Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Χαχαχα το πιο κοντινό μου κατάστημα είναι 4 ώρες με αμάξι:-P εντάξει είναι Ελλάδα..... Δεν λέω για όλα τα πράγματα... Π.χ. Επεξεργαστή ή κουτί ή περιφερειακά. Ειχα αναφέρει σε προηγούμενο σχόλιο για το ενδεχόμενο του γραφείου-κουτί (αυτά που βάζεις το hardware στο γραφείο από κάτω....) πρέπει να πάω σε άλλη κατηγορία η ξερει κανένας και απο εδώ? Ευχαριστώ Αρα εισαι απο επαρχια?Eshop,you,Πλαισιο δεν παιζει να μην εχεις καποιο απο αυτα διπλα σου.
darkion43 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Επαρχία ναι. E-shop,you έχω ναι... Καλα έτσι ρώτησα για εξωτερικό ξέρω είναι μπλεξίμο έξω...θα δω μήπως μαζέψω κάτι παραπάνω να πάω σε αξιοπρεπές οθόνη 500+ ευρώ...
darkion43 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 λοιπόν παιδιά είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 3 οθόνες....αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω...έτσι λέω να κάνω vote γιατί αλήθεια θα τρελαθώ !!!! . πείτε μου με βάση τα παραπάνω σχόλια πια να αγοράσω..θέλω και 2K 144hz...αλλά και IPS Ultrawide... https://www.skroutz.gr/s/8287603/LG-29UM58-P.html https://www.skroutz.gr/s/8499348/LG-29UC88.html# https://www.skroutz.gr/s/8600952/Asus-PB277Q.html
firepc Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Την 2η. Εχει ηχεια, υψωνεται, και ειναι και curved και φυσικα ultrawide. Και η πρωτη καλη ειναι αλλα δεν εχει τα εξτρα που εχει η 2η Αν παλι δεν σ ενδιαφερουν αυτα τα "εξτρα" πας στη 1η με 250€
darkion43 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 ύψωμα θέλω. τώρα για κυρτή δεν ξερω ..αξίζει ? δηλαδή για την 3 με τα 144hz και 1ms και 2Κ να μην κοιτάω καν εε ?
firepc Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 αυτο εξαρτατε απο σενα. Εγω σου ειπα την αποψη μου
KINGLUCAS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 λοιπόν παιδιά είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 3 οθόνες....αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω...έτσι λέω να κάνω vote γιατί αλήθεια θα τρελαθώ !!!! . πείτε μου με βάση τα παραπάνω σχόλια πια να αγοράσω..θέλω και 2K 144hz...αλλά και IPS Ultrawide... https://www.skroutz.gr/s/8287603/LG-29UM58-P.html https://www.skroutz.gr/s/8499348/LG-29UC88.html# https://www.skroutz.gr/s/8600952/Asus-PB277Q.html https://www.skroutz.gr/s/8287603/LG-29UM58-P.html παίρνεις μια βάση από ένα κατάστημα για οθόνες είναι χαμηλή όντως
firepc Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 to curved αξιζει λιγο, το αισθανεσαι λιγο. Βασικα στην αρχη θα πεις ενα "οοο ωραιο αυτο" αλλα μετα το ματι το συνηθιζει και σου φαινεται σαν επιπεδη. Αν σε καποιες οθονες αξιζει το curved τοτε αυτες ειναι οι 29αρες και οι 34αρες για τον απλο λογο οτι ειναι μακροστενες και με το curved μαζευεται λιγο το πραμα. Τωρα για την οθονη με τα 144hz και το 1ms, αυτο θα το καταλαβεις μονο αν παιζεις competitive fps
darkion43 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 ναι γιαυτό λέω...είναι πολλά 100+ ευρό για ύψος κυρτή και οριζόντια ? παίζω αρκετά fps ναι άλλα είναι το 50%. το άλλο 50% είναι ταινίες σειρές και βίντεο. αυτήν την στιγμή παίζω overwatch (σε έναν φίλο μου με την οθόνη iiyama gb2783qsu-b1. Horizontal sync 30 - 90 KHz Vertical sync 55 - 75 Hz) και βλέπω αρκετή διαφορά από τα 60 στα 75....αλλά η οθόνη σε θέμα χρωμάτων και αντίθεσης είναι χάλια... δεν ξέρω άμα είναι έτσι η asus...
Fulgore Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 λοιπόν παιδιά είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 3 οθόνες....αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω...έτσι λέω να κάνω vote γιατί αλήθεια θα τρελαθώ !!!! . πείτε μου με βάση τα παραπάνω σχόλια πια να αγοράσω..θέλω και 2K 144hz...αλλά και IPS Ultrawide... Θελεις 2κ 144hz.Σου αναφεραμε πισω μοντελα και τιμες τα οποια οπως ειπες και εσυ ξεφευγουν απο τα χρηματα σου(μιλαμε για 600+ευρω). Επισης οι αξιολογες Ips 1440p 60hz οθονες ξεκινανε απο τα 430+ευρω και οχι η παραπανω Asus δεν ειναι καλη. Απλα πραγματα εχουμε γραψει οπως και μοντελα που τα προσπερασες ολα. Αφου λοιπον δεν εχεις σκοπο να ακουσεις/διαβασεις τις προτασεις που σου εχουν γινει(κρινοντανς παντα απο αυτα που γραφεις περι 2κ 144hz και αυτη που εβαλες στο link),παρε οποια οθονη σου αρεσει να τελειωνει το θεμα. Ειναι χασιμο χρονου να ασχολουμαστε με μια περιπτωση που ο αλλος δεν καθεται να διαβασει αυτα που του προτεινονται και κοιταζει τελικα οτι να ναι. ύψωμα θέλω. τώρα για κυρτή δεν ξερω ..αξίζει ? δηλαδή για την 3 με τα 144hz και 1ms και 2Κ να μην κοιτάω καν εε ? Οσο για την 3η οθονη που ειδες οτι ειναι 144hz ενας Θεος ξερει http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=51695&cat=10 απλη 60hz οθονη ειναι με Tn panel(που λογικα με Oc παει στα 75). Γενικα και στην αρχικη σου συνθεση,με βαση ποσα χρηματα δινεις για οθονη,εχεις κανει λαθος επιλογες αλλα τεσπα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 ο gsync ειναι λιγοτερο χρησιμο αν βγαζεις πολλα fps και ξεπερνας το refresh rate της οθονης συχνα. Για αυτο λεω οτι το CS διαφερει. Διαφωνω οτι δεν αξιζει να πληρωσεις για να παιζεις wow και overwatch. Αλλο το δε χρειαζεται να πληρωσεις, και αλλο το δεν πιανουν τοπο τα χρηματα. Η 1070 μια χαρα ειναι. Δεν ειναι αναγκη να πιανεις 165fps σε ολα τα παιχνιδια. Για αυτο εχεις μεγαλο ευρος G-Sync. Σε παιχνίδια που βγάζεις πολλά FPS όπως το CS, ενεργοποιείς το ULMB(Ultra-Low-Motion-Blur) και όχι το G-Sync. Το G-Sync είναι για παιχνίδια που έχουν variable frame-rate.
firepc Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Παιδια το θεμα επιλογης οθονης μπορει να σε τρελανει. Απ αλλου θα ξεκινησεις στην αρχη και αλλου θα καταληξεις ειδικα αν ακους διαφορετικες αποψης απ τον καθενα. Εδω ο kinglucas τις αλλαξε σαν τα πουκαμισα για να καταληξει σ αυτο που θελει. Αλλα δεν ξερω για σιγουρα παλι, γτ τον ακουω να λεει κατι για 34αρες τωρα.. 1
KINGLUCAS Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Παιδια το θεμα επιλογης οθονης μπορει να σε τρελανει. Απ αλλου θα ξεκινησεις στην αρχη και αλλου θα καταληξεις ειδικα αν ακους διαφορετικες αποψης απ τον καθενα. Εδω ο kinglucas τις αλλαξε σαν τα πουκαμισα για να καταληξει σ αυτο που θελει. Αλλα δεν ξερω για σιγουρα παλι, γτ τον ακουω να λεει κατι για 34αρες τωρα.. εάν είχα καλή κάρτα γραφικών θα έπαιρνα μια 4k TV αλλα θέλει χρήμα καλύτερα να είμαστε ευχαριστημένοι με αυτά που έχουμε στην ζωή μας. η 29άρα είναι OK έχει καθαρό TEXT- καθαρά χρωματάκια δεν έχει freesync όπως η LG23mp68vq και κάνει την διαφορα στα games αλλα μην τα θέλουμε όλα υπάρχει και 29um68 για freesync υπάρχει ειδικός λόγος που θέλω την 34άρα αλλα μονο σε 1444p
firepc Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 ναι αλλα μονος σου λες στο βιντεο οτι η τν δεν κανει για το pc
Fulgore Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Μην ξεφευγουμε απο το θεμα παρακαλω πολυ,δεν ανοιχτηκε εδω το θεμα για να αναλυσουμε τις αγοραστικες επιλογες του παραπανω συμφορουμιτη. Καλησπέρα παιδιά και συγγνώμη για το νέο θέμα τα ορθογραφικά και το (μεγάλο) κείμενο. Ξεκίνησα σπουδές και κάνω νέο build καθώς το pc μου θα το αφήσω στον αδελφό μου. είναι το δεύτερο build που φτιάχνω και συναρμολογώ μόνος μου, οπότε όσα και να ξέρω μια δεύτερη γνώμη ΠΆΝΤΑ είναι χρήσιμη.Άνοιξα θέμα στην οθόνη γιατί είναι το βασικότερο πρόβλημα. τώρα έχω την LG Monitor 23MP65 Δεν ξέρω τι να πάρω. αξίζει το g-sync?, αξίζει το 144hz?, αξίζει το 2K?, αξίζει να τα αφήσω και να πάω σε IPS ? θέλω λίγη βοήθεια τι διαφορές έχουν όλα αυτά (ξέρω τι κάνουν αλλά δεν είχα ποτέ, και δεν έχω προσωπική εμπειρία).θα σας πω τα parts και αν έχετε αμφιβολίες για τα κομμάτια παρακαλώ πολύ πείτε μου.Τα χρήματα δεν τα έχω όλα ακόμα αλλά επειδή είναι πολλά δεν θέλω να ξεπεράσουν τα 2500+-, οπότε θέλω μια οθόνη από 200 μέχρι το πολύ 300 ευρο. Η χρήση είναι κύριος για games, OC, αλλά και για ταινίες .και αν μπορείτε όπως είπα και παραπάνω να με βοηθήσετε αν δεν τα βρίσκετε σωστά τα κομμάτια, ειδικά αυτά με το (?). Κουτί: Site: CorsairObsidian 750d Airflow Edition (ήθελα κάτι απλό εξωτερικά) τροφοδοτικό: Site: EVGASuperNOVA 850 P2 (θα κάνω OC (cpu+gpu)) Μητρική: Site: AsusMaximus VΙΙΙ Hero (μερικοί λένε ότι βγάζει προβλήματα?) Επεξεργαστής: Site: IntelCore i7-6700K ( πιστεύω ο top) μνήμες Ram: Site: CorsairVengeance LED 16GB DDR4-3000MHz ? (CMU16GX4M2C3000C15R) (λόγο εμφάνισης αυτές αλλιώς κοιτούσα και Gskill και hyperx) Κάρτα γραφικών: Site: AsusGeForce GTX1070 8GB ROG Strix OC (90YV09N0-M0NA00) (η 1080 είναι πολύ ακριβή και νομίζω με μικρές σχετικά διαφορές) SSD(m2)?: Site: Samsung960 EVO Name M.2 250GB (αξίζει Μ.2? για το OS κύριος) SSD(Sata): Site: HyperSavage 480GB (για τα βασικά μου παιχνίδια κύριος (wow-overwatch-csgo)) HDD: Site: WesternDigital Black 1TB (WD1003FZEX) + Site: Seagate Backup Plus Desktop Drive 3TB (STDT3000200) (για αρχεία και ο δεύτερος για backup και αρχείο με ταινίες, σειρές και games ISO) Ψύξη: Site: CoolerMaster Nekton 240M ? (λένε καλά σχόλια) Θερμοαγώγιμη πάστα: Site: ArcticMX-4 ή CoolerMaster MasterGel Maker (τώρα θα με πείτε ψυχαναγκαστικό αλλά είναι και αυτό ένα θέμα ) fan controller: Site: NZXTSentry LX (και λίγο μόστρα ) Mouse-keyboard+ακουστικά ??? (και εδώ έχω ένα θέμα …τώρα έχω τα: roccat isku και roccat kova+... αξίζει το μηχανικό πληκτρολόγιο ? πολύ θόρυβος. έχει ένας φίλος μου το blackWidow chroma. και τελευταίο. ακουστικά....έχω δοκιμάσει τα kraken 7.1 chroma. πολύ ωραίος ήχος αλλά λίγο βαριά μετά από λίγη ώρα. mouse 50 ευρό +- keyboard 100 ευρό +- ακουστικά 7.1 κατά προτίμηση 100 +- Λοιπόν αυτά προς το παρόν και συγνώμη και πάλι για το μεγάλο κείμενο. Εγω το ξαναλεω οτι εξ αρχης το θεμα ξεφυγε.Οταν βλεπεις σε gaming pc 2500ευρω να κοιταζει ο ενδιαφερομενος σε οθονες των 240ευρω ε λογικο ειναι να γραφονται οτι γραφονται. Τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα γιατι υπαρχει συγκεκριμενο budget.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα