Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω χαλασει 2 sennheiser (mx 365 και mx 375) ειδικα το δευτερο μεσα σε 3-4 μηνες, αρχισα να σκεφτομαι για ασυρματες ψειρες. Καπως χαλανε κατω στη βαση (τα χρησιμοποιω στο τρεξιμο) και μετα ακουγεται μονο απο το ενα...
Το μπατζετ ειναι χαμηλο το ξερω αλλα μπορει καποιος να προτεινει κατι καλο? Ο ηχος που ειχαν τα sennheiser μου αρεσε παρα πολυ. Σε samsung smartphone τα χρησιμοποιω. Αν ειναι απιθανο να βρεθει κατι καλο σε αυτα τα χρηματα για ασυρματα, προτεινετε και με καλωδιο.
Αυτα υπαρχει περιπτωση να τα δοκιμασε κανεις?
https://www.amazon.co.uk/B...soundpeats+qy7

Δημοσ.

Τα παραπάνω τα έχω δοκιμάσει εγω και έχω μείνει ικανοποιημένος.  Βέβαια έχουν το μειονέκτημα στην ομιλία πως, επειδή το μικρόφωνο βρίσκεται στο ακουστικό από κάτω, "πιάνει" όλους τους ήχους, οπότε σε κάπως θορυβώδη μέρη π.χ. καφετέρια, μπορεί να μην ακούγεσαι τόσο καλά. Τώρα στα λεφτά που θες, μια καλή επιλογή είναι αυτά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν εχω χρησιμοποιησει τα senneheiser που αναφερεις, αλλα συμπεραινω πως για να εισαι ευχαριστημενος, και απο τον σχεδιασμο τους πως μαλλων δεν ακους μουσικη με μπασα.

Εαν πεφτω μεσα, ισως αξιζει να δεις κ τα sony sth30.

Ειναι εφαμιλλης λογικης με τα earpods της apple, δλδη δεν τα πανε καλα σε μπασα κ ηχομονωση.

Στα υπολοιπα ειναι αξιοπρεπη και παραδοξως ειναι αρκετα ποιοτικα(παρολο που δεν τους ειχα εμπιστοσυνη στην αρχη).

Τα εχω 1 χρονο και συνηθως αυτα παιρνω μαζι μου.

Επεξ/σία από @topos
Δημοσ.

Οχι! Μια χαρα μπασο εχουν τα sennheiser, και η μουσικη που ακουω εχει αρκετα μπασα, πιστεψε με :-)

Λογο μη σχεδιασμου in-ear των senneheiser το ειπα.

Οποτε σιγουρα απεφυγε αυτα που ειπα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...