Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Μεταξυ μας, εχω καταλαβει οτι φασκεις και αντιφασκεις  :P

Προσωπικα συμφωνα με οτι εχεις πει θα εκτιμουσα να ακουσω απο σενα, "γουσταρω τρελα το ratio και τα specs και επιτελους περιμενω την Αpple να βγαλει κατι αντιστοιχο αλλα ξερω οτι στα επομενα χρονια δεν παιζει κατι τετοιο και μεχρι τοτε θα λεω οτι ειναι fail" παρα ολα τα αλλα που εχεις γραψει  ;)

Δεν φταίω εγώ που δεν προσέχεις τι γράφω! :P

• Like 1
Δημοσ.

Ε όχι και μπράβο στο Android. Μπράβο στον Philippe Starck (αυτός σχεδίασε και το γιοτ του Jobs btw)! :P

Δεν είναι κακό να παραδεχτεις και μία φορά κάτι.

Για την ιστορία και μόνο φαντασου τι έχει να γίνει στην είδηση του iphone12 που θα έχει μηδενικά bezel.Ο όλοι οι Android users θα μπαίνουν και θα κραζουν για copy paste.Εκει να δω σε ποιόν θα δώσεις εσύ τα συγχαρητήρια σου.

Καλό είναι λοιπόν να μη τρολλαρουμε την συζήτηση και ας αφήσουμε την τεχνολογία να μιλήσει από μόνη της.

Εξάλλου μιας και ειδα ότι είσαι moderator δεν τιμά καθόλου την θέση σου να δίνεις like σε σχόλια φανμποισμου πόσο μάλλον σε σχόλια μίσους και τρολλινγκ.

• Like 2
Δημοσ.

Είναι τόσο κλειστόμυαλα αυτά τα Apple fanboys που δεν καταλαβαίνουν ότι μόνο καλό κάνει η παρουσίαση μιας τόσο διαφορετικής συσκευής από μια καταξιωμένη εταιρεία στον χώρο. Αυτό δημιουργεί ανταγωνισμό ώστε κάποια στιγμή στο μέλλον να δουν και από την αγαπημένη τους εταιρεία μια αντίστοιχη υλοποίηση (χειρότερη ή καλύτερη).

Τόση σύγχυση που μέσα σε μια μέρα, αθόρυβα, το ντισαινάτο iphone σας που χρυσοπληρώσατε μοιάζει με συσκευή που βγήκε από μια άλλη εποχή*; Μόνο καλό σας κάνει ο κινέζος που τολμάει.

* δεν μιλάω για το software που είναι προφανές αλλά για το hardware

• Like 5
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν είναι κακό να παραδεχτεις και μία φορά κάτι.

Για την ιστορία και μόνο φαντασου τι έχει να γίνει στην είδηση του iphone12 που θα έχει μηδενικά bezel.Ο όλοι οι Android users θα μπαίνουν και θα κραζουν για copy paste.Εκει να δω σε ποιόν θα δώσεις εσύ τα συγχαρητήρια σου.

Καλό είναι λοιπόν να μη τρολλαρουμε την συζήτηση και ας αφήσουμε την τεχνολογία να μιλήσει από μόνη της.

Εξάλλου μιας και ειδα ότι είσαι moderator δεν τιμά καθόλου την θέση σου να δίνεις like σε σχόλια φανμποισμου πόσο μάλλον σε σχόλια μίσους και τρολλινγκ.

Σε πείραξε που ανέφερα τον σχεδιαστή της συσκευής και χρέωσα σε αυτόν την επιτυχία στο design αντί να το χρεώσω στο android όπως είπε ο άλλος? Χμ, ωραία, καλά το πάτε! :) Το ότι σας ενοχλεί που δεν μου αρέσει το android σαν λειτουργικό, δεν με απασχολεί και δεν θα αλλάξει η άποψή μου. Ταυτόχρονα σας εξηγώ πως μου αρέσει όταν βλέπω ένα καλό design σε μια συσκευή, αλλά γνωρίζω επίσης πως ΔΕΝ αρκεί για να θεωρηθεί πετυχημένη ή πρακτική στη χρήση.

Είναι τόσο κλειστόμυαλα αυτά τα Apple fanboys που δεν καταλαβαίνουν ότι μόνο καλό κάνει η παρουσίαση μιας τόσο διαφορετικής συσκευής από μια καταξιωμένη εταιρεία στον χώρο. Αυτό δημιουργεί ανταγωνισμό ώστε κάποια στιγμή στο μέλλον να δουν και από την αγαπημένη τους εταιρεία μια αντίστοιχη υλοποίηση (χειρότερη ή καλύτερη).

Τόση σύγχυση που μέσα σε μια μέρα, αθόρυβα, το ντισαινάτο iphone σας που χρυσοπληρώσατε μοιάζει με συσκευή που βγήκε από μια άλλη εποχή*; Μόνο καλό σας κάνει ο κινέζος που τολμάει.

* δεν μιλάω για το software που είναι προφανές αλλά για το hardware

Το ίδιο σας περιέγραψα κι εγώ πριν αλλά στην προσπάθειά σου να "μου την πεις" δεν το πρόσεξες καν. btw είμαι της άποψης πως: ο,τι πληρώνεις παίρνεις. Και μέχρι τώρα επιβεβαιώνομαι κάθε φορά. 

Το "κλειστόμυαλα" θα μου επιτρέψεις να το χρεώσω στους apple haters με όσα διαβάζω τελευταία... ;)

Anyway, θα περιμένω λίγους μήνες μέχρι να επιβεβαιωθώ ή όχι σχετικά με αυτή τη συσκευή. Αν δεν επιβεβαιωθώ, εδώ θα είμαστε! 

• Like 1
Δημοσ.

Το ίδιο σας περιέγραψα κι εγώ πριν αλλά στην προσπάθειά σου να "μου την πεις" δεν το πρόσεξες καν. btw είμαι της άποψης πως: ο,τι πληρώνεις παίρνεις. Και μέχρι τώρα επιβεβαιώνομαι κάθε φορά. 

Το "κλειστόμυαλα" θα μου επιτρέψεις να το χρεώσω στους apple haters με όσα διαβάζω τελευταία... ;)

Ο,τι (υπερ)πληρώνεις (δεν) παίρνεις, επέτρεψέ μου να πω.

Επίσης δεν είχα καμία πρόθεση "να σου την πω". Εκτός κι αν θεωρείς τον εαυτό σου Apple fanboy.

• Like 1
Δημοσ.

Σε πείραξε που ανέφερα τον σχεδιαστή της συσκευής και χρέωσα σε αυτόν την επιτυχία στο design αντί να το χρεώσω στο android όπως είπε ο άλλος? Χμ, ωραία, καλά το πάτε! :) Το ότι σας ενοχλεί που δεν μου αρέσει το android σαν λειτουργικό, δεν με απασχολεί και δεν θα αλλάξει η άποψή μου. Ταυτόχρονα σας εξηγώ πως μου αρέσει όταν βλέπω ένα καλό design σε μια συσκευή, αλλά γνωρίζω επίσης πως ΔΕΝ αρκεί για να θεωρηθεί πετυχημένη ή πρακτική στη χρήση.

Καθόλου δεν με απασχολεί η αποψη σου ούτε μετοχές έχω ούτε κόμπλεξ.

Η ανωτερότητα του Android μιλάει από μόνη της εξάλλου δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα εκτός αν έχεις μετοχές και τρως ένα κομμάτι ψωμί.

Δημοσ.

Νομίζω ότι μερικοί έχετε ξεφύγει λίγο με τις υπερβολές.

Ωραίο και εντυπωσιακό αυτό που έδειξαν αλλά ακόμα δεν το έχουμε δει σε μαζική παραγωγή. Έχει να αποδείξει πολλά πράγματα σαν συσκευή εφόσον πρώτη φορά επιχειρείται κάτι τέτοιο.

Να δούμε αν θα υπάρχουν δυσκολίες στην παραγωγή, αν υπάρξουν cut backs λόγω ζήτησης, το καινούργιο ηχείο αν θα δουλεύει σωστά, το software, η μηχανική αντοχή κτλ.

Μακάρι να βγει στην παραγωγή η συσκευή έτσι όπως την οραματίστηκαν χωρίς προβλήματα.

Περιμένετε όμως να κυκλοφορήσει πρώτα αντί να ακυρώνετε όλες τις συσκευές που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή.

Συνοπτικά, εντυπωσιακό μέχρι εδώ. Θα δουλέψει σωστά; Το εγχείρημα δεν είναι εύκολο.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν φταίω εγώ που δεν προσέχεις τι γράφω! 

Εχεις δικιο, δεν προσεχω τι γραφεις

Παμε να τα δουμε απο την αρχη...

Δεν θα βολεύει. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως οπτικά δεν είναι όμορφο! 

Πάντως αυτό που αποθεώνετε μια συσκευή πριν καν ακόμη κυκλοφορήσει και δοκιμαστεί, είναι μια ένδειξη για το ποιος έχει το μεγαλύτερο "κόλλημα".

Δεν έχετε μάθει ακόμη το κόλπο του εντυπωσιασμού από τους κινέζους; Ύπομονη λίγο και θα καταλάβετε τι εννοώ.

Ναι. Λέγεται απλή λογικήΣου παρουσιάζει κάποιος ένα concept phone δείχνοντας τις περισσότερες εικόνες του σε προσομοίωση και κάποιες πρώτες demo συσκευές. Ταυτόχρονα δίνει έμφαση στο κουτί του και στα υλικά της συσκευασίας... Αυτά από μόνα τους είναι δείγματα που θα έπρεπε να σε προβληματίζουν. Τα specs είναι καλά προφανώς όπως και παρα πολλά κινεζικα που κυκλοφορούν αλλά δεν αρκούν από μόνα τους. Αν το software δεν τα πάει καλά με το hardware δεν έχει καμία τύχη σαν συσκευή.

Κάτσε να αρχίσει να παράγεται μαζικά και τότε θα δούμε αν κατάφεραν να φτιάξουν μια συσκευή που θα πρέπει να προσέξουμε. 

Κάνω like σε σχόλια με τα οποία συμφωνώ. Που είναι το περίεργο? Δεν μπορώ να επιλέξω το android για μια συσκευή που θα έχω συνεχώς πάνω μου όλη την ημέρα. Οπότε αν μετά την κυκλοφορία του, αποδειχθεί πως είναι μια αξιόπιστη συσκευή και πρακτική στη χρήση, δεν θα αρκεί για να την επιλέξω μιας και τρέχει λειτουργικό που ΔΕΝ μου αρέσει.

Άρα θα είναι ακόμη πιο λογικό να φαντασιώνομαι στη συνέχεια ένα τέτοιο hardware που θα τρέχει όμως ios και αφού αυτό μπορεί να μου το προσφέρει μόνο η apple, σαφώς και θα ενθουσιαστώ όταν κυκλοφορήσει κάτι αντίστοιχο προσαρμοσμένο στο δικό της "στύλ".

Όταν βγήκε το s6 edge και μετά το s7, με ενθουσίασαν σαν design και στην περίπτωση του s7 edge με έπεισε και το αγόρασα. Δυστυχώς όμως ο ενθουσιασμός για το design δεν ήταν αρκετός για με πείσει πως είχα μια συσκευή που θα εξυπηρετούσε τις ανάγκες και τα γούστα μου.

Με αφορά οποιαδήποτε συσκευή μου προξενεί το ενδιαφέρον. Αυτό δε σημαίνει πως ενθουσιάζομαι όμως εύκολα και "αβάδιστα" από μια πρώτη ανακοίνωση. Επιπλέον, αν βγει και είναι όπως το περιέγραψαν και αποκτήσει καλές κριτικές, είναι πιθανό να παίξω μαζί του σαν δεύτερη συσκευή.  

Μην μπερδεύεις το hardware το με το software. Με το android έχω πρόβλημα, όχι με το design και τα tech specs.

Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν, απλά διατυπώνω τους προβληματισμούς μου, σε αντίθεση με κάποιους άλλους που το δένουν κόμπο πως θα είναι μια super wow συσκευή χωρίς να έχει ακόμη κυκλοφορήσει. 

Ε όχι και μπράβο στο Android. Μπράβο στον Philippe Starck (αυτός σχεδίασε και το γιοτ του Jobs btw)!  :P

Κοίτα, μεταξύ μας είμαι σχεδόν σίγουρος πως θα αποτύχει, αλλά είναι καθαρά μια δική μου εκτίμηση. 

Το "πάντρεμα" software/hardware δεν έχει να κάνει μόνο με το android. Αν δεν τα καταφέρουν σε αυτό το κομμάτι και έχουμε μια συσκευή με άπειρα bugs κλπ, είναι λογικό να μην πετύχει στις πωλήσεις όσο όμορφο κι αν είναι. 

Οπως ειπα και πριν... I rest my case... δεν κρινω δεν κατηγορω, αλλα θα προτιμουσα ευθυτητα και ειλικρινεια.

Ευχομαι να πετυχει το project της xiaomi και να το υιοθετησουν και αλλοι κατασκευαστες ωστε να εχουμε καλυτερες συσκευες στο αμεσο μελλον. 

Επισης σου ευχομαι η Apple να βγαλει κατι αντιστοιχο πριν το 2020 ωστε να εχεις την εμπειρια που ειπες οτι φαντασιωνεσαι πιο συντομα  :)

• Like 13
Δημοσ.

Νομίζω ότι μερικοί έχετε ξεφύγει λίγο με τις υπερβολές.

Ωραίο και εντυπωσιακό αυτό που έδειξαν αλλά ακόμα δεν το έχουμε δει σε μαζική παραγωγή. Έχει να αποδείξει πολλά πράγματα σαν συσκευή εφόσον πρώτη φορά επιχειρείται κάτι τέτοιο.

Να δούμε αν θα υπάρχουν δυσκολίες στην παραγωγή, αν υπάρξουν cut backs λόγω ζήτησης, το καινούργιο ηχείο αν θα δουλεύει σωστά, το software, η μηχανική αντοχή κτλ.

Μακάρι να βγει στην παραγωγή η συσκευή έτσι όπως την οραματίστηκαν χωρίς προβλήματα.

Περιμένετε όμως να κυκλοφορήσει πρώτα αντί να ακυρώνετε όλες τις συσκευές που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή.

Συνοπτικά, εντυπωσιακό μέχρι εδώ. Θα δουλέψει σωστά; Το εγχείρημα δεν είναι εύκολο.

Έχει είδη κυκλοφορήσει στους reviewers.

Στην επόμενη σου προπαραγγελια ελπίζω να είσαι το ίδιο επιφυλακτικός.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ο,τι (υπερ)πληρώνεις (δεν) παίρνεις, επέτρεψέ μου να πω.

Επίσης δεν είχα καμία πρόθεση "να σου την πω". Εκτός κι αν θεωρείς τον εαυτό σου Apple fanboy.

Εμπιστεύομαι την Apple εδώ και χρόνια χρησιμοποιώντας τις περισσότερες συσκευές της τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι. Η εμπειρία χρήσης συνολικά είναι θετική και ειδικά στο θέμα της επικοινωνίας όλων αυτών των συσκευών μεταξύ τους (από την ανταλλαγή δεδομένων μέχρι και το home kit και τις συμβατές συσκευές που χρησιμοποιώ για τον αυτοματισμό του σπιτιού).

Αν αυτά με κάνουν fan boy, προφανώς και είμαι. :)

Με αυτή σου την απάντηση με επιβεβαίωσες πλήρως. :)

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό δε λέει τίποτα. Και το Note 7 στους reviewers κυκλοφόρησε πρώτα και είδες τι έγινε.

Τώρα όσο αναφορά τις επιφυλάξεις δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Εάν εσυ θες να το προπαραγγειλεις χωρίς επιφυλάξεις, εμπρός.

Δημοσ.

Marques Brownlee

Γνωστος για τις μειλιχιες προσεγγισεις του στα reviews ο οποιος χρησιμοποιει τα παντα εκει εξω χωρις κολληματα κ ο οποιος εχει δηλωσει οτι αρνηθηκε πολλες φορες να τα πιασει για να πουσαρει η τροποποιησει reviews

εξαιρετικα δομημενη σκεψη για οποιον τον παρακολουθει κ που δεν μασαει να τα χωσει σε οποιονδηποτε

δεν τον εχω ξαναδει τοσο εντυπωσιασμενο

• Like 6
Δημοσ.

Αυτό δε λέει τίποτα. Και το Note 7 στους reviewers κυκλοφόρησε πρώτα και είδες τι έγινε.

Τώρα όσο αναφορά τις επιφυλάξεις δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Εάν εσυ θες να το προπαραγγειλεις χωρίς επιφυλάξεις, εμπρός.

Εγώ έχω κινητό που θα είμαι καλυμμένος για τα επόμενα 3ετη.

Πάνω σε ποιο πράγμα; :)
Δημοσ.

Καταλαβαινω το σοκ πολλων apple/samsung φανμποις που συστηματικα λοιδωρουν την xiaomi ,αλλα για οσους ακολουθουν την πορεια της εταιρειας, ηταν αναμενομενο να κανει το μπαμ καποια στιγμη. 

Οχι μπαμ σαν της σαμμυ 

Θετικο μπαμ.

Αυτο κυριοι ειναι το μελλον. 

Ανετα το επομενο μου τηλεφωνο. 

Μια μικρη αναμονη για να δουμε εαν θα βγαλει παιδικες ασθενειες και να πεσει και λιγο η τιμη, και μετα...

please shut up and take my money.

• Like 1
Δημοσ.

Εμπιστεύομαι την Apple εδώ και χρόνια χρησιμοποιώντας τις περισσότερες συσκευές της τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι. Η εμπειρία χρήσης συνολικά είναι θετική και ειδικά στο θέμα της επικοινωνίας όλων αυτών των συσκευών μεταξύ τους (από την ανταλλαγή δεδομένων μέχρι και το home kit και τις συμβατές συσκευές που χρησιμοποιώ για τον αυτοματισμό του σπιτιού).

Αν αυτά με κάνουν fan boy, προφανώς και είμαι. :)

maxresdefault.jpg

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...