναι σα καινούριο το ποντίκι αλλά φυσικά χρησιμοποιώ Mouse pad. Μήπως σε αυτούς που ξεκόλλησαν το είχαν χύμα στο γραφείο και ξεκολλήσανε; Αυτό δε το ξέρω να στο πω από τότε που το πήρα το χρησιμοποιώ με mousepad.
ADHD Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 g403 με το adjustable weight ειναι καπου 105g, ουτε πολυ βαρυ ουτε ελαφρυ, δεν εχω ακουσει κατι τετοιο για το g502 αλλα αν εννοεις τα feet υπαρχουν replacement. Δες και g402 αν σε βολεψε το g5 αν και δεν εχει τοσο καλο sensor οσο τα αλλα κανει δουλεια.
akismixfreak Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δλδ απο όσο. Πάρω να καταλάβω πάμε για το g502. Τα χρήματα ειναι ενα θεμα σε αυτο δυστυχώς. Φεύγω πολυ απο το budget μου. Φαντάζομαι για το proteus core λέτε και οχι για το spectrum. Για το οτι ξεκολλούν τα pad το αναφέρουν κάποιοι στο οτι το χρησιμοποιούν σε υφασμάτινο mousepad και οχι σε μεταλλικό η χύμα. Και αν υπάρχουν έξτρα που τα βρίσκεις?
ADHD Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Παρε g402 αν θες πιο φτηνο ειναι σχετικα παλιο παιζει να το βρεις φτηνα, αλλα εγω g403 θα αγοραζα για fps, αν θες τα extra buttons και να ειναι πολυ βαρυ οκ μαλλον το g502 σου κανει καλυτερα. Μouse skates αν χρειαστεις ψαξε takasta στο ebay και παρε hotline games competition(εχω αγορασει παρα πολλες φορες) μετα τα hyperglides ειναι τα καλυτερα. 1
akismixfreak Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Αποφάσισα τελικά να πάρω το g502 proteus spectrum. Για τα mouse skates θα τα εχω υπόψιν μου για το μέλλον. Μπορεις να μου πεις σε παρακαλω την διαφορά με το core.Γνωριζεις τι παιζει ακριβώς?ποιο ειναι το πιο καινούριο?
La_MoRt Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Το Proteus spectrum είναι πιο καινούριο από το core και υποστηρίζει rgb φωτισμό που δεν υποστηρίζει το core. Κατά τα άλλα είναι ίδια. 1
akismixfreak Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Οκ καταλαβα. Παραγγέλνω αμέσως το spectrum. Σας ευχαριστω πολυ.
ADHD Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Λαμπακια εχει και μαυρο φινιρισμα στο καπακι αντι για μπλε τιποτα παραπανω για να πληρωσεις extra..
akismixfreak Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Εντάξει η παραγγελία έγινε σε σκρουτζομαγαζο.Μεσα στις επόμενες 2 μέρες θα το εχω λογικα. Σας ευχαριστω για τον χρόνο σας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα