Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Έχω πιο καθημερινά παραδείγματα αρμονικής συνύπαρξης όλων των συσκευών μου... 1
dreamkiller777 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Ότι κάνει η Xiaomi στο 1/10 Μέχρι και σκούπα έχει βγάλει εκεί να δεις αρμονία. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Τι λες τώρα. Να το είχε κάνει η απλ αυτό θα είχε γίνει έκτακτη είδηση
audakias72 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Αυτο ειναι καινοτομια!Μπραβο XiaomiΑσε την apple ν ασχολειται με facelift 7 γενιες τωρα, και την Samsung να την ακολουθει 3 γενιες τωρα, με το edge! Αντε γεια!
ianpan24 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δεν θ' αγόραζα ποτέ τέτοια ασιατικά μαραφέτια - κυρίως λόγο του λειτουργικού των. Αλλά... ας μη γελιώμαστε... είναι ΜΑΚΡΑΝ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΟ (οπτικά) έχω δει! ΑΥΤΟ ονειρευόμουν για τα "μηλόφωνα", αλλά φαίνεται ότι ο Άιβς έχει γεράσει και σκυλοβαρεθεί να σχεδιάσει κάτι πρωτοποριακό. Αυτη ειναι μια εντιμη απαντηση ενος apple fan που αξιζει σεβασμο. Ακομα κι αν ο ορος "ασιατικα μαραφετια" ακουγεται καπως απαρχαιωμενος. Ξεπερασμενος απο την τεχνολογια την ιδια. Αλλα ορισμενοι ανθρωποι χρειαζονται τον χρονο τους για να κανουν catch up. Οι υπολοιποι apple fans, οι οποιοι διανυετε την 2η ημερα πονου κι εχετε φτασει το αρθρο στα 240 μηνυματα ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ. Ριχνουμε πολυ γελιο. Ο ενας λεει θα ειναι ευθραυστο, ο αλλος λεει ειναι concept phone, ο αλλος το παιζει πονηρος και μυστηριωδης και μας λεει να κανουμε υπομονη και θα καταλαβουμε τι εννοει, ο αλλος λεει αντιγραφη απο sharp, ο αλλος κατηγορει το αντροιντ, ο αλλος λεει οτι μπορουν να το κανουν κι αλλοι κατασκευαστες αλλα δεν το κανουν ετσι απο αποψη.. απο καπριτσιο. αχαχαχαχαχα Εχετε συνειδητοποιησει οτι ΔΕΝ ειστε technology fans αλλα apple fans? Νιωθετε καθολου? Καταλαβαινετε οτι η μαζικη παραγωγη μιας τετοιας συσκευης, ακομα κι αν αποτυχει οσον αφορα τις πωλησεις ή ακομα κι αν βγαλει καποιο θεμα με καποια απ΄τις καινουριες τεχνολογιες που χρησιμοποιει, θα συνεισφερει ουσιαστικα στην εξελιξη των κινητων τηλεφωνων? Καταλαβαινετε τι ρισκο παιρνει η εταιρια βγαζοντας στην παραγωγη μια τετοια συσκευη? Συνειδητοποιειτε οτι τετοια ρισκα χρειαζονται για να μη βλεπουμε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια? Ο ενας αφαιρει το audio jack και το USB και χρεωνει 150 ευρω ενα ζευγαρι ακουστικα, ο αλλος ψαχνει να βρει γιατι φουντωνουν οι ναυαρχιδες του, οι αλλοι (HTC, sony, LG,..) κοιμουνται κι ονειρευονται το παρελθον και βρεθηκε μια εταιρια να παρουσιασει κατι καινουριο, κατι διαφορετικο, κατι εμπνευσμενο κι εσεις ξεχειλιζετε φθονο, πονο και κουτοπονηρια. Ο reviewer στο παρακατω βιντεο λεει "this is a smartphone concept/dream come to life, and i m more than happy to share this stuff with the world... i love it i love it... welcome to 2016" αλλα τι ξερει κι αυτος ε? i-πονεστε. 10
zio10 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Τελικά το μέλλον στα smartphones είναι οι οθόνες χωρίς bezels ή οι αναδιπλούμενες;
DrStein Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Μπορει να ειναι οι bezeless αναδιπλουμενες... 1
zio10 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Μπορει να ειναι οι bezeless αναδιπλουμενες... Όντως! Θα έλεγα οι αναδιπλούμενες πάντως, αν μπορέσουν και το εφαρμόσουν σωστά.
Voodooman Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Marques Brownlee Γνωστος για τις μειλιχιες προσεγγισεις του στα reviews ο οποιος χρησιμοποιει τα παντα εκει εξω χωρις κολληματα κ ο οποιος εχει δηλωσει οτι αρνηθηκε πολλες φορες να τα πιασει για να πουσαρει η τροποποιησει reviews εξαιρετικα δομημενη σκεψη για οποιον τον παρακολουθει κ που δεν μασαει να τα χωσει σε οποιονδηποτε δεν τον εχω ξαναδει τοσο εντυπωσιασμενο Πιο πάνω έγραψα ότι θα περιμένω. Μετά από αυτό το βίντεο, θα προσπαθήσω να το αγοράσω μέσα στον Νοέμβριο, για όλους τους λάθος λόγους: -για να στηρίξω την προσπάθεια της Xiaomi -για να κάνω φιγούρα με κάτι που σχεδόν κανένας δεν θα έχει ξαναδεί -για να έχω προσωπική άποψη για το πόσο έκαναν καλή δουλειά -για να παρακολουθήσω από την αρχή την δημιουργία των custom roms -για να το παίζω και να το θαυμάζω 3
imoaix Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Πιο πάνω έγραψα ότι θα περιμένω. Μετά από αυτό το βίντεο, θα προσπαθήσω να το αγοράσω μέσα στον Νοέμβριο, για όλους τους λάθος λόγους: -για να στηρίξω την προσπάθεια της Xiaomi -για να κάνω φιγούρα με κάτι που σχεδόν κανένας δεν θα έχει ξαναδεί -για να έχω προσωπική άποψη για το πόσο έκαναν καλή δουλειά -για να παρακολουθήσω από την αρχή την δημιουργία των custom roms -για να το παίζω και να το θαυμάζω δεν θα το αγορασεις πρωτη μερα γιατι δεν ειμαστε ζομπι πελατακια θα περιμενουμε κ θα τα σμπρωξουμε οταν ειμαστε σιγουροι οτι ειναι οκ 1
Voodooman Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 δεν θα το αγορσεις πρωτη μερα γιατι δεν ειμαστε ζομπι πελατακια θα περιμενουμε κ θα τα σμπρωξουμε οταν ειμαστε σιγουροι οτι ειναι οκ οι λόγοι που θα (προσπαθήσω να) το αγοράσω γρήγορα βλέπεις ότι είναι απολύτως παράλογοι, οπότε μην προσπαθείς να μεταπείσεις έναν παράλογο! 1
imoaix Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 οι λόγοι που θα (προσπαθήσω να) το αγοράσω γρήγορα βλέπεις ότι είναι απολύτως παράλογοι, οπότε μην προσπαθείς να μεταπείσεις έναν παράλογο! δεν ξερουμε αν υποστηριζει την 800αρα 4g οποτε αν εισαι επαρχια ισως εχεις θεμα με το 4g μαλλον αρχικα δεν θα υπαρξει global rom οποτε θα φορτωθεις μια τιγκα στις κινεζιες που δεν βγαινουν rom κ χωρις ελληνικα στο ui (αρκετα γρηγορα βεβαια θα υπαρξουν κ ελληνικες κ smiui k xda ,πιθανοτατα δε θα του κανουν port καποια απο το pixel ,προσωπικα επειδη δεν μ αρεσει το miui χωρις resurrection remix rom δεν τ ακουμπαω) δεν θα υπαρξει διαθεσιμοτητα γρηγορα γιατι οι κινεζοι retailers θα τα πουλανε κυριολεκτικα για χρυσαφι στους εκτος κινας ενω η εσωτερικη αγορα θα πεσει με τα μουτρα δεν ξερεις τι θα απαντησει η meizu η oppo κ οι αλλοι μεγαλοι που σιγα μην τους επιασε στον υπνο η xiaomi να βγει κ κανα tempered glass απο καλο αφτερμαρκετα πχ Nillkin υπομονη λιγους μηνες να δουμε κ πληρη reviews
strawman Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Χαίρομαι που το πρώτο μήνυμα μετά τη σημερινή εγγραφή σου αναφέρεται σε μένα και ξέρεις τι έγραφα πριν 3 χρόνια. Δείξε μου σε παρακαλώ το μήνυμά μου. Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα... Mαλλον δεν επιασες καλα το το νοημα του post. Πως να σου δειξω το μνμα σου οταν ακριβως αυτο λεω, οτι δεν εχεις τετοιο μνμα...
Chape Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Εγώ βλέπω 10 σελίδες γεμάτες μίσος προς τους Apple fans χώρις λόγο ενώ το πολύ να βγήκαν 5 από αυτούς να είπαν ότι είναι ένα πραγματικά πολύ ωραίο τηλέφωνο αλλά είναι επιφυλακτικοί λόγο Android... Εδώ θα έπρεπε να μιλάμε για μια τεχνολογία πολύ ωραία που σίγουρα θα την υιοθετήσουν και άλλες εταιρίες στο μέλλον αλλά αντί για αυτό κάθεστε και γράφετε σεντόνια κατά της Apple και κάθε Apple... Είναι πολύ καλή η υλοποίηση που έκανε η xiaomi και τις αξίζει ένα μπράβο από όλους αλλά το να διαβάζω από τα πρώτα κιόλας post την λέξη Apple δείχνει μιζέρια και κόμπλεξ... Περί του κινητού σίγουρα θα προσπαθήσω να αποκτήσω ένα για δεύτερη συσκευή επειδή φαίνεται να είναι πολύ καλό και επειδή το Windows Phone που έχω τώρα για δεύτερο δεν μου κάνει σαν λειτουργικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα