darkion43 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά και συγγνώμη για το νέο θέμα τα ορθογραφικά και το (μεγάλο) κείμενο. Ξεκίνησα σπουδές και κάνω νέο build καθώς το pc μου θα το αφήσω στον αδελφό μου. είναι το δεύτερο build που φτιάχνω και συναρμολογώ μόνος μου, οπότε όσα και να ξέρω μια δεύτερη γνώμη ΠΆΝΤΑ είναι χρήσιμη.Άνοιξα θέμα στην οθόνη γιατί είναι το βασικότερο πρόβλημα. τώρα έχω την LG Monitor 23MP65 Δεν ξέρω τι να πάρω. αξίζει το g-sync?, αξίζει το 144hz?, αξίζει το 2K?, αξίζει να τα αφήσω και να πάω σε IPS ? θέλω λίγη βοήθεια τι διαφορές έχουν όλα αυτά (ξέρω τι κάνουν αλλά δεν είχα ποτέ, και δεν έχω προσωπική εμπειρία).θα σας πω τα parts και αν έχετε αμφιβολίες για τα κομμάτια παρακαλώ πολύ πείτε μου.Τα χρήματα δεν τα έχω όλα ακόμα αλλά επειδή είναι πολλά δεν θέλω να ξεπεράσουν τα 2500+-, οπότε θέλω μια οθόνη από 200 μέχρι το πολύ 300 ευρο. Η χρήση είναι κύριος για games, OC, αλλά και για ταινίες .και αν μπορείτε όπως είπα και παραπάνω να με βοηθήσετε αν δεν τα βρίσκετε σωστά τα κομμάτια, ειδικά αυτά με το (?). Κουτί: Site: CorsairObsidian 750d Airflow Edition (ήθελα κάτι απλό εξωτερικά) τροφοδοτικό: Site: EVGASuperNOVA 850 P2 (θα κάνω OC (cpu+gpu)) Μητρική: Site: AsusMaximus VΙΙΙ Hero (μερικοί λένε ότι βγάζει προβλήματα?) Επεξεργαστής: Site: IntelCore i7-6700K ( πιστεύω ο top) μνήμες Ram: Site: CorsairVengeance LED 16GB DDR4-3000MHz ? (CMU16GX4M2C3000C15R) (λόγο εμφάνισης αυτές αλλιώς κοιτούσα και Gskill και hyperx) Κάρτα γραφικών: Site: AsusGeForce GTX1070 8GB ROG Strix OC (90YV09N0-M0NA00) (η 1080 είναι πολύ ακριβή και νομίζω με μικρές σχετικά διαφορές) SSD(m2)?: Site: Samsung960 EVO Name M.2 250GB (αξίζει Μ.2? για το OS κύριος) SSD(Sata): Site: HyperSavage 480GB (για τα βασικά μου παιχνίδια κύριος (wow-overwatch-csgo)) HDD: Site: WesternDigital Black 1TB (WD1003FZEX) + Site: Seagate Backup Plus Desktop Drive 3TB (STDT3000200) (για αρχεία και ο δεύτερος για backup και αρχείο με ταινίες, σειρές και games ISO) Ψύξη: Site: CoolerMaster Nekton 240M ? (λένε καλά σχόλια) Θερμοαγώγιμη πάστα: Site: ArcticMX-4 ή CoolerMaster MasterGel Maker (τώρα θα με πείτε ψυχαναγκαστικό αλλά είναι και αυτό ένα θέμα ) fan controller: Site: NZXTSentry LX (και λίγο μόστρα ) Mouse-keyboard+ακουστικά ??? (και εδώ έχω ένα θέμα …τώρα έχω τα: roccat isku και roccat kova+... αξίζει το μηχανικό πληκτρολόγιο ? πολύ θόρυβος. έχει ένας φίλος μου το blackWidow chroma. και τελευταίο. ακουστικά....έχω δοκιμάσει τα kraken 7.1 chroma. πολύ ωραίος ήχος αλλά λίγο βαριά μετά από λίγη ώρα. mouse 50 ευρό +- keyboard 100 ευρό +- ακουστικά 7.1 κατά προτίμηση 100 +- Λοιπόν αυτά προς το παρόν και συγνώμη και πάλι για το μεγάλο κείμενο.
Fulgore Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Αρχικα να ξεκινησω απο το τελος. Με βαση του τι εχεις δεν αξιζει να παρεις στην παρουσα φαση κατι αλλο απο πλευρας περιφερειακων εκτως αν δεν σε βολευουν ή εχουν προβλημα. Στα περι οθονηςδεν μας τα λες καλα.Και τι εννοω. Γραφεις αν αξιζει το 2κ gaming,αν αξιζει το Gsync,αν αξιζουν τα 144hz απο την στιγμη που ολα τα παραπανω ειναι εκτως χρηματων που διαθετεις(200-300ευρω οπως λες)?Ποιο το νοημα να σου πουμε αν αξιζουν αφου ξεφευγουν χρηματικα?Το φθηνοτερο gsync monitor κοστιζει 480ευρω και οι Ips 1440p οθονες ξεκινανε επισης απο τα 450+ευρω. Αρα πρεπει να το ξεκαθαρισεις απο τον εαυτο σου αυτο,δεν γινεται να σου πουμε εμεις κατι. Και τα 144hz αξιζουν και το Gsync αξιζει,και τα 1440p αξιζουν και τα 144hz 1440p gsync monitor αξιζουν.Ολα σχετικα ειναι. Ο Samsung ssd που εβαλες παραπανω ειναι τελειως αχρηστος για την χρηση που τον θες,και ο παραπανω kingston πολυ ακριβος στα χρηματα αυτα.Αρα αντι για αυτους τους 2 βαζεις αυτον https://www.skroutz.gr/s/5918223/Samsung-850-Evo-500GB.html Το τροφοδοτικο ειναι Overkill για το Pc.Ζητημα το παραπανω συστημα με oc να τραβαει συνολικα 400-450watt υποψην. Ενα 650ρι full modular gold ειναι οτι πρεπει για το συστημα σου.
firepc Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Σε αυτο το συστημα ταιριαζει μια 34αρα ultrawide και οχι μια οθονη 200€
Fulgore Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Σε αυτο το συστημα ταιριαζει μια 34αρα ultrawide και οχι μια οθονη 200€ Οι 34αρες ultrawide ομως κοστιζουν 850+ευρω(ειδικα οι gaming 1100+ευρω)και ασε που η 1070 θα τα βρει σκουρα ουτως ή αλλως.
darkion43 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 1) Αρχικα να ξεκινησω απο το τελος. Με βαση του τι εχεις δεν αξιζει να παρεις στην παρουσα φαση κατι αλλο απο πλευρας περιφερειακων εκτως αν δεν σε βολευουν ή εχουν προβλημα. 2) Στα περι οθονηςδεν μας τα λες καλα.Και τι εννοω. Γραφεις αν αξιζει το 2κ gaming,αν αξιζει το Gsync,αν αξιζουν τα 144hz απο την στιγμη που ολα τα παραπανω ειναι εκτως χρηματων που διαθετεις(200-300ευρω οπως λες)?Ποιο το νοημα να σου πουμε αν αξιζουν αφου ξεφευγουν χρηματικα?Το φθηνοτερο gsync monitor κοστιζει 480ευρω και οι Ips 1440p οθονες ξεκινανε επισης απο τα 450+ευρω. Αρα πρεπει να το ξεκαθαρισεις απο τον εαυτο σου αυτο,δεν γινεται να σου πουμε εμεις κατι. Και τα 144hz αξιζουν και το Gsync αξιζει,και τα 1440p αξιζουν και τα 144hz 1440p gsync monitor αξιζουν.Ολα σχετικα ειναι. 3) Ο Samsung ssd που εβαλες παραπανω ειναι τελειως αχρηστος για την χρηση που τον θες,και ο παραπανω kingston πολυ ακριβος στα χρηματα αυτα.Αρα αντι για αυτους τους 2 βαζεις αυτον https://www.skroutz.gr/s/5918223/Samsung-850-Evo-500GB.html 4) Το τροφοδοτικο ειναι Overkill για το Pc.Ζητημα το παραπανω συστημα με oc να τραβαει συνολικα 400-450watt υποψην. Ενα 650ρι full modular gold ειναι οτι πρεπει για το συστημα σου. 1) τι εννοείς αν δεν με βολεύουν ? δεν έχω τίποτα από περιφερειακά. αυτά που ανέφερα είναι στο παλιό pc που θα το αφήσω. ήθελα να πω αν αξίζει να πάρω Π.χ. πάλι roccat η καμία άλλη μάρκα? γιατί στο ποντίκι (roccat kova+) έχει φύγει όλη η mat επίστρωση και δεν δουλεύει καλά η ροδέλα και το κουμπί στα πλάγια. 2) ναι έχεις δίκιο σε αυτό. απλά έλεγα άμα ήταν τόσο καλό να κατέβασα κάποια κομμάτια για να πάρω καλή οθόνη?... Π.χ. να κοιτάω για 144hz η δεν αξίζει σε σχέση με τα 60hz ? ένας μου είπε ότι πρέπει να έχω καλό internet για να δω διαφορά. στέκει κάτι τέτοιο? γιατί μου φαίνεται πολύ κουλό τα hz της οθόνης με το νετ... 3) βλέπω τις ταχύτητες του M.2 και νομίζω είναι πολύ καλά 1) για το OS 2) για παιχνίδια που αργούν να φορτώσουν... τώρα άμα δεν υπάρχει διαφορά εννοείτε ναι να πάρω μόνο στον evo. 4) για το τροφοδοτικό πάντα ήθελα ένα platinum πες το κόλλημα. το ξέρω ότι είναι πολλά τα watt αλλά η διαφορά σε χρήματα είναι πάνω κάτω 50 ευρό. οπότε λέω ας τα έχω (πες βάλω sli ) Υ.Γ. το υπόλοιπο build πως σου φαίνεται ? έχεις καμία πρόταση για οθόνη τώρα που τα "εξήγησα" λίγο καλύτερα. σε ευχαριστώ Σε αυτο το συστημα ταιριαζει μια 34αρα ultrawide και οχι μια οθονη 200€ δεν θέλω να ξεπερνάει τα 27-28 νομίζω μετά γίνετε πολύ μεγάλη και ακριβη.
Fulgore Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 1) τι εννοείς αν δεν με βολεύουν ? δεν έχω τίποτα από περιφερειακά. αυτά που ανέφερα είναι στο παλιό pc που θα το αφήσω. ήθελα να πω αν αξίζει να πάρω Π.χ. πάλι roccat η καμία άλλη μάρκα? γιατί στο ποντίκι (roccat kova+) έχει φύγει όλη η mat επίστρωση και δεν δουλεύει καλά η ροδέλα και το κουμπί στα πλάγια. 2) ναι έχεις δίκιο σε αυτό. απλά έλεγα άμα ήταν τόσο καλό να κατέβασα κάποια κομμάτια για να πάρω καλή οθόνη?... Π.χ. να κοιτάω για 144hz η δεν αξίζει σε σχέση με τα 60hz ? ένας μου είπε ότι πρέπει να έχω καλό internet για να δω διαφορά. στέκει κάτι τέτοιο? γιατί μου φαίνεται πολύ κουλό τα hz της οθόνης με το νετ... 3) βλέπω τις ταχύτητες του M.2 και νομίζω είναι πολύ καλά 1) για το OS 2) για παιχνίδια που αργούν να φορτώσουν... τώρα άμα δεν υπάρχει διαφορά εννοείτε ναι να πάρω μόνο στον evo. 4) για το τροφοδοτικό πάντα ήθελα ένα platinum πες το κόλλημα. το ξέρω ότι είναι πολλά τα watt αλλά η διαφορά σε χρήματα είναι πάνω κάτω 50 ευρό. οπότε λέω ας τα έχω (πες βάλω sli ) Υ.Γ. το υπόλοιπο build πως σου φαίνεται ? έχεις καμία πρόταση για οθόνη τώρα που τα "εξήγησα" λίγο καλύτερα. σε ευχαριστώ δεν θέλω να ξεπερνάει τα 27-28 νομίζω μετά γίνετε πολύ μεγάλη και ακριβη. 1)Στο πρωτο γραφεις οτι εχεις ηδη αυτα τα περιφερειακα και αν αξιζει να πας σε ακριβοτερα. Η απαντηση μου ειναι οτι οχι δεν αξιζει να κοιταξεις σε ακριβα περιφερειακα,ειδικα αν δεν εχει μπει και ακριβη οθονη. Και στα γραφω αυτα σαν κατοχος μηχανικου πληκτρολογιου(ενα μαλιστα μου εμεινε στο χερι μετα απο 1χρονο λειτουργιας.....)και ακριβουτσικου ποντικιου. 2)Για το δευτερο που γραφεις,οποιος σου εγραψε για το internet δεν καταλαβαινω τι εννοουσε αλλα δεν εχει καμια απολυτως σχεση με τα Hz της οθονης. Αν παιζεις κυριως Fps παιχνιδια τα 144hz αξιζουν.Αν παιζεις οτι παιχνιδι κυκλοφορει,δηλαδη λιγο απο ολα τα ειδη εκει αξιζει καλυτερα μια οθονη με ips panel και 60hz ακριβως επειδη προοριζεται και για ταινιες η οθονη αρα θες τα καλυτερα χρωματα και γωνιες θεασης(εκτως αν καθεσαι και βλεπεις ταινιες σε ευθεια απο το Monitor). 3)Οι εν λογω Ssd οπως και οι ακριβοτερες σειρες στους κανονικους(850pro,sandisk extreme)προοριζονται για πιο επαγγελματικη χρηση.Γιαυτο κοστιζουν ακριβοτερα,γιαυτο δινουν και παραπανω εγγυηση. Εγω εχω 500ρη ssd.Εβγαλα τα παιχνιδια του steam τα εβαλα στον μηχανικο και μεγαλες διαφορες στο loading δεν εχω δει που να πεις οτι οντως αξιζει να δωσεις ενα καρο χρηματα σε Ssd για παιχνιδια.Ασε που αν ειδικα παιζεις πολλα παιχνιδια οπως ειπα,ουτως ή αλλως δεν θα σου φτασει ο 500ρης. 4)Αν θες να παρεις Platinum τροφοδοτικο με γεια σου με χαρα σου.Αλλα παρε καλυτερα το 650ρι της σειρας. Τα 50αυτα ευρω μπορεις να τα βαλεις σε καποιο περιφερειακο(νεο ποντικι πχ)ή στην αγορα οθονης,που ειναι πολυ καλυτερο απο το να τα δωσεις στο τροφοδοτικο και να υπαρχει 0 αξιοποιηση. https://www.skroutz.gr/s/7958489/EVGA-SuperNOVA-650-P2.html Τελος το υπολοιπο build ειναι πανω κατω το κλασσικο που κοιταζει καποιος σε τετοια χρηματα. Δηλαδη i7 16gb ram(χρονισμοι και μητρικη αναλογα με το αν θα ασχοληθει καποιος με το oc) υδροψυξη(αν δεν ασχοληθεις με το oc δεν αξιζει) ssd hdd ποιοτικο τροφοδοτικο gtx 1070 Υποψην αλλα παστα δεν νομιζω να αξιζει να αγορασεις απο τωρα.Λογικα πρεπει να εχει καινουργια παστα η υδροψυξη.Οχι οτι το ποσο ειναι απαγορευτικο βεβαια. Για οθονη προταση δεν μπορει να γινει αν δεν γνωριζουμε ακριβες ποσο. οσο για το τελευταιο που γραφεις υπαρχουν και οι ultrawide οθονες https://www.skroutz.gr/s/8287603/LG-29UM58-P.html αλλα πρεπει να το ψαξεις λιγο για αυτες γιατι ειναι λιγο περιεργες οσον αφορα την αναλυση τους
darkion43 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Όχι όχι τα περιφερειακά τα έχω στον υπολογιστή που θα αφήσω. Ουσιαστικά ξεκινάω να παίρνω όλα τα κομμάτια από γραφείο μέχρι ups. Οπότε λες ότι και απλό να πάρω καλά θα είναι και ας δώσω τα λεφτά σε κάτι άλλο. Κοίτα τα μόνα fps games είναι το overwatch το Csgo και άμα πάρω κάνα battlefield ή cod. Τα άλλα είναι μόνο wow. Τα βασικά σου λέω τώρα. Αλλά και ταινίες, σειρές, όπως είπες λίγο απ όλα. Οπότε να παω σε ips για να έχω λίγο απ όλα... Για τον ssd δίκιο έχεις εξάλλου αν θέλω τον βάζω μετά. Για το τροφοδοτικό έχω αυτό http://outervision.com/b/PnDyen Απλά έλεγα ότι με λίγο OC να έπαιρνα ένα λίγο πιο μεγάλο απο 650. Ένταξη το 800 είναι πολύ όντος. Και τέλος για τις ultrawide δεν είναι λίγο περιεργες οι αναλογίες? 21:9 νομίζω? Σε ευχαριστώ για το σχόλιο και συγνώμη για την καθυστέρηση
firepc Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Τα 21:9 ειναι πραγματικα computer monitors. Τα υπολοιπα ειναι απλα τηλεορασεις. Οι 21:9 οθονες σου δινουν περισσοτερη ορατοτητα στα παιχνιδια και κανεις και πολλα πραγματα ταυτοχρονα με πολλα παραθυρα ανοιχτα. Ολα τα ΑΑΑ παιχνιδια και αρκετα indies υποστηριζουν την αναλογια 21:9 Δεν ξερω σιγουρα για τα cs go και overwatch γτ καποιοι το θεωρουν κλεψια το extra vision
Fulgore Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Όχι όχι τα περιφερειακά τα έχω στον υπολογιστή που θα αφήσω. Ουσιαστικά ξεκινάω να παίρνω όλα τα κομμάτια από γραφείο μέχρι ups. Οπότε λες ότι και απλό να πάρω καλά θα είναι και ας δώσω τα λεφτά σε κάτι άλλο. Κοίτα τα μόνα fps games είναι το overwatch το Csgo και άμα πάρω κάνα battlefield ή cod. Τα άλλα είναι μόνο wow. Τα βασικά σου λέω τώρα. Αλλά και ταινίες, σειρές, όπως είπες λίγο απ όλα. Οπότε να παω σε ips για να έχω λίγο απ όλα... Για τον ssd δίκιο έχεις εξάλλου αν θέλω τον βάζω μετά. Για το τροφοδοτικό έχω αυτό http://outervision.com/b/PnDyen Απλά έλεγα ότι με λίγο OC να έπαιρνα ένα λίγο πιο μεγάλο απο 650. Ένταξη το 800 είναι πολύ όντος. Και τέλος για τις ultrawide δεν είναι λίγο περιεργες οι αναλογίες? 21:9 νομίζω? Σε ευχαριστώ για το σχόλιο και συγνώμη για την καθυστέρηση Λεω οτι μπορεις αν θες να παρεις μηχανικο με 200ευρω ή και παραπανω.Ναι μεν η ολη αισθηση και τα φωτακια θα σου αρεσουν στην αρχη αλλα δεν θα δεις τις διαφορες σε σχεση με αυτο που εχεις.Ακριβη πολυτελεια ειναι τα μηχανικα πληκτρολογια και δυστηχως η αντοχη τους στον χρονο δεν ειναι καθολου μεγαλη. Επισης αν γενικα δεν ανεβεις σε παραπανω αναλυσεις και κοιταξεις σε χαμηλοτερες,ισως και το παραπανω συστημα που κοιτας να ειναι υπερβολη χρηματικα. Κοινως αντι για i7 να πηγαινες σε i5,για 1070 να κοιταζες σε 1060 6gb και παει λεγοντας. Δεν εχω θεμα να δωσει καποιος χρηματα για ενα υπολογιστη για παιχνιδια.Εχω ομως προβλημα στο να προτινω ενα ακριβο υπολογιστη αν δεν προκειται να αξιοποιηθει αναλογα.
darkion43 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 καλά το combo πληκτρολόγιο + ποντίκι ήταν πάντα δευτερεύον για εμένα εννοείτε πως θα κοιτάξω να πάρω πιο καλή οθόνη Π.χ. παρά καλό πληκτρολόγιο. ναι αυτό το λένε όλοι. τι να το κάνεις τέτοιο σύστημα αν είναι να έχεις οθόνη crt που λέει ο λόγος... οπότε ψάχνουμε για οθόνη με: IPS,25-27", FHD η και παραπάνω αλλά νομίζω για τα λεφτά 250-350 ευρό που θέλω εγώ δεν υπάρχει. και κάτι άλλο ένας γνωστός από Γερμανία πήρε 2 γραφιά-pc, αυτά που βάζεις το hardware μέσα στο γραφείς. σκεφτόμουν αν είναι να δώσω 160 για το κουτί και αλλά 100 για ένα γραφείο αξίζει να πάρω ένα τέτοιο 2σε1 που έχει 250~300? έχετε δει ποτέ από κοντά? εγώ εκτός από φωτογραφίες μόνο στα inspot ροτόντας στην Θεσσαλονίκη έχω δει...αξίζει τέτοιο πράγμα τέλος πάντων η να μην το κοιτάω καν? Τα 21:9 ειναι πραγματικα computer monitors. Τα υπολοιπα ειναι απλα τηλεορασεις. Οι 21:9 οθονες σου δινουν περισσοτερη ορατοτητα στα παιχνιδια και κανεις και πολλα πραγματα ταυτοχρονα με πολλα παραθυρα ανοιχτα. Ολα τα ΑΑΑ παιχνιδια και αρκετα indies υποστηριζουν την αναλογια 21:9Δεν ξερω σιγουρα για τα cs go και overwatch γτ καποιοι το θεωρουν κλεψια το extra vision ναι όντως έχω δει μια φορά και ηταν πολύ ωραιο. αλλά πόσο πάνε αυτές...? χαχαχα τι να πουν και αλλοι με 3 οθόνες
Fulgore Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 https://www.skroutz.gr/c/43/othones-tft/f/501108/%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-2560-x-1080.html?keyphrase=lg+29
firepc Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Αυτοι με 2 ή 3 οθονες δεν εχουν κανενα πλεονεκτημα στα παιχνιδια. Τους στρατσαρει τα παιχνιδια και φαινετε χαλια. Και εχουν και 4 bezels ενδιαμεσα να κοιτανε ολη την ωρα. Με μια 21:9 δεν εχεις μπεζελς και εχεις και 21:9 native στα νεα games
XMorsX Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Αξιζει να δωσεις μεχρι και 800 ευρω για την Viewsonic XG2701-GS, ή εστω την φθηνοτερη 144Ηζ ahva με g-sync που θα βρεις (650-700 ευρω). Αν δεν εχεις το budget για 1070 + 144Ηz AHVA με G-Sync, η δευτερη καλυτερη εναλλακτικη για gaming ειναι μια amd gpu + ips με Freesync. Aυτο μπορει να ειναι μια fury + 144Hz AHVA με Freesync που θα βγει η οθονη στα ~550-600 ευρω περιπου, η πιο κοντα στο budget σου μια rx480 + lg 29um68, ips με Freesync. Αν αγοραζεις απο κορεα, η Crossover 27vv ειναι πολυ καλη 75Hz AHVA με Freesync, θελει και αυτη ομως μια Fury. Εναλλακτικα χανεις το sync tech, το οποιο κανει μεγαλη διαφορα στην gaming εμπειρια.
Fulgore Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Amd Fury και Rx480 σε 2500gaming pc? Ο ανθρωπος λεει στο πρωτο post θέλω μια οθόνη από 200 μέχρι το πολύ 300 ευρο. δεν θέλω να ξεπερνάει τα 27-28 νομίζω μετά γίνετε πολύ μεγάλη και ακριβη. Ισως,λεω ισως και τα 500-600ευρω τα θεωρει πολλα. Αξιζει να δωσεις μεχρι και 800 ευρω για την Viewsonic XG2701-GS, ή εστω(650-700 ευρω). Επισης οταν γραφει για wow,overwatch και counter strike σαν πιο βασικα παιχνιδια,οχι το sync δεν κανει μεγαλη διαφορα.Καλο ειναι να υπαρχει αλλα μεχρι εκει.
XMorsX Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δεν μενω στο τυπικο budget. Τα 200-300 ευρω για οθονη ειναι πολυ μικρο ποσο για να συνδυαστει με gpu των 500 ευρω και υπολογιστη των 2000+. Φυσικα ο καθενας αποφασιζει για τον εαυτο του, αλλα επειδη ο ΟP δεν γνωριζει τι ακριβως παιζει με τις οθονες, θελω να του περασω οτι υπαρχει λογος να ξοδεψει γενναιο ποσο σε αυτη. Το WOW και το Overwatch γιατι τα βαζεις στην ιδια μοιρα με το CS? Δεν εχουν σχεση, το CS ειναι πολυ ελαφρυτερο παιχνιδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα