SahiMontana Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Καλημέρα ρε παιδιά. Έχει κανείς παρακάμψει ποτέ κλειδωμένο iPhone ή ipad.? Εγώ αγορασα τη συσκευή πριν 3 χρόνια δεύτερο χέρι από ένα παιδί που δεν έχω καμμία επαφή μαζί του ούτε τρόπο να τον βρω. Το πρωί σήμερα τι βρίσκω κλειδωμένο κ μου ζητάει το αρχικό iCloud κωδικο. Μάλιστα με ενημερώνει ότι έχει χρησιμοποιηθεί ή εφαρμογή Find My iPhone. Τώρα τι κάνω? Ξέρει κανείς? 1
La_MoRt Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Καλημέρα ρε παιδιά. Έχει κανείς παρακάμψει ποτέ κλειδωμένο iPhone ή ipad.? Εγώ αγορασα τη συσκευή πριν 3 χρόνια δεύτερο χέρι από ένα παιδί που δεν έχω καμμία επαφή μαζί του ούτε τρόπο να τον βρω. Το πρωί σήμερα τι βρίσκω κλειδωμένο κ μου ζητάει το αρχικό iCloud κωδικο. Μάλιστα με ενημερώνει ότι έχει χρησιμοποιηθεί ή εφαρμογή Find My iPhone. Τώρα τι κάνω? Ξέρει κανείς? Αν δεν έχεις απόδειξη για να πιστοποιήσεις ότι ανήκει σε εσένα δε μπορείς να κάνεις τίποτα απολύτως. Άχρηστο είναι... Καλά τώρα μεταξύ μας γιατί δε το λέτε ευθέως ρε παιδιά;; ΈΛΕΟΣ... Πως γίνεται μέσα σε 3 χρόνια να μη χρειάστηκε ποτέ να χρησιμοποιήσεις το λογαριασμό που είναι μέσα περασμένος; Ακόμα και για εφαρμογή σου ζητάει κωδικό.. Μπορείς επίσης να κάνεις recovery από το email ή μήπως δε το έχεις και αυτό; 1
syban Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Συνδέεις usb καλώδιο στο pc, περνάς iTunes στο pc, κλίνεις το tablet, το συνδέεις sto pc μέσω του καλωδίου πατώντας το home, περιμένεις πατώντας, ανοίγει μήνυμα στο iTunes για επαναφορά, μεγια, αν δεν έχεις backup καληνύχτα.
SahiMontana Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Αδερφέ από την 1η μέρα χρησιμοποιώ δικό μου appleID με δικό μου mail κ όλες οι αγορές είναι με τις αποδείξεις τους είναι από το συγκεκριμένο ipad. Τώρα ζητάει iCloud λογαριασμό του προηγούμενου χρήστη. Εγω ποτέ δεν χρησιμοποίησα το cloud. Δεν μου χριαστηκε.Το λογισμικό Find My iPhone προφανώς δουλεύει μόνο με iCloud. Είμαι υπέρ της ασφάλειας δεδομένων κ τα λοιπά αλλά δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι θα ήταν τόσο πολύπλοκο το θεμα στην apple. Δεν γνώριζα κ την πάτησα. Μάλλον κ το παιδί δεν το ξέρει κ μου το κλείδωσε κατά λάθος. Δεν μπορεί μετά από 3 χρόνια να θυμήθηκε ότι του το εκλεψα. Syban κάτι τέτοιο μου απάντησε κ ή apple support. Κ σχετικά γρήγορα μου έστειλε την απάντηση.
La_MoRt Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Συνδέεις usb καλώδιο στο pc, περνάς iTunes στο pc, κλίνεις το tablet, το συνδέεις sto pc μέσω του καλωδίου πατώντας το home, περιμένεις πατώντας, ανοίγει μήνυμα στο iTunes για επαναφορά, μεγια, αν δεν έχεις backup καληνύχτα. Δεν είμαι σίγουρος ότι σε αφήνει να κάνεις τέτοιο πράγμα αν είναι ενργοποιημένη η λειτουργία του find my iphone. Πρέπει πρώτα να το απενεργοποιήσεις νομίζω και μετά. Όσο για το TS απλά να σε ρωτήσω; Πως γίνεται να είσαι υπέρ της ασφάλειας των δεδομένων κτλ όπως αναφέρεις και 3 χρόνια να μην έχεις καν τσεκάρει αν ήταν ενεργοποιημένη η συγκεκριμένη υπηρεσία. Εγώ το έχω βάλει σε όλες τις συσκευές μου αυτό γιατί είμαι όπως και εσύ υπερ της ασφάλειας. Εσύ δε το γνώριζες;
SahiMontana Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Όταν το πήρα δεν υπήρχε ή εφαρμογή find my iPhone εγκατεστημένη. Εφτιαξα λογαριασμό στην apple αλλά όχι στο cloud. Δεν προσεξα αν έχει περασμένο κωδικο στο icloud το παιδι. Εξαλλου ήταν ή πρώτη ios συσκευη που πηρα.Σε κάποιο update την εγκατέστησε. Δεν έδωσα βαση κ δεν ασχοληθηκα. Σε γενικές γραμμές όμως προσέχω με τον appleID κ τους κωδικούς μου. Φαντάζομαι όμως στους servers θα φαίνεται πως από την 1ή μέρα χρησιμοποιώ δικό Id. Λοιπόν.. στο activation lock status μου βγάζει ON. Λέει ότι πρέπει να επικοινωνήσετε με τον προηγούμενο κάτοχο να διαγράψει την συσκευη από το cloud κ μετά ο τωρινός χρήστης να χρησιμοποιήσει νέο λογαριασμό...
La_MoRt Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Όταν είναι ενεργοποιημένη αυτή η υπηρεσία δε σε αφήνει να κάνεις κάτι αν έχει κλειδώσει. Θα πρέπει να βρεις το κωδικό και να το απενεργοποιήσεις αλλιώς θα έχεις μια κλειδωμένη συσκευή. Αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης αυτής της υπηρεσίας. Δε σε κατηγορώ για κάτι προς αποφυγή παρεξηγήσεων απλά δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι εκτός από το να επικοινωνήσεις με το προηγούμενο κάτοχο και να στο ξεκλειδώσει.
Λύση SahiMontana Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Λύση Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Μου το έκανε σαφές ή κύρια που μιλήσαμε στο τηλ. Ο μόνος τρόπος είναι να βρω το παιδί που το αγορασα ώστε να διαγράψει το ipad απο την υπηρεσία. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Topic off
Προτεινόμενες αναρτήσεις