DrStein Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δεν θα βολεύει. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως οπτικά δεν είναι όμορφο! Δεκτη και σεβαστη η αποψη σου οτι δεν θα βολευει εσενα προσωπικα. Απλα ευχομαι να λες το ιδιο οταν σε μερικα χρονια βγαλει η apple τηλεφωνο με αντιστοιχo ratio οθονης. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jophiel Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 "...η Xiaomi χρησιμοποιεί μια διαφορετική τεχνολογία (κεραμικό ακουστικό σύστημα) όπου αρκεί ο χρήστης να τοποθετήσει το αυτί του πάνω στην οθόνη προκειμένου να ακούσει τον συνομιλητή του. " Άρα έχει ειδικό hardware και software για να δουλέψει σωστά... κατάλαβα... Σε αυτό το σημείο θα κλάψουνε μανούλες... Κατά πάσα πιθανότητα θα έχει bugs, τουλάχιστον στην αρχή... Προσωπικά δε μου αρέσει το beta testing, αλλά ο καθένας κάνει κουμάντο στην τσέπη του... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Το ακουστικό που το βάλανε;;;; Από πίσω; Εντυπωσιάστηκες από τις εικόνες και δεν διάβασες το άρθρο? 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imoaix Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 οποιος εχει πιασει xiaomi στα χερια του ξερει οτι η συσκευη θα ειναι πολυ οκ εκτος απροοπτου παντα οσο για τις rom περνας μια global stable k εισαι αρχοντας κ με τα ota σου κ με ολα σου διαφορετικα κ ελληνικες πολυ καλες υπαρχουν απο miui.gr τοσο dev οσο κ stable κ smiui φορτσατες αψογες κ το xda βρωμαει απο φοβερες καστομιες ορεξη να εχεις κ οι επιλογες υπαρχουν χωρις να κρεμεσαι απο τα @@ του καθε κατασκευαστη κ ποτε θα δεησει να δωσει κανα update Άρα έχει ειδικό hardware και software για να δουλέψει σωστά... κατάλαβα... Σε αυτό το σημείο θα κλάψουνε μανούλες... Κατά πάσα πιθανότητα θα έχει bugs, τουλάχιστον στην αρχή... Προσωπικά δε μου αρέσει το beta testing, αλλά ο καθένας κάνει κουμάντο στην τσέπη του... ειναι hardware αδερφε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liberostelios Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Τι διαφορετικό έχει από το Sharp Aquos; Παρόμοιες τεχνολογίες χρησιμοποιούσε από ότι θυμάμαι (το ηχείο στην οθόνη κλπ.). Μ' αρέσει που οι μισοί (τουλάχιστον) που γράφουν "αυτό είναι καινοτομία", αν το είχε κάνει η Apple θα είχαν αναφέρει το Aquos σε χρόνο dt και θα λέγανε το κλασικό "σιγά την καινοτομία". Και να φανταστείς ότι είμαι και Apple hater, παρόλα αυτά βλέπω κάτι τέτοια και εκνευρίζομαι! Φυσικά, η υλοποίηση μπορεί να είναι εξαιρετική και να είναι κάτι φοβερό, αλλά μέχρι να το κάνει κάποια εκ των Samsung/Apple ή, στη χειρότερη, LG δε νομίζω ότι θα θεωρηθεί σημείο αναφοράς για τα smartphones. Δυστυχώς, έτσι λειτουργεί η αγορά. Ελάχιστοι έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν την αγορά και να απευθυνθούν στις μάζες κι ας είναι σαφώς ανώτερες υλοποιήσεις σαν και αυτή (αν είναι). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lomar Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Τι διαφορετικό έχει από το Sharp Aquos; Παρόμοιες τεχνολογίες χρησιμοποιούσε από ότι θυμάμαι (το ηχείο στην οθόνη κλπ.). Μ' αρέσει που οι μισοί (τουλάχιστον) που γράφουν "αυτό είναι καινοτομία", αν το είχε κάνει η Apple θα είχαν αναφέρει το Aquos σε χρόνο dt και θα λέγανε το κλασικό "σιγά την καινοτομία". Και να φανταστείς ότι είμαι και Apple hater, παρόλα αυτά βλέπω κάτι τέτοια και εκνευρίζομαι! Φυσικά, η υλοποίηση μπορεί να είναι εξαιρετική και να είναι κάτι φοβερό, αλλά μέχρι να το κάνει κάποια εκ των Samsung/Apple ή, στη χειρότερη, LG δε νομίζω ότι θα θεωρηθεί σημείο αναφοράς για τα smartphones. Δυστυχώς, έτσι λειτουργεί η αγορά. Ελάχιστοι έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν την αγορά και να απευθυνθούν στις μάζες κι ας είναι σαφώς ανώτερες υλοποιήσεις σαν και αυτή (αν είναι). λολ τι ψάλεις πρε φίλε; το aquos αναφέρθηκε ήδη πιο πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Πάρα πολύ όμορφο, σχεδόν σαν ψεύτικο είναι! Προς τα εκεί θα πάνε όλοι σε 1-2 χρόνια πιστεύω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadowjump Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Τι διαφορετικό έχει από το Sharp Aquos; Παρόμοιες τεχνολογίες χρησιμοποιούσε από ότι θυμάμαι (το ηχείο στην οθόνη κλπ.). Μ' αρέσει που οι μισοί (τουλάχιστον) που γράφουν "αυτό είναι καινοτομία", αν το είχε κάνει η Apple θα είχαν αναφέρει το Aquos σε χρόνο dt και θα λέγανε το κλασικό "σιγά την καινοτομία". Και να φανταστείς ότι είμαι και Apple hater, παρόλα αυτά βλέπω κάτι τέτοια και εκνευρίζομαι! Φυσικά, η υλοποίηση μπορεί να είναι εξαιρετική και να είναι κάτι φοβερό, αλλά μέχρι να το κάνει κάποια εκ των Samsung/Apple ή, στη χειρότερη, LG δε νομίζω ότι θα θεωρηθεί σημείο αναφοράς για τα smartphones. Δυστυχώς, έτσι λειτουργεί η αγορά. Ελάχιστοι έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν την αγορά και να απευθυνθούν στις μάζες κι ας είναι σαφώς ανώτερες υλοποιήσεις σαν και αυτή (αν είναι). To οτι δεν θα κυκλοφορήσει μονο στην Ιαπωνια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filetos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Φουλ καινοτομια , τι να σου πω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paulos gtr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν έρχονται Ευρώπη και υπαρχει πρόβλημα με την εγγύηση, αλλιώς θα ήταν το νούμερο ένα κινητό και εδώ.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Θα συμφωνήσω πολύ με ένα προηγούμενο σχόλιο: θέλω να δω smart με οθόνη 5.5 και μέγεθος που ως τώρα έρχονταν με οθόνη 5 ιντσών ή μικρότερη. Η ένα smart με οθόνη 5 ιντσών και ακόμα μικρότερες διαστάσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Respect άλλη μία φορά στην xiaomi Με την πρώτη ευκαιρία θα γίνω μέτοχος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamkiller777 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Σε όσους δεν τους βολευει θα κάνει δώρο πλαστικό bezel στις διαστάσεις που το θέλουν. Μέχρι να βγάζει και η apple τέτοια μεγέθη και βγεί κανένα tutorial βίντεο για το πώς να το κρατάει σωστά ο πελάτης τους. Τότε θα σας βολεψει...? 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamkiller777 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nakligan Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 πραγματικά εντυπωσιακό απλά δεν ξέρω κατά πόσο αξιόπιστη θα είναι η τεχνολογία που θα χρησιμοποιηθεί κυρίως στο ακουστικό σύστημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα