Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Αγόρασα το εν λόγω τροφοδοτικό corsair rm850x , οσο αφορά την κάρτα γραφικών βγάζει 2 x 8pin και την σύνδεσα στο τροφοδοτικό σε 1 8 pin , μια χαρά πάει φυσιολογικά δεν εχει πρόβλημα αλλα μηπως το ποιο σωστό ειναι να συνδέσω το κάθε 8 pin της κάρτας σε ξεχωριστά 8 pin στο τροφοδοτικό και οχι 1 σε 2 ?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό βγάζει καλώδια PCI-Express. Θα πάρεις αυτά τα καλώδια και θα τα βάλεις στην κάρτα γραφικών.

Δεν καταλαβαίνω που είναι ακριβώς το θέμα.

Αν εννοείς ότι από μία PCI-Express θύρα στο  τροφοδοτικό μπορείς να βγάλεις 2x8 με ένα καλώδιο, είναι μια χαρά. Το επιτρέπει το τροφοδοτικό αυτό, γι' αυτό σου δίνει τέτοιο καλώδιο.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αυτό έχω κάνει από ένα καλώδιο 8 pin στο τροφοδοτικό βγάζει 2 στην κάρτα γραφικών έτσι το εχω.

• Like 1
Δημοσ.

Και εμενα με απασχολησε ακριβως το ιδιο πριν λιγους μηνες με το συστημα της υπογραφης μου και καπου διαβασα σε ενα forum του εξωτερικου οτι αν δωσεις ρευμα σε μια τετοια gpu με ενα καλωδιο που βγαζει 2 8pin το καλωδιο θα ζεσταινεται και θα φθαρει πιο γρηγορα.

Εγω καλου κακου δινω ρευμα με δυο ξεχωριστα καλωδια.

• Like 1
Δημοσ.

Και εμενα με απασχολησε ακριβως το ιδιο πριν λιγους μηνες με το συστημα της υπογραφης μου και καπου διαβασα σε ενα forum του εξωτερικου οτι αν δωσεις ρευμα σε μια τετοια gpu με ενα καλωδιο που βγαζει 2 8pin το καλωδιο θα ζεσταινεται και θα φθαρει πιο γρηγορα.

Εγω καλου κακου δινω ρευμα με δυο ξεχωριστα καλωδια.

Τροφοδοτικά σαν το RM δεν έχουν τετοια θέματα ... για αλλα τροφοδοτικά της οκάς το συζητάμε!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...