Fulgore Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Το WOW και το Overwatch γιατι τα βαζεις στην ιδια μοιρα με το CS? Δεν εχουν σχεση, το CS ειναι πολυ ελαφρυτερο παιχνιδι. Και τα 3 mainstream παιχνιδια ειναι,που κολλαει το αν το CS ειναι ελαφρυτερο? Επισης και τα 3παιχνιδια σαν κυρια παιχνιδια δεν δικαιολογουν να ακριβοπληρωσει καποιος για Gsync 144hz monitor. Επισης ακομα και να δωσει το παραπανω ποσο που λες για 1440p 144hz monitor δεν ειναι αρκετη 1 1070 για τετοια οθονη. Οχι για τα παραπανω παιχνιδια βεβαια αλλα γενικα για ολα τα καινουργια παιχνιδια. Και αρα το θεωρω χλωμο ως αδυνατο να πληρωσει αλλα 500ευρω για δευτερη 1070. Το εχω ξαναπει οτι αυτοι που επιλεγουν 1440p 144hz sync monitor ειναι 2κατηγοριων 1)Αυτοι που το εχουν ψαξει το πραγμα και ξερουν τι ψαχνουν/θελουν 2)Αυτοι που δεν το εχουν ψαξει τοσο αλλα διαθετουν μεγαλο ποσο για ακριβο monitor+ακριβο hardware.
XMorsX Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Το gsync ειναι λιγοτερο χρησιμο αν βγαζεις πολλα fps και ξεπερνας το refresh rate της οθονης συχνα. Για αυτο λεω οτι το CS διαφερει. Διαφωνω οτι δεν αξιζει να πληρωσεις για να παιζεις wow και overwatch. Αλλο το δε χρειαζεται να πληρωσεις, και αλλο το δεν πιανουν τοπο τα χρηματα. Η 1070 μια χαρα ειναι. Δεν ειναι αναγκη να πιανεις 165fps σε ολα τα παιχνιδια. Για αυτο εχεις μεγαλο ευρος G-Sync.
Fulgore Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Το gsync ειναι λιγοτερο χρησιμο αν βγαζεις πολλα fps και ξεπερνας το refresh rate της οθονης συχνα. Για αυτο λεω οτι το CS διαφερει. Διαφωνω οτι δεν αξιζει να πληρωσεις για να παιζεις wow και overwatch. Αλλο το δε χρειαζεται να πληρωσεις, και αλλο το δεν πιανουν τοπο τα χρηματα. Η 1070 μια χαρα ειναι. Δεν ειναι αναγκη να πιανεις 165fps σε ολα τα παιχνιδια. Για αυτο εχεις μεγαλο ευρος G-Sync. Διαφωνεις απο προσωπικη εμπειρια και το γραφεις αυτο ή γενικα με υποθεσεις για οτι γραφεται? Εγω ειμαι συγκεκριμενος επειδη παιζω τα εν λογω παιχνιδια και εκανα και μεταβαση απο 144hz gsync monitor σε απλο ultrawide 75hz monitor. Και εξακολουθω να το ξαναγραφω οτι οχι δεν αξιζει να πληρωσεις το gsync για Wow και Overwatch. Διαφορες ειχαν τα παιχνιδια αλλα δεν ειναι αξιοσημειωτες για να δικαιολογουν τα χρηματα του gsync.
darkion43 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά με πήρε η μπάλα :-P λοιπόν αρχικά είπα για 200 με 300 γενικά δεν ήξερα πόσο έπαιζαν τέτοιες οθόνες.... Τα 600 ευρό για μια οθόνη δεν τα θεωρώ πάρα πολλά αλλα στο ότι δεν έχω τόσα πολλά... Επίσης αν είναι καλύτερη μια τέτοια οθόνη, να κοιτάξω να ρίξω τίποτα από το υπόλοιπο build αν αξίζει πάντα... Δηλαδή αν ειναι τα + της πάνω απο το 40 % να την πάρω...επίσης αυτά τα παιχνίδια είναι τα βασικά.. Εννοείτε πως θα βάλω και gta v, battlefield η cod... Και ότι άλλο βρω. Αλλα βλέπω και πολλές ταινίες-σειρές. Οπότε πιστεύω θέλω και χρώματα (για τις TN το λέω αυτό)
Fulgore Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Εσυ θα καθορισεις τι ζητας απο ενα Monitor. Να ξερεις μονο οτι σε συγχρονα παιχνιδια τα 1440p 144hz θελουν τεραστιες απαιτησεις για να αξιοποιηθουν και μια 1070 δεν ειναι αρκετη για αυτα.Κοινως με το καλημερα θα πρεπει να ριχνεις ρυθμισεις,αναλογα το παιχνιδι για να πετυχεις υψηλα fps. Επισης απο το αρχικο σου build αφου προοριζεται και για oc,εκτως απο τους Ssd που οπως σου ειπα μονο 1 χρειαζεσαι,δεν υπαρχει κατι αλλο να κοψεις για να κερδισεις σε χρηματα,εκτως απο το κουτι ξερω γω αλλα και παλι. Εαν θες απλα μεγαλη οθονη μπορεις να κοιταξεις με λιγα χρηματα παραπανω σε 1440p 60hz οθονες τυπου https://www.skroutz.gr/s/8006870/Dell-UP2716D.html αλλιως σε καποια Ultrawide(αν σε ενδιαφερει η συγκεκριμενη).
darkion43 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Κοίτα σε 1440p δεν νομίζω να χρειάζομαι (ακόμα τουλάχιστον)στα παιχνίδια και τα 1080p καλα είναι. Όπως λες τέρας η 1070 αλλα μέχρι ένα σημείο. Άμα βγάλω όπως λες το M.2 και κατεβάσω το τροφοδοτικό σε watt Ειναι περίπου 200 ευρό+. Αυτόματα πάμε στα 300 με 400 για οθόνη. Τώρα σχόλια που είδα λένε άμα έχεις gsync 1440 144hz δεν ξανά γυρνάς.... Αλλά με 400 ευρό τι να πάρεις?....
Fulgore Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Κοίτα σε 1440p δεν νομίζω να χρειάζομαι (ακόμα τουλάχιστον)στα παιχνίδια και τα 1080p καλα είναι. Όπως λες τέρας η 1070 αλλα μέχρι ένα σημείο. Άμα βγάλω όπως λες το M.2 και κατεβάσω το τροφοδοτικό σε watt Ειναι περίπου 200 ευρό+. Αυτόματα πάμε στα 300 με 400 για οθόνη. Τώρα σχόλια που είδα λένε άμα έχεις gsync 1440 144hz δεν ξανά γυρνάς.... Αλλά με 400 ευρό τι να πάρεις?.... Δεν αξιζει σε 400ευρω 1080p,ουτε η 1070 ειναι για απλες 1080p οθονες https://www.skroutz.gr/s/5183964/Asus-PB278QR.html https://www.skroutz.gr/s/5793633/BenQ-GW2765HT.html https://www.skroutz.gr/s/5988899/Dell-UltraSharp-U2715H.html Κατι στις παραπανω θα ελεγα να κοιταξεις πανω κατω. Υποψην αλλα αν ειναι για 1080p μενεις και στο monitor που ηδη εχεις και σε καρτες κοιτας σε κατι φθηνοτερο τυπου rx 480 ή gtx 1060 6gb.
darkion43 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Να πω πάλι πως δεν έχω τίποτα.το pc που έχω τώρα θα το δώσω. Εννοείς ότι η 1070 ειναι για παραπάνω από 1080p? Μου αρέσουν πολύ οι Ultrawide ναι... Παιδιά συγνώμη που ξανά ρωτάω αλλά θέλω να τα καταλάβω 100%. Λοιπόν είπαμε gsync ξεκινάνε απο 450+ οπότε άκυρο.το μεγάλο (όπως προέκυψε) πρόβλημα είναι IPS VS TN. Από τι κατάλαβα. IPS:καλητερα χρώματα, μεγαλύτερη ανάλυση, TN:μικρό ms, πολλά hz. ?
XMorsX Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Oι ΤΝ δεν εχουν κανενα πρακτικο πλεονεκτημα περα απο το μικροτερο κοστος. Αν το φτιαχνεις απο την αρχη το συστημα και εχεις το budget, παρε 1070 + 144Ηz AHVA με G-Sync. Ειναι o καλυτερος gaming συνδυασμος που μπορεις να κανεις και δικαιολογει τα χρηματα του. Δε χρειαζεται να εχεις σε καθε παιχνιδι 100+ fps, υπαρχει λογος που το G-Sync σε αυτες τις οθονες ξεκιναει απο τα 30 fps ( οχι οτι εσυ θα πεφτεις κατω απο 60 fps με την 1070 στο αμεσο μελλον). Αν θελεις φθηνοτερες, οι 144Ηz με Freesync ειναι μια επιλογη. Αλλα αφενως παλι αρχιζουν απο τα 500+ ευρω που θεωρεις πολλα, αφετερου θελουν amd gpu οπως η fury η μεγαλυτερη, που δεν ειναι τοσο ανταγωνιστικη οπως οι μεγαλες καρτες της nVIdia. Τελικα μια οικονομικοτερη επιλογη ειναι η RX 480 και μια 29" ultrawide με Freesync. Φυσικα η εμπειρια δεν ειναι η ιδια με τις παραπανω επιλογες, αλλα το κοστος ειναι σημαντικα μικροτερο.
darkion43 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Απορία: επειδή με AMD δεν έχω ασχοληθεί ποτέ. Λένε ότι AMD cpu δεν ειναι τόσο καλα όσο Intel και το ίδιο για gpu. Και για oc γιατί πειραματιζομαι αλλά μόνο σε intel-nvidia.
XMorsX Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Απορία: επειδή με AMD δεν έχω ασχοληθεί ποτέ. Λένε ότι AMD cpu δεν ειναι τόσο καλα όσο Intel και το ίδιο για gpu. Και για oc γιατί πειραματιζομαι αλλά μόνο σε intel-nvidia. H amd εχει μεινει πισω στις mid-high end cpus ναι. Στις καρτες γραφικων αυτο δεν ισχυει. Η μαλλον ισχυει αλλα οχι με τον ιδιο τροπο. Η AMD δεν εχει τοσο δυνατες καρτες αυτη τη στιγμη οσο οι κορυφαιες της nVidia, αλλα την αντιαγωνιζεται στις midrange και budget λυσεις. Η amd εχει χειροτερους drivers που της κοβουν επιδοσεις σε directx 11 παιχνιδια, ακομη περισσοτερο αν δε συνδυαστουν με δυνατο επεξεργαστη (overclocked i5 και καλυτερο θα εχεις ιδανικα). Η amd εχει ομως το μεγαλο πλεονεκτημα να υποστηριζει Freesync, το οποιο ειναι πλεον ευρεως διαδεδομενο και το συναντας και σε φθηνες οθονες, σε αντιθεση με το G-Sync που ειναι ακριβο και το συναντας μονο σε ακριβες gaming λυσεις. Το gaming με sync tech ειναι πολυ καλυτερο απο το gaming χωρις sync tech, οποτε μια λυση με Freesync + amd gpu ειναι καλυτερη απο μια λυση χωρις sync + nvidia gpu, παρα τα οποια πλεονεκτηματα των nvidia καρτων. 1
darkion43 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Πότε δεν μου άρεσε η AMD (έχει και κόκκινο :-P) όχι από προσωπική εμπειρία αλλά με το τι διαβάζω. τώρα να πάω σε AMD (gpu) δεν ξέρω...τον i7 6700k δεν τον αλλάζω. Αλλα είναι αυτό το θέμα της τιμής με g-sync........... Να ρωτήσω αν ξέρετε. Αγορές από εξωτερικό (στα κομμάτια του build) ειπαρχει περίπτωση να τα βρω προ φθηνά?
Fulgore Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Πιο φθηνα ναι.Αν προτεινονται οχι μονο και μονο λογω service. Το ιδιο ειναι να πρεπει να στειλεις την οθονη στο εξωτερικο για service απο το να την δωσεις στο κοντινο σου καταστημα?
darkion43 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Χαχαχα το πιο κοντινό μου κατάστημα είναι 4 ώρες με αμάξι:-P εντάξει είναι Ελλάδα..... Δεν λέω για όλα τα πράγματα... Π.χ. Επεξεργαστή ή κουτί ή περιφερειακά. Ειχα αναφέρει σε προηγούμενο σχόλιο για το ενδεχόμενο του γραφείου-κουτί (αυτά που βάζεις το hardware στο γραφείο από κάτω....) πρέπει να πάω σε άλλη κατηγορία η ξερει κανένας και απο εδώ? Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα