Προς το περιεχόμενο

Το Mi Mix είναι για τη Xiaomi το smartphone του μέλλοντος με οθόνη χωρίς περιθώρια

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και δώρο το φαράσι για να το μαζέψεις άμα σου πέσει κάτω ΑΛΛΆ ναι σίγουρα με ενδιαφέρει και ειδικά σε αυτή τη τιμή που ρεζιλεύει κάποιους μεγάλους κατασκευαστές των κινητών των 800 ευρώ. :)

Αυτο ειναι εντελως αυθαιρετο ως συμπερασμα και δυνητικα ανακριβες. Να θυμισω οτι κεραμικα υλικα χρησιμοποιουνται σε δισκους φρενων αεροπλανων και super cars, σε εξαρτηματα διαστημικων οχηματων και σε εκατονταδες αλλες εφαρμογες οπου τα μεταλλα δεν αποδιδουν το ιδιο καλα. Κεραμικα ειναι και τα δοχεια που βαζουμε τις γλαστρες στο μπαλκονι, κεραμικα ειναι και αυτα που περιγραφω πιο πανω, κεραμικα και αυτα που χρησιμοποιει η Xiaomi για το κελυφος. Ουδεμια σχεση τα τελευταια με το πρωτο. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Android και Miui φυσικά. Προφανώς δεν έχεις πιάσει ποτέ στα χέρια σου Xiaomi και γι' αυτό ρωτάς.

Σου δίνω χρόνο να ξαναδιαβάσεις ποιος έγραψε τι, και να καταλάβεις αν έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου Xiaomi. :P

άντε και κάνω λάθος. άντε να είχε 600. για την τιμολογιακή των εταιρειών μπορείς να μου πεις κάτι που πλέον όλες οι εταιρείες, μικρές μεγάλες, έχουν κινητά με τρελές τιμές; και που πλέον επειδή η apple πουλάει κινητό στο χιλιάρικο, σου λέει ο άλλος, εάν το βάλω μισή τιμή από την apple τότε θα το δουν σαν ευκαιρία και θα τσιμπήσουν

Το 2005 είχα αγοράσει το Qtek S100 στα 600€ τότε και δεν ήταν το ακριβοτερο της εταιρείας.

Πάντα υπήρχαν ακριβά κινητά, αν δεν έδινες σημασία είναι άλλο θέμα.

Ίσα ίσα τώρα βρίσκεις και φθηνοτερα με καλά χαρακτηριστικα.

Απ' ότι είδα στο τέλος του hands on έχει μέχρι και tap to wake! 

Εντάξει, μιλάμε για το πιο εντυπωσιακό και απίστευτο εργαλείο που έχω δει ποτέ.

Δείτε για πλάκα στο βίντεο πως είναι δίπλα του το Crystal...  

Και ναι, είμαι ήδη ένας απόλυτα ικανοποιημένος κάτοχος κινητού Xiaomi οπότε ξέρω από πρώτο χέρι την ποιότητα και την ανοχή στα πειράγματα που έχουν.

Στο mi forum πάντως γράφουν

The entire exterior of Mi MIX is made from ceramics, including the frame and buttons, to achieve the toughness and premium feel. We've redesigned the connectors, inspired by the simplicity of building blocks, to attach the screen to body. No use of glues, plastics, and other adhesive required.

Δεν γνωρίζω τι μπορεί να σημαίνει πρακτικά αλλά ίσως να υπονοείται ότι θα έχει κάποιο βαθμό ανθεκτικότητας.

Ναι. Λέγεται απλή λογική. Σου παρουσιάζει κάποιος ένα concept phone δείχνοντας τις περισσότερες εικόνες του σε προσομοίωση και κάποιες πρώτες demo συσκευές. Ταυτόχρονα δίνει έμφαση στο κουτί του και στα υλικά της συσκευασίας... Αυτά από μόνα τους είναι δείγματα που θα έπρεπε να σε προβληματίζουν. Τα specs είναι καλά προφανώς όπως και παρα πολλά κινεζικα που κυκλοφορούν αλλά δεν αρκούν από μόνα τους. Αν το software δεν τα πάει καλά με το hardware δεν έχει καμία τύχη σαν συσκευή.

Κάτσε να αρχίσει να παράγεται μαζικά και τότε θα δούμε αν κατάφεραν να φτιάξουν μια συσκευή που θα πρέπει να προσέξουμε. :)

Βασικα η κοινη λογικη λεει οτι ενθουσιαζεσαι με τα νεα/rumors/hypes/specs/previews και μετα κρινεις, θετικα/αρνητικα οταν το χρησημοποιεις και το εχεις στα χερια σου. Ειναι αυτονοητο αυτο που λες, αν το software δεν τα παει καλα με το hardware να μην εχει καμια τυχη και ισχυει για ολες τις συσκευες.

Επισης ΔΕΝ ειναι concept phone, HTAN concept. 

Ειναι ηδη στην παραγωγη και εχει και ημερομηνια launch στις 4 Νοεμβριου για Κινα.

Το να ειναι καποιος επιφυλακτικος ειναι καλο, ομως το "Ύπομονη λίγο και θα καταλάβετε τι εννοώ" ειναι αρνηση.

Προσωπικα ειμαι και εγω επιφυλακτικος και επισης δεν ειχα ποτε μου κινεζικο τηλεφωνο και ειδικα xiaomi.

Ομως αν με ολες αυτες τις πληροφοριες που εχουμε μεχρι τωρα, λες οτι ακομα δεν ειναι μια συσκευη που πρεπει να προσεξουμε, τοτε απλα εκτιθεσαι μονος σου.

Ιδιως οταν κανεις like και σε τετοια post οπως το παρακατω  :ph34r:

πόσο όμορφο hardware καταδικασμενο να τρεχει android :(

Απο την αλλη σε καταλαβαινω, οπως και πολλους αλλους φιλους και fan της Apple ή και αλλων κατασκευαστων, οτι θα ηθελαν να εχει το μηλαρακι στην πισω πλευρα του και ενα pricetag 1100+ ή καποιο αλλο λογοτυπο αλλα διστυχως μια σχετικα μικρη εταιρια (σε πωλησεις) παρουσιαζει κατι που θα ηθελαν πολλοι κατασκευαστες να εχουν παρουσιασει ηδη.

Το ρισκο της ειναι σιγουρα μεγαλο αλλα αν το προιον δουλευει σωστα τοτε εμποδια οπως διαθεσιμοτητα, υποστηριξη και ισω και τιμη ειναι σιγουρο οτι θα διορθωθουν.

Αν πετυχει σαν project φαντασου πως θα ειναι το επομενο αντιστοιχο μοντελο και μαντεψε πως θα ειναι και τα επομενα μοντελα των αλλων "μεγαλων" κατασκευαστων, εκτος την Apple φυσικα γιατι τετοιου ειδους specs και ratio οθονης θα τα υιοθετησει στο iphone12 τουλαχιστον...

Κυριακη κοντη γιορτη, γιατι το launch ειναι μερικες μερες μακρια...

• Like 9

Όλοι οι απογοητευμένοι Samsungs, έγινε πλέον xiaomi boys.

Αν κρίνω από την τιμολογιακή πολιτική της Applesung, μάλλον προς το μηλαράκι θα πανε οι απογοητευμένοι της. Όσο καλή συσκευή και να είναι το Mix, είναι Xiaomi και είναι "φθηνό" (aka το πρεστιζ μας στα τάρταρα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...