mimis13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Έχω κάνει αναβάθμιση σε windows 10 από τα 8.1 μου. έκανα και την ενημέρωση anniversary και μετά από ένα διάστημα έκανα επαναφορά. Για κάποιον λόγο μου λέει ότι το σύστημα δεν μπόρεσε να διαγράψει αρχεία. το ξανακάνω, πάλι τα ίδια. το αφήνω και μου επανεγκαθιστά κανονικά τα windows με όλα τα αρχεία να λείπουν κανονικά. λέω "τέλεια". όμως, για κάποιο λόγο το mail app και το viber app κρασάρουν ενώ ενημερώσεις για εισερχόμενα μου κάνουν κανονικά. και το start window δε με αφήνει να μετακινήσω συντομεύσεις. κάποια στιγμή έκανα απεγκατάσταση την παλιά μου κάρτα γραφικών για να βάλω την καινούργια. μέχρι να τελειώσουν οι ενημερώσεις των οδηγών όλα δούλευαν τέλεια. επανεκκινεί ο υπολογιστής για ολοκλήρωση εγκατάστασης και τσουπ, ξανά τα ίδια. τι στο καλό;
thepoint Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Για αρχή τρέξε το sfc /scannow από τη γραμμή εντολών με admin δικαιώματα. Αν υπάρχουν κατεστραμμένα αρχεία corrupted να τρέξεις και το DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth και πες μας τι βγάζουν. Αν έχεις κάνει αλλαγή μεγέθους κειμένου και εφαρμογών και άλλων στο μενού του συστήματος μπορεί να έχεις δυσλειτουργίες τουλάχιστον σε μένα δεν δουλεύουν τα ενεργά εικονίδια όταν έχω κάνει μεγέθυνση πάνω από το 100% δηλαδή από το προτεινόμενο.
mimis13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Για αρχή τρέξε το sfc /scannow από τη γραμμή εντολών με admin δικαιώματα. Αν υπάρχουν κατεστραμμένα αρχεία corrupted να τρέξεις και το DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth και πες μας τι βγάζουν. Αν έχεις κάνει αλλαγή μεγέθους κειμένου και εφαρμογών και άλλων στο μενού του συστήματος μπορεί να έχεις δυσλειτουργίες τουλάχιστον σε μένα δεν δουλεύουν τα ενεργά εικονίδια όταν έχω κάνει μεγέθυνση πάνω από το 100% δηλαδή από το προτεινόμενο. δε μου έβγαλε τίποτα. 100% και όλα εντάξει. όχι δεν έχω αλλάξει το μέγεθος. έκανα και επαναφορά των εφαρμογών από το store. αλλά πάλι τίποτα.
thepoint Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Πρώτα Δεξί κλικ στο start κάτω αριστερά και επιλογή γραμμή εντολών διαχειριστής και τρέξε αυτό που σου έγραψα στο ξαναγράφω sfc /scannow έχεις κατεστραμμένα αρχεία αν ναι τρέξε και το επόμενο. Μετά Αν δεν βγάλει κάτι κάνε απεγκατάσταση των εφαρμογών επανεκκίνηση και μετά εγκατάσταση και πάλι αλλά να αφήσεις στον υπολογιστή λίγο χρόνο μετά την επανεκκίνηση ας πούμε 20 λεπτά.
mimis13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Πρώτα Δεξί κλικ στο start κάτω αριστερά και επιλογή γραμμή εντολών διαχειριστής και τρέξε αυτό που σου έγραψα στο ξαναγράφω sfc /scannow έχεις κατεστραμμένα αρχεία αν ναι τρέξε και το επόμενο. Μετά Αν δεν βγάλει κάτι κάνε απεγκατάσταση των εφαρμογών επανεκκίνηση και μετά εγκατάσταση και πάλι αλλά να αφήσεις στον υπολογιστή λίγο χρόνο μετά την επανεκκίνηση ας πούμε 20 λεπτά. σου είπα 100% και όλα καλά. δες το πάλι.
thepoint Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Ναι δίκιο έχεις το παρανόησα και το προσπέρασα ταυτόχρονα. Καθάρισε τη cache προσωρινή μνήμη του windows store πατάς ταυτόχρονα Win + R και εκτελείς το wsreset.exe θα έλεγα να δοκίμαζες και μια επανεκκίνηση μήπως παίζει ρόλο. Αν δεν αλλάξει συμπεριφορά κατέβασε από https://solutions.diagnostics.support.microsoft.com/run/6b089dc3-50d6-4add-9959-337fca72c533# και τρέξε το fix tool της microsoft.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα