Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Βασικα η κοινη λογικη λεει οτι ενθουσιαζεσαι με τα νεα/rumors/hypes/specs/previews και μετα κρινεις, θετικα/αρνητικα οταν το χρησημοποιεις και το εχεις στα χερια σου. Ειναι αυτονοητο αυτο που λες, αν το software δεν τα παει καλα με το hardware να μην εχει καμια τυχη και ισχυει για ολες τις συσκευες.

Επισης ΔΕΝ ειναι concept phone, HTAN concept. 

Ειναι ηδη στην παραγωγη και εχει και ημερομηνια launch στις 4 Νοεμβριου για Κινα.

Το να ειναι καποιος επιφυλακτικος ειναι καλο, ομως το "Ύπομονη λίγο και θα καταλάβετε τι εννοώ" ειναι αρνηση.

Προσωπικα ειμαι και εγω επιφυλακτικος και επισης δεν ειχα ποτε μου κινεζικο τηλεφωνο και ειδικα xiaomi.

Ομως αν με ολες αυτες τις πληροφοριες που εχουμε μεχρι τωρα, λες οτι ακομα δεν ειναι μια συσκευη που πρεπει να προσεξουμε, τοτε απλα εκτιθεσαι μονος σου.

Ιδιως οταν κανεις like και σε τετοια post οπως το παρακατω  :ph34r:

Απο την αλλη σε καταλαβαινω, οπως και πολλους αλλους φιλους και fan της Apple ή και αλλων κατασκευαστων, οτι θα ηθελαν να εχει το μηλαρακι στην πισω πλευρα του και ενα pricetag 1100+ ή καποιο αλλο λογοτυπο αλλα διστυχως μια σχετικα μικρη εταιρια (σε πωλησεις) παρουσιαζει κατι που θα ηθελαν πολλοι κατασκευαστες να εχουν παρουσιασει ηδη.

Το ρισκο της ειναι σιγουρα μεγαλο αλλα αν το προιον δουλευει σωστα τοτε εμποδια οπως διαθεσιμοτητα, υποστηριξη και ισω και τιμη ειναι σιγουρο οτι θα διορθωθουν.

Αν πετυχει σαν project φαντασου πως θα ειναι το επομενο αντιστοιχο μοντελο και μαντεψε πως θα ειναι και τα επομενα μοντελα των αλλων "μεγαλων" κατασκευαστων, εκτος την Apple φυσικα γιατι τετοιου ειδους specs και ratio οθονης θα τα υιοθετησει στο iphone12 τουλαχιστον...

Κυριακη κοντη γιορτη, γιατι το launch ειναι μερικες μερες μακρια...

Κάνω like σε σχόλια με τα οποία συμφωνώ. Που είναι το περίεργο? Δεν μπορώ να επιλέξω το android για μια συσκευή που θα έχω συνεχώς πάνω μου όλη την ημέρα. Οπότε αν μετά την κυκλοφορία του, αποδειχθεί πως είναι μια αξιόπιστη συσκευή και πρακτική στη χρήση, δεν θα αρκεί για να την επιλέξω μιας και τρέχει λειτουργικό που ΔΕΝ μου αρέσει.

Άρα θα είναι ακόμη πιο λογικό να φαντασιώνομαι στη συνέχεια ένα τέτοιο hardware που θα τρέχει όμως ios και αφού αυτό μπορεί να μου το προσφέρει μόνο η apple, σαφώς και θα ενθουσιαστώ όταν κυκλοφορήσει κάτι αντίστοιχο προσαρμοσμένο στο δικό της "στύλ".

Όταν βγήκε το s6 edge και μετά το s7, με ενθουσίασαν σαν design και στην περίπτωση του s7 edge με έπεισε και το αγόρασα. Δυστυχώς όμως ο ενθουσιασμός για το design δεν ήταν αρκετός για με πείσει πως είχα μια συσκευή που θα εξυπηρετούσε τις ανάγκες και τα γούστα μου.

:)

• Απαντ. 391
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Sorry λάθος.

Έγραφα από το κινητό.

λογικά Android :P

Αν κρίνω από την τιμολογιακή πολιτική της Applesung, μάλλον προς το μηλαράκι θα πανε οι απογοητευμένοι της. Όσο καλή συσκευή και να είναι το Mix, είναι Xiaomi και είναι "φθηνό" (aka το πρεστιζ μας στα τάρταρα).

δεν ειναι το προβλημα πως ειναι φτηνο. ισα ισα. το προβλημα ειναι πως τρεχει Android :(

Δημοσ.

Κάνω like σε σχόλια με τα οποία συμφωνώ. Που είναι το περίεργο? Δεν μπορώ να επιλέξω το android για μια συσκευή που θα έχω συνεχώς πάνω μου όλη την ημέρα. Οπότε αν μετά την κυκλοφορία του, αποδειχθεί πως είναι μια αξιόπιστη συσκευή και πρακτική στη χρήση, δεν θα αρκεί για να την επιλέξω μιας και τρέχει λειτουργικό που ΔΕΝ μου αρέσει.

Άρα θα είναι ακόμη πιο λογικό να φαντασιώνομαι στη συνέχεια ένα τέτοιο hardware που θα τρέχει όμως ios και αφού αυτό μπορεί να μου το προσφέρει μόνο η apple, σαφώς και θα ενθουσιαστώ όταν κυκλοφορήσει κάτι αντίστοιχο προσαρμοσμένο στο δικό της "στύλ".

Όταν βγήκε το s6 edge και μετά το s7, με ενθουσίασαν σαν design και στην περίπτωση του s7 edge με έπεισε και το αγόρασα. Δυστυχώς όμως ο ενθουσιασμός για το design δεν ήταν αρκετός για με πείσει πως είχα μια συσκευή που θα εξυπηρετούσε τις ανάγκες και τα γούστα μου.

οπως επανειλημμενα εχεις ποσταρει εσυ ο ιδιος κ ως mod οφειλεις να το τηρησεις

πες μου σε παρακαλω αφου δεν σε αφορα το τηλεφωνο γιατι σχολιαζεις στο θεμα?

• Like 2
Δημοσ.

Αρα αν ειναι xiaomi ή κατι αλλο και τρεχει android ειναι κατι που ειναι κολπο εντυπωσιασμου, αβολο στη χρηση γιατι δεν εχει bezel και οτι δεν θα δουλευει καλα software με hardware ΑΛΛΑ, οταν και αν βγαλει κατι αντιστοιχο η Apple θα ειναι πραγματικο, θα βολευει η χρηση του και θα δουλευει και αψογα.

I rest my case... :)

P.S.: Αλλο να εκφραζει καποιος την προσωπικη του αποψη και προτιμηση και να υπαρχει συμφωνια/διαφωνια, πραγμα του ειναι θεμιτο και υγειες και αλλο καποιος να λεει τη αποψη του προσπαθωντας να πεισει τους αλλους οτι αυτο ειναι το σωστο σαν γεγονος ;)

• Like 5
  • Super Moderators
Δημοσ.

οπως επανειλημμενα εχεις ποσταρει εσυ ο ιδιος κ ως mod οφειλεις να το τηρησεις

πες μου σε παρακαλω αφου δεν σε αφορα το τηλεφωνο γιατι σχολιαζεις στο θεμα?

Με αφορά οποιαδήποτε συσκευή μου προξενεί το ενδιαφέρον. Αυτό δε σημαίνει πως ενθουσιάζομαι όμως εύκολα και "αβάδιστα" από μια πρώτη ανακοίνωση. Επιπλέον, αν βγει και είναι όπως το περιέγραψαν και αποκτήσει καλές κριτικές, είναι πιθανό να παίξω μαζί του σαν δεύτερη συσκευή.  :P

Αρα αν ειναι xiaomi ή κατι αλλο και τρεχει android ειναι κατι που ειναι κολπο εντυπωσιασμου, αβολο στη χρηση γιατι δεν εχει bezel και οτι δεν θα δουλευει καλα software με hardware ΑΛΛΑ, οταν και αν βγαλει κατι αντιστοιχο η Apple θα ειναι πραγματικο, θα βολευει η χρηση του και θα δουλευει και αψογα.

I rest my case... :)

P.S.: Αλλο να εκφραζει καποιος την προσωπικη του αποψη και προτιμηση και να υπαρχει συμφωνια/διαφωνια, πραγμα του ειναι θεμιτο και υγειες και αλλο καποιος να λεει τη αποψη του προσπαθωντας να πεισει τους αλλους οτι αυτο ειναι το σωστο σαν γεγονος ;)

Μην μπερδεύεις το hardware το με το software. Με το android έχω πρόβλημα, όχι με το design και τα tech specs.

Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν, απλά διατυπώνω τους προβληματισμούς μου, σε αντίθεση με κάποιους άλλους που το δένουν κόμπο πως θα είναι μια super wow συσκευή χωρίς να έχει ακόμη κυκλοφορήσει. :)

Δημοσ.

δεν ειναι το προβλημα πως ειναι φτηνο. ισα ισα. το προβλημα ειναι πως τρεχει Android :(

Γι αυτό υπάρχουν κι άλλες επιλογές. Πιο φθηνές και πιο ακριβές. :D

Δημοσ.

Μην μπερδεύεις το hardware το με το software. Με το android έχω πρόβλημα, όχι με το design και τα tech specs.

Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν, απλά διατυπώνω τους προβληματισμούς μου, σε αντίθεση με κάποιους άλλους που το δένουν κόμπο πως θα είναι μια super wow συσκευή χωρίς να έχει ακόμη κυκλοφορήσει. :)

Δεν το μπερδευω εγω εσυ το μπερδεψες στο παρακατω ποστ σου 

Αν το software δεν τα πάει καλά με το hardware δεν έχει καμία τύχη σαν συσκευή.

Αν εχεις θεμα με το android ειναι τελειως ασχετο με το θεμα οταν κρινεις μια συσκευη που δεν εχει κυκλοφορισει.

Επισης ειπες οτι εχεις προβλημα και με την χρηση γιατι δεν εχει bezel και οτι ειναι αβολο...

Λεγοντας αυτο "Δεν έχετε μάθει ακόμη το κόλπο του εντυπωσιασμού από τους κινέζους; Ύπομονη λίγο και θα καταλάβετε τι εννοώ.  ;)δεν ακουγεται σαν διατυπωση προβληματισμου αλλα να να εισαι σιγουρος για το fail που ερχεται και προσπαθεις να μας γλυτωσεις, γιατυτο και προσωπικα ζητησα περισσοτερο info μην πεταξω τα χρηματα μου αν το αγορασω.

• Like 2
Δημοσ.

Με αφορά οποιαδήποτε συσκευή μου προξενεί το ενδιαφέρον. Αυτό δε σημαίνει πως ενθουσιάζομαι όμως εύκολα και "αβάδιστα" από μια πρώτη ανακοίνωση. Επιπλέον, αν βγει και είναι όπως το περιέγραψαν και αποκτήσει καλές κριτικές, είναι πιθανό να παίξω μαζί του σαν δεύτερη συσκευή.   :P

ελα ελα μην ντρεπεσαι , θα μεινει μεταξυ μας :P

το κανεις τρελο κεφι ρε μπαγασα ,νταξ αμα χρειαστεις βοηθεια με τις rom θα σε φτιαξουμε μπρε

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Έχουν σκάσει από ζήλια οι μιλαρακιδες.

Για άλλη μία φορά μπράβο στο Android.

Ε όχι και μπράβο στο Android. Μπράβο στον Philippe Starck (αυτός σχεδίασε και το γιοτ του Jobs btw)! :P

Δεν το μπερδευω εγω εσυ το μπερδεψες στο παρακατω ποστ σου 

Αν εχεις θεμα με το android ειναι τελειως ασχετο με το θεμα οταν κρινεις μια συσκευη που δεν εχει κυκλοφορισει.

Επισης ειπες οτι εχεις προβλημα και με την χρηση γιατι δεν εχει bezel και οτι ειναι αβολο...

Λεγοντας αυτο "Δεν έχετε μάθει ακόμη το κόλπο του εντυπωσιασμού από τους κινέζους; Ύπομονη λίγο και θα καταλάβετε τι εννοώ.  ;)δεν ακουγεται σαν διατυπωση προβληματισμου αλλα να να εισαι σιγουρος για το fail που ερχεται και προσπαθεις να μας γλυτωσεις, γιατυτο και προσωπικα ζητησα περισσοτερο info μην πεταξω τα χρηματα μου αν το αγορασω.

Κοίτα, μεταξύ μας είμαι σχεδόν σίγουρος πως θα αποτύχει, αλλά είναι καθαρά μια δική μου εκτίμηση. 

Το "πάντρεμα" software/hardware δεν έχει να κάνει μόνο με το android. Αν δεν τα καταφέρουν σε αυτό το κομμάτι και έχουμε μια συσκευή με άπειρα bugs κλπ, είναι λογικό να μην πετύχει στις πωλήσεις όσο όμορφο κι αν είναι. 

Δημοσ.

Και αν σου πεσει κάτω, χαίρετε κύριοι!!!

ενω το iphone που κανει 1200 ευρω αν σου πεσει κατω θα ειναι κυριλε? φιλος μου ειχε το iphone 6 plus  του επεσε οπως βγηκε απο το αμαξι και ραγισε ολη η οθονη...

• Super Moderators
Δημοσ.

ελα ελα μην ντρεπεσαι , θα μεινει μεταξυ μας :P

το κανεις τρελο κεφι ρε μπαγασα ,νταξ αμα χρειαστεις βοηθεια με τις rom θα σε φτιαξουμε μπρε

Έχω πάψει να παίζω με roms κλπ εδώ και σχεδόν μια δεκαετία. Από τότε βασικά που χρησιμοποιώ τις συσκευές μου και για δουλειά και βγάζω χρήματα απο αυτές. Αν ήμουν 18-20 ίσως και να έπαιζα ακόμη με αυτά. Πλέον θέλω να ανοίγω το κουτί και να χρησιμοποιώ άμεσα και απρόσκοπτα όποια συσκευή αγοράζω. 

ενω το iphone που κανει 1200 ευρω αν σου πεσει κατω θα ειναι κυριλε? φιλος μου ειχε το iphone 6 plus  του επεσε οπως βγηκε απο το αμαξι και ραγισε ολη η οθονη...

Το κεραμικό υλικό ενώ είναι ανθεκτικό σε γρατζουνιές κλπ, σπάει και εύκολα. Αυτό θέλουμε να δούμε στην πράξη όταν κυκλοφορήσει. 

• Like 1
Δημοσ.

Έχουν σκάσει από ζήλια οι μιλαρακιδες.

Για άλλη μία φορά μπράβο στο Android.

Αυτό είναι αλήθεια. Αν θες ios είσαι καταδικασμενος να πας στο αθλιο iphone με τα τεραστια bezels και τις μικρές μπαταρίες. Αν θες Android έχεις 800 επιλογές να πάρεις ότι θες. Για αυτό η Apple κάνει πωλήσεις γιατί όταν ο άλλος είναι κολλημένος στο ios έχει δώσει και ένα 200αρι για εφαρμογές στο store δύσκολα πάει σε άλλο κινητό. Για αυτό μπράβο στη xiaomi που έβγαλε αυτό το αριστούργημα στα 540 ευρώ και άσε την Apple να δίνει την 256gb έκδοση του 7plus με την οθονιτσα και τα τεραστια bezels 1200 ευρώ.

• Like 2
Δημοσ.

Ε όχι και μπράβο στο Android. Μπράβο στον Philippe Starck (αυτός σχεδίασε και το γιοτ του Jobs btw)! :P

Κοίτα, μεταξύ μας είμαι σχεδόν σίγουρος πως θα αποτύχει, αλλά είναι καθαρά μια δική μου εκτίμηση. 

Το "πάντρεμα" software/hardware δεν έχει να κάνει μόνο με το android. Αν δεν τα καταφέρουν σε αυτό το κομμάτι και έχουμε μια συσκευή με άπειρα bugs κλπ, είναι λογικό να μην πετύχει στις πωλήσεις όσο όμορφο κι αν είναι. 

Μεταξυ μας, εχω καταλαβει οτι φασκεις και αντιφασκεις  :P

Προσωπικα συμφωνα με οτι εχεις πει θα εκτιμουσα να ακουσω απο σενα, "γουσταρω τρελα το ratio και τα specs και επιτελους περιμενω την Αpple να βγαλει κατι αντιστοιχο αλλα ξερω οτι στα επομενα χρονια δεν παιζει κατι τετοιο και μεχρι τοτε θα λεω οτι ειναι fail" παρα ολα τα αλλα που εχεις γραψει  ;)

• Like 8
Δημοσ.

η xiaomi δεν εχει κανει κατασκευαστικα φαουλ στο παρελθον κ ξερει πολυ καλα οτι αυτη η συσκευη ειναι κομβικο σημειο στην πορεια της

το χερι στην φωτια δεν το βαζουμε για κανεναν κ το κυριοτερο δεν τα ακουμπαμε τυφλα σε κανεναν σε αντιθεση με διαφορους προφητες εδω μεσα που εχουν επενδυσει day one 

κυριοι μην σπευδετε να καταστροφολογειτε γιατι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα με βαση το προτερο ιστορικο της εταιρειας να φανειτε αναξιοπιστοι

υπομονη λοιπον 

ps φιλτατε mod δεν ξερω σε τι ειδους χρηση σε αφησε εκθετο το android κ ειλικρινα δυσκολευομαι να πιστεψω τα οσα αρνητικα ισχυριζεσαι ,θα ηταν απειρως πιο ενταξει να επικαλεστεις ζητηματα προσωπικου γουστου

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...