Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θ' αγόραζα ποτέ τέτοια ασιατικά μαραφέτια - κυρίως λόγο του λειτουργικού των. Αλλά... ας μη γελιώμαστε... είναι ΜΑΚΡΑΝ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΟ (οπτικά) έχω δει!

ΑΥΤΟ ονειρευόμουν για τα "μηλόφωνα", αλλά φαίνεται ότι ο Άιβς έχει γεράσει και σκυλοβαρεθεί να σχεδιάσει κάτι πρωτοποριακό.

Δημοσ.

Να το το R&D της Xiaomi: http://www.gsmarena.com/sharp_aquos_crystal_2-7251.php

Έτσι ακριβώς λειτουργεί το Crystal, μην τρελαίνεστε επειδή δεν ξέρατε το Crystal. Απλά πλήρωσε (ελπίζω) η Xiaomi τις ανάλογες πατέντες και αυτό ήταν. Για ποια καινοτομία της Xiaomi μιλάμε. Της Sharp είναι η καινοτομία και έβαλε πιο δυνατό hardware ο Κινέζος (όπως πάντα).

Ναι, τα ιδια αλλωστε ελεγες και στα thread της Apple οταν αγοραζε το SIRI και λοιπες πατεντες. Παλι καλα που εισαι αντικειμενικος και δεν χρησιμοποιεις 2 μετρα και 2 σταθμα ρε παιδι μου XD

• Like 1
Δημοσ.

σε 1 μηνα θα πουλιεται ειπαν κ το προιον ειναι υπαρκτοτατο 

οποτε δεν ασχολουμαστε με τον καθε τρομοκρατημενο εμισθο η κατα φαντασιαν μετοχο ,αγνοουμε τις τζαμπα κασσανδρες

κ περιμενουμε ρηβιους χρηστων κ τιμες πωλησης 

το κινητακι φαινεται εξωπραγματικα καλο με καινοτομιες ομορφες κ πραγματικα χρησιμες για τον καταναλωτη κ οχι ανουσια πανακριβα γκιμικς 

περιμενουμε να δουμε λοιπον

• Like 6
Δημοσ.

ωραία, μπράβο στη xiaomi ου βγάζει τέτοια προϊόντα αλλά ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω. μιλάμε για αξία κινητού 500 δολαρίων από μια εταιρεία που δεν έχει παγκόσμιο δίκτυο, που δεν έχει κανάλια διανομής, που εάν κάτι πάει στραβά πρέπει να στείλεις Κίνα το κινητό και να το χάσεις για 1 μήνα τουλάχιστον. που θα πρέπει να το φλασάρεις εάν θες να έχεις ελληνικά, που που που. είναι πραγματικά απίστευτη η τιμολογιακή πολιτική που ακολουθούν πλέον όλες οι εταιρείες τεχνολογίας.

και όχι τίποτα άλλο, τρέχουμε από πίσω να προλάβουμε να το πάρουμε. πριν 2 χρόνια 500 ευρώ είχε το ακριβότερο κινητό που υπήρχε στην αγορά. δηλαδή τι έχει αλλάξει τα τελευταία 2 χρόνια στα κινητά που να δικαιολογεί την εκτίναξη των τιμών;

κινητάρα φαίνεται δε λέω, αλλά λίγο λογική να έχουμε.

Δημοσ.

Εμένα και στα δύο κινητά που παρουσίασε σήμερα με φοβίζει η κάμερα πάνω από όλα.εχετε δει Ρε παιδιά αν θα έχουν nfc?

Δημοσ.

Προφανώς και οχι!

άντε και κάνω λάθος. άντε να είχε 600. για την τιμολογιακή των εταιρειών μπορείς να μου πεις κάτι που πλέον όλες οι εταιρείες, μικρές μεγάλες, έχουν κινητά με τρελές τιμές; και που πλέον επειδή η apple πουλάει κινητό στο χιλιάρικο, σου λέει ο άλλος, εάν το βάλω μισή τιμή από την apple τότε θα το δουν σαν ευκαιρία και θα τσιμπήσουν

Δημοσ.

Ναι, τα ιδια αλλωστε ελεγες και στα thread της Apple οταν αγοραζε το SIRI και λοιπες πατεντες. Παλι καλα που εισαι αντικειμενικος και δεν χρησιμοποιεις 2 μετρα και 2 σταθμα ρε παιδι μου XD

Χαίρομαι που το πρώτο μήνυμα μετά τη σημερινή εγγραφή σου αναφέρεται σε μένα και ξέρεις τι έγραφα πριν 3 χρόνια. Δείξε μου σε παρακαλώ το μήνυμά μου. Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα...

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά αν θα έχουν nfc?

ναι εχει

14753938_10153773255991612_3002858106348

ωραία, μπράβο στη xiaomi ου βγάζει τέτοια προϊόντα αλλά ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω. μιλάμε για αξία κινητού 500 δολαρίων από μια εταιρεία που δεν έχει παγκόσμιο δίκτυο, που δεν έχει κανάλια διανομής, που εάν κάτι πάει στραβά πρέπει να στείλεις Κίνα το κινητό και να το χάσεις για 1 μήνα τουλάχιστον. που θα πρέπει να το φλασάρεις εάν θες να έχεις ελληνικά, που που που. είναι πραγματικά απίστευτη η τιμολογιακή πολιτική που ακολουθούν πλέον όλες οι εταιρείες τεχνολογίας.

και όχι τίποτα άλλο, τρέχουμε από πίσω να προλάβουμε να το πάρουμε. πριν 2 χρόνια 500 ευρώ είχε το ακριβότερο κινητό που υπήρχε στην αγορά. δηλαδή τι έχει αλλάξει τα τελευταία 2 χρόνια στα κινητά που να δικαιολογεί την εκτίναξη των τιμών;

κινητάρα φαίνεται δε λέω, αλλά λίγο λογική να έχουμε.

δεν θα τρεξουμε να το αγορασουμε ,θα περιμενουμε να δουμε τι λεει ,να βγουν κ ρομς δεξια αριστερα ,να γινουν κ νορμαλ οι διαθεσιμοτητες ,να προσγειωθει κ η τιμη 

κ αποφασιζουμε τοτε 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι. Λέγεται απλή λογική. Σου παρουσιάζει κάποιος ένα concept phone δείχνοντας τις περισσότερες εικόνες του σε προσομοίωση και κάποιες πρώτες demo συσκευές. Ταυτόχρονα δίνει έμφαση στο κουτί του και στα υλικά της συσκευασίας... Αυτά από μόνα τους είναι δείγματα που θα έπρεπε να σε προβληματίζουν. Τα specs είναι καλά προφανώς όπως και παρα πολλά κινεζικα που κυκλοφορούν αλλά δεν αρκούν από μόνα τους. Αν το software δεν τα πάει καλά με το hardware δεν έχει καμία τύχη σαν συσκευή.

Κάτσε να αρχίσει να παράγεται μαζικά και τότε θα δούμε αν κατάφεραν να φτιάξουν μια συσκευή που θα πρέπει να προσέξουμε. :)

Γράφει στο άρθρο:

Σύμφωνα με τη Xiaomi, το Mi Mix θα κυκλοφορήσει μέχρι τέλος του έτους αρχικά στην Κίνα με τιμή περίπου $515 ενώ θα υπάρξει και ένα δεύτερο μοντέλο, το Mi Mix Pro με 6GB μνήμη και 256GB αποθηκευτικό χώρου το οποίο θα κοστίζει $590.

H Xiaomi θα το παρουσιάσει στην αγορά της Κίνας, στην οποία είναι market leader (http://koreajoongangdaily.joins.com/news/article/Article.aspx?aid=2993088). 
Είπαμε να είμαστε επιφυλακτικοί με αυτά που βγαίνουν, αλλά τα περί concept είναι ακρότητες.
  • Like 1
Δημοσ.

Πανέμορφο. Δυνατό. Πρωτότυπο.

Η ιδανική κορυφαία συσκευή αυτή τη στιγμή. Πολύ ακριβό για μένα, αλλά γενικά η τιμολόγηση του είναι φυσιολογική. Εαν πέσει η τιμή του μέσα σε 6 μήνες, ίσως το σκεφτώ.

Δε νομίζω οτι πρέπει να υπάρχει second thought για αυτούς που δίνουν τόσα χρήματα για συσκευές όπως, samsung S series, samsung Note series, HTC 9 etc, ίσως και apple users αν και για αυτούς είναι δύσκολο, όχι οτι δεν θα τους αρέσει η συσκευή, απλά γιατί είναι τελείως διαφορετικό οικοσύστημα και δεν μετακομίζουν έτσι εύκολα.

Μπράβο στη Xiaomi γιατί ήταν πράγματι μια μικρή πρωτοπορία μετά απο τόσο καιρό.

Μακάρι να ακολουθήσουν(που θα ακολουθήσουν είμαι σίγουρος) και άλλοι κατασκευαστές και να δούμε όμορφες, δυνατές και χρήσιμες συσκευές στο μέλλον!

Δημοσ.

Πραγματικά μας έβαλε τα γυαλιά η xiaomi!Δηλώνω ενθουσιασμενος με το εν λόγω κινητό και με το Note 2 και ελπίζω να πάνε όλα καλά απ όλες τις απόψεις.Διαθεσιμότητα,τυχον αστοχιες κτλ.

Περιμένω με ανυπομονησία την κυκλοφορία του και να δούμε απτα αποτελέσματα και reviews που θα με ωθησουν να το πάρω!

Δημοσ.

Γράφει στο άρθρο:

Σύμφωνα με τη Xiaomi, το Mi Mix θα κυκλοφορήσει μέχρι τέλος του έτους αρχικά στην Κίνα με τιμή περίπου $515 ενώ θα υπάρξει και ένα δεύτερο μοντέλο, το Mi Mix Pro με 6GB μνήμη και 256GB αποθηκευτικό χώρου το οποίο θα κοστίζει $590.

H Xiaomi θα το παρουσιάσει στην αγορά της Κίνας, στην οποία είναι market leader (http://koreajoongangdaily.joins.com/news/article/Article.aspx?aid=2993088). 
Είπαμε να είμαστε επιφυλακτικοί με αυτά που βγαίνουν, αλλά τα περί concept είναι ακρότητες.

ήταν, έχει πέσει πολλές θέσεις στην αγορά κινητής στην Κίνα. Βέβαια το φοβερό με την Xiaomi είναι ότι βγάζει τα κέρατα της και όχι μόνο κινητά. (το άρθρο που έβαλες είναι του 2014)

Δεν ξέρω αν μου ξέφυγε από τα παραπάνω, αλλά ο MKBHD έχει hands on

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...