SPANK Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Καλημέρα Αγόρασα το εν λόγω τροφοδοτικό corsair rm850x , οσο αφορά την κάρτα γραφικών βγάζει 2 x 8pin και την σύνδεσα στο τροφοδοτικό σε 1 8 pin , μια χαρά πάει φυσιολογικά δεν εχει πρόβλημα αλλα μηπως το ποιο σωστό ειναι να συνδέσω το κάθε 8 pin της κάρτας σε ξεχωριστά 8 pin στο τροφοδοτικό και οχι 1 σε 2 ? Ευχαριστώ
WalkerSW Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δεν εχει θεμα το rm ακομη και αν παρεις τα 2χ8 απο ενα καλώδιο! 1
SPANK Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Αυτο εχω κανει ναι οποτε το αφήνω ως εχει , ευχαριστώ
Avatar_GR Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Μια χαρά θα είσαι, άφησε την εκεί. Δεν μασάει το συγκεκριμένο τροφοδοτικό
Heatspreader Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Το τροφοδοτικό βγάζει καλώδια PCI-Express. Θα πάρεις αυτά τα καλώδια και θα τα βάλεις στην κάρτα γραφικών. Δεν καταλαβαίνω που είναι ακριβώς το θέμα. Αν εννοείς ότι από μία PCI-Express θύρα στο τροφοδοτικό μπορείς να βγάλεις 2x8 με ένα καλώδιο, είναι μια χαρά. Το επιτρέπει το τροφοδοτικό αυτό, γι' αυτό σου δίνει τέτοιο καλώδιο. 1
SPANK Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Ναι αυτό έχω κάνει από ένα καλώδιο 8 pin στο τροφοδοτικό βγάζει 2 στην κάρτα γραφικών έτσι το εχω. 1
epivitor Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Και εμενα με απασχολησε ακριβως το ιδιο πριν λιγους μηνες με το συστημα της υπογραφης μου και καπου διαβασα σε ενα forum του εξωτερικου οτι αν δωσεις ρευμα σε μια τετοια gpu με ενα καλωδιο που βγαζει 2 8pin το καλωδιο θα ζεσταινεται και θα φθαρει πιο γρηγορα. Εγω καλου κακου δινω ρευμα με δυο ξεχωριστα καλωδια. 1
WalkerSW Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Και εμενα με απασχολησε ακριβως το ιδιο πριν λιγους μηνες με το συστημα της υπογραφης μου και καπου διαβασα σε ενα forum του εξωτερικου οτι αν δωσεις ρευμα σε μια τετοια gpu με ενα καλωδιο που βγαζει 2 8pin το καλωδιο θα ζεσταινεται και θα φθαρει πιο γρηγορα. Εγω καλου κακου δινω ρευμα με δυο ξεχωριστα καλωδια. Τροφοδοτικά σαν το RM δεν έχουν τετοια θέματα ... για αλλα τροφοδοτικά της οκάς το συζητάμε! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα