Johnefst Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Χαχαχαχα ψάχνει για γίδια η σαμσουνγκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ice25 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Εγώ έχω το note7 εδω και εναν Μήνα είναι τέλειο απίστευτο μοναδικό, και δεν σκοπεύω να το επιστρέψω ακόμα και αν υπάρχει πιθανότητα να σκάσει!! Αγαπάμε samy και στα δυσκολα. Φανατικός οπαδός των Note από την αρχη. οποιαδήποτε άλλη συσκευή εκτος νοτε απλα δεν υπαρχει στον χαρτη. ΤΕΛΟΣ Το ότι δεν θα βγάζει αναβαθμίσεις δεν σε ενοχλεί να φανταστώ??για την samsung το Note 7 δεν υπάρχει ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pittas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Εγώ έχω το note7 εδω και εναν Μήνα είναι τέλειο απίστευτο μοναδικό, και δεν σκοπεύω να το επιστρέψω ακόμα και αν υπάρχει πιθανότητα να σκάσει!! Αγαπάμε samy και στα δυσκολα. Φανατικός οπαδός των Note από την αρχη. οποιαδήποτε άλλη συσκευή εκτος νοτε απλα δεν υπαρχει στον χαρτη. ΤΕΛΟΣ Aν οντως εχεις τη συσκευη και δεν την εχεις γυρισει, να το κοιταξεις σε καποιο γιατρο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eptapsyxos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Τι ειναι το Samsung? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgan21 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω το note7 εδω και εναν Μήνα είναι τέλειο απίστευτο μοναδικό, και δεν σκοπεύω να το επιστρέψω ακόμα και αν υπάρχει πιθανότητα να σκάσει!! Αγαπάμε samy και στα δυσκολα. Φανατικός οπαδός των Note από την αρχη. οποιαδήποτε άλλη συσκευή εκτος νοτε απλα δεν υπαρχει στον χαρτη. ΤΕΛΟΣ Κατι χρηστες σαν και σενα λενε προβατα καποιους αλλους που περνουν συσκευες απο αλλη εταιρια.. Τι να ισχυει αραγε? Πες τα ρε φιλε, γιατι πολύ Apple funs μυριζομαι. ελεος. Για boot loop και lg λεει ο αλλος εσυ aplle fun ονειρευεσαι. Το μισος σας προς την μηλοεταιρια σας εχει κανει και βλεπετε εφιαλτες Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2016 από morgan21 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgan21 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Τι ειναι το Samsung? Δυναμιτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Μερικοί νομίζουν ότι μέχρι και γκόμενα πρέπει να τους βρει η Samsung για να είναι εντάξει σαν εταιρεία. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelisda Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Αυτο θα πει και κερατας, και δαρμενος. Το κανεις που το κανεις, καντο σωστα και δωσε το 8αρι δωρεαν στους κατοχους του 7, ποσοι ειναι πια; Αυτο θα πει επιθετικο μαρκετινγκ κυριοι της samsung, χωρις να ειναι συγχωροχαρτι ειναι τουλαχιστον μια καλη αρχη. ΥΓ. Χαραμιζομαι μου φαινεται, εεε εκει στη samsung με ακουει κανεις;;; αυτο κανει ουσιαστικα ,αλλα θελει να φυγουν τα 7αρια απο την αγορα. με 800 πχ,εχεις παρει νοτε7 παιρνειs s7 edge και του χρονου το 8αρι . καθολου ασχημα. και για καποιον που θα εμενε ετσι κι αλλιως σε samsung ,super. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Now Galaxy S7 Edge Is Reportedly Catching Fire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EuphangeL Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Εγώ έχω το note7 εδω και εναν Μήνα είναι τέλειο απίστευτο μοναδικό, και δεν σκοπεύω να το επιστρέψω ακόμα και αν υπάρχει πιθανότητα να σκάσει!! Αγαπάμε samy και στα δυσκολα. Φανατικός οπαδός των Note από την αρχη. οποιαδήποτε άλλη συσκευή εκτος νοτε απλα δεν υπαρχει στον χαρτη. ΤΕΛΟΣ Α, είσαι καθυστερημένος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imoaix Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 edit αναθεμα αν εχει καταλαβει κανεις τι ακριβως συμβαινει με αυτο το προγραμμα ανταλλαγης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dstilio Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Αγαπητο insomnia... Μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε moderation τα σχόλια που δεν προσφέρουν τίποτα παρά μόνο με νοοτροπία γηπεδικου οπαδισμου πετάνε εξυπνάδες χωρίς βάση; π.χ. το σχόλιο με τα 1200 ευρώ τι προσέφερε στο σχολιασμό και τι προκάλεσε μετά στα σχόλια; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dstilio Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Όλοι πτυχιούχοι οικονομικοί αναλυτές και ειδικοί στο μάρκετινγκ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BILL5 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Από υποσχέσεις θα δούμε στην πράξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gjp1000 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Αφού ρε παιδιά μπορεί να πάρει πίσω τα χρήματα από το NOTE 7 και να αγοράσει με 50% το s7 edge. αυτός που πήρε NOTE 7 800 ευρώ θα του επιστραφούν πχ 400 και θα πάρει και s7 edge ... Αυτό δεν είναι? Που είναι το κακό Απλά δεσμεύεσαι με το πρόγραμμα να αγοράσεις s8 η NOTE 8. Εκεί είναι η παγίδα. Για να αναγκαστεις να μείνεις σε samsung Τι είναι αυτά τα άκυρα/κοτσανες που πετάτε από πάνω ότι θα πληρώσεις 1200 ευρώ κλπ? Αμα δε θες δινεις το NOTE 7 και παίρνεις πίσω όλα τα λεφτά σου. Δηλαδή τι να πει κάποιος για την LG με το lg g4 και τα bootloop... με το bootloop δεν παιρνει φωτια το σπιτι ουτε το αεροπλανο που πετας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα