Fulgore Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 κοιταει οθονες φτηνες οποτε αναγκαστηκα παει σε 1080 (ακομα και η UW δεν εχει πολυ μεγαλυτερες απαιτησεις σε δυναμη gpu) και μου βαζει 1070 με 850αρι τροφοδοτικο Το κουτι το δεχομαι βασικα ας βαλει οτι θελει ειναι κατι που δεν μπορουμε να του πουμε τι θα του αρεσει στο αισθητικο κομματι αλλα σε ολα τα υπολοιπα εγω τουλαχιστον βλεπω μια 250-300 ευρω που πανε αρχηστα στο build Γιαυτο εγω ειδες και δεν πολυ συμμετεχω πλεον στο θεμα.Εχουμε κλεισε 2.5-3εβδομαδες περιπου απο οταν ανοιχτηκε το θεμα και εξακολουθω να βλεπω οτι δεν καταλαβαινει ο ενδιαφερομενος οτι για pc με βαση τα παιχνιδια αλλα φυσικα και τις ταινιες πρεπει να δωθει πρωτα εμφαση στην οθονη κυριως. Το fan controller των 60ευρω κατα τα αλλα ειναι που χρειαζεται....... Βεβαια επειδη απο οτι καταλαβαινω οσο περισσοτερο το αναλυουμε,τοσο περισσοτερο βλεπω να μπερδευεται με την αγορα ας βαλει κατω ολες τις προτασεις που του εχουν γινει και ας αγορασει οτι αυτος κρινει οτι του αρεσει.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Γιαυτο εγω ειδες και δεν πολυ συμμετεχω πλεον στο θεμα.Εχουμε κλεισε 2.5-3εβδομαδες περιπου απο οταν ανοιχτηκε το θεμα και εξακολουθω να βλεπω οτι δεν καταλαβαινει ο ενδιαφερομενος οτι για pc με βαση τα παιχνιδια αλλα φυσικα και τις ταινιες πρεπει να δωθει πρωτα εμφαση στην οθονη κυριως. Το fan controller των 60ευρω κατα τα αλλα ειναι που χρειαζεται....... Βεβαια επειδη απο οτι καταλαβαινω οσο περισσοτερο το αναλυουμε,τοσο περισσοτερο βλεπω να μπερδευεται με την αγορα ας βαλει κατω ολες τις προτασεις που του εχουν γινει και ας αγορασει οτι αυτος κρινει οτι του αρεσει. Τωρα ειδα το fan controller οτι πιο αρχηστο υπαρχει 6W ανα καναλι αρα το ποσο πηγε 300+ ευρω πεταμενα που δεν θα του προσφερουν τιποτα
darkion43 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά μάλλον εσείς δεν διαβάζετε τα σχόλια. Έχω πει ότι το τροφοδοτικό το κατέβασα και θα πάρω το 650. Γιατί δεν τα χριαζομαι τα 800. Τα 250-300 ευρό που είναι? Κουτί θέλω ένα απλό με καλή κατασκευή και πιστεύω το corsair είναι πολύ καλό. Επεξεργαστή πες περνώ τον 6600k Αντε να γλύτωσω 100 ευρό. Ram ειναι φθηνές . Μητρική πιστεύω ακριβη αλλά καλή. Εβγαλα τον m.2 τι άλλο να κανω?
Fulgore Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά μάλλον εσείς δεν διαβάζετε τα σχόλια. Έχω πει ότι το τροφοδοτικό το κατέβασα και θα πάρω το 650. Γιατί δεν τα χριαζομαι τα 800. Τα 250-300 ευρό που είναι? Κουτί θέλω ένα απλό με καλή κατασκευή και πιστεύω το corsair είναι πολύ καλό. Επεξεργαστή πες περνώ τον 6600k Αντε να γλύτωσω 100 ευρό. Ram ειναι φθηνές . Μητρική πιστεύω ακριβη αλλά καλή. Εβγαλα τον m.2 τι άλλο να κανω? φθηνοτερη μητρικη,ψυκτρα,κουτι(υπαρχουν ποιοτικα κουτια με λιγοτερα χρηματα),fan controller και αν βγαλουμε και το τροφοδοτικο και αυτο. Και φυσικα τελευταια ειναι τα περιφερειακα που εκει ειναι τελειως διαφορετικα τα πραγματα. Αλλα οπως ειπα οταν γραφονται τετοια πραγματα,οτι και να λεμε δεν εχει νοημα. Οπως ειπα πιο πισω εχουμε φτασει τις 5σελιδες και νομιζω οτι οτι ηταν να γραφτει γραφτηκε αφου ουτως ή αλλως το θεμα αυτο αφορα την αγορα αποκλειστικα οθονης και οχι υπολογιστη γιαυτο ειναι και σε αυτη την ενοτητα.
darkion43 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά δεν είμαι ούτε τεχνικός ούτε ειδικός... Ξέρω κάποια πράγματα. Γιαυτό άνοιξα θέμα και ανέφερα για το ότι αλλαγές χρειάζεται το build να το αναφέρετε. Θα μπορούσα να ανοίξω άλλο θέμα στο hardware αλλα νομίζω θα ήταν μπέρδεμα. Πρώτη φορά φτιάχνω ένα καλό pc και θέλω να είναι τέλειο χωρίς να χαλάσω τζάμπα λεφτα. ΕΝΝΟΕΊΤΕ πως ότι μου είπατε είναι χρήσιμο και θα το κάνω και σας ευχαριστώ γιαυτό. Ούτε ήξερα ούτε "ξέρω" (πλέον ξερω) πόσο μεγάλες διάφορες έχουν οι οθόνες των 150ευρο με των 500 γιατί ποτέ δεν είχα καλές οθόνες. Γιαυτό και σας ρωτάω. Κατανοώ ότι έγινα κουραστικός αλλά είναι επειδή δεν ήξερα. Τέλος πάντων σας ευχαριστώ και πάλι όλους για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις σας. Να είστε καλά
Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Κανε ενα κοπο και σε ενα μυνημα βαλε την συνθεση που εχεις σκοπο να κανεις μετα της αλλαγες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα