Προς το περιεχόμενο

Αγορά windows 10 pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως γνωρίζετε γιατί αυτά τα Link.png Site: windows_10_pro  είναι τόσο οικονομικά; Είναι κανονική έκδοση windows;

Δεν με ενδιαφέρει να είναι retail, απλά νόμιμα για να τα βάλω σε virtual machine.

Δημοσ.

Τέτοια κλειδιά έχω αγοράσει από το e-bay με λιγότερο από 10 ευρώ το ένα. Είναι νόμιμα και δοκιμασμένα. Λειτουργούν κανονικά.

Να μην βγάλει και ο δικός μας ο Έλληνας κάνα 40άρι ευρώ; Από εκεί μάλλον τα αγοράζει και αυτός!

Έχω αναβαθμίσει νόμιμα πολλά pc από XP και Vista σε 10.

Ειλικρινά όμως δεν ξέρω τι παίζει. Μάλλον η Microsoft θέλει να ξεφορτωθεί όλα τα προηγούμενα λειτουργικά με αυτόν τον τρόπο ή κάποιοι έχουν αγοράσει χονδρικής πολλά κλειδιά που προορίζονται για σχολές πανεπιστήμια επιχειρήσεις κτλ. Προσωπικά επικοινώνησα με την microsoft και έδωσα έναν αριθμό κλειδιού και μου είπαν ότι ο αριθμός είναι γνήσιος και φαίνεται νόμιμος.

Δες εδώ:

http://www.ebay.com/itm/Windows-10-Pro-Professional-32-64-Bit-ESD-Product-KEY-licenza-License-Full-2016-/152281226250?hash=item2374ab1c0a:g:iIwAAOSw7XZXgm2l

Αγοράζεις το προϊόν και σου έρχεται το κλειδί μαζί με το link της microsoft. Κατεβάζεις το λογισμικό από το site της Microsoft. Κάνεις εγκατάσταση, Βάζεις το κλειδί όταν στο ζητεί και όλα κομπλέ.

Αγοράζεις ευνοείτε  με δική σου ευθύνη. 

• Like 1
Δημοσ.

Αν το θέλεις για κατάστημα προφανώς δε μπορείς να το πάρεις από ebay. Το μαγαζί μπορεί να σου παρέχει τιμολόγιο για να μην έχεις θέμα με εφορία & BSA, αρκεί φυσικά να μη πουλάει γκρίζα κλειδιά κι αυτός.

Δημοσ.

Την ίδια απόδειξη θα σου δώσει το σκρουτζομάγαζπ και την ίδια το ebay και το paypal.

Αν θες αγοράζεις απευθείας από το site της microsoft. Αλλες τιμές όμως

Δημοσ.

Ο καθένας μπορεί να αγοράσει από όπου θελει Αν έχει επιχείρηση ας αγοράσει από την microsoft.

Που ξέρει ή εφορία με τι λογισμικό ήρθε ο υπολογιστής; Μπορεί και να είναι από αναβάθμιση του ιδίου του υπολογιστής. Άλλωστε δεν φέρουν αυτοκόλλητο πανω.

Το κλειδί αναγνωρίζεται ως γνήσιο.

Ή microsoft τα δίνει στα 279 ευρώ. Το πλαίσιο 110. Διαλέγεις και παίρνεις.

Δημοσ.

Δεν είδα κάποια απαγόρευση αγοράς πουθενά. 

Απλά ενημέρωσα το θεματοθέτη πως αν προορίζει τα Windows για κατάστημα, δε μπορεί να προσκομίσει "παραστατικό" από το ebay στην εφορία. Αν τα θέλει για το σπίτι του δεν υπάρχει θέμα.

Η πλειοψηφία των κλειδιών που πωλούνται στο ebay είναι γκρίζα κλειδιά, που σημαίνει ότι κάπου στους όρους χρήσης τους αναφέρεται πως απαγορεύεται η πώληση/μεταπώληση, φυσικά η Microsoft δεν πρόκειται να κάτσει να το ψάξει ποτέ, αλλά αν μιλάμε για κλειδί που προορίζεται για επαγγελματικούς χώρους, ναι, μπορεί να υπάρξει πρόβλημα.

• Like 2
Δημοσ.

Για το σπίτι το θέλω. Είδα και στις αγγελίες του insomnia υπάρχουν κλειδιά windows 10, και από τις κριτικές φαίνονται αξιόπιστα.

Δημοσ.

Δε χρειάζεται να αγοράσετε τα 10. Απλά δεν τα ενεργοποιείτε. Δεν πρόκειται να κλειδώσουν, θα συνεχίσουν να λειτουργούν με ένα πολύ μικρό υδατογράφημα στην κάτω δεξιά γωνία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...