Thanos233 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα. Έχω την sony DRC - TR6E. Όταν πατάω το eject για να βγει η κασέτα, δεν γίνεται τίποτα. Να προσπαθήσω να το τραβήξω με το χέρι ή μπορεί να σπάσω τίποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Βγαλε την μπαταρια εντελως και αφησέ την πολυ ωρα χωρις μπαταρια. Ξαναβαλε την μπαταρια και πατα το eject χωρις να κανεις προσπαθεια εγγραφης ή play back. Παιζει να σου ξεκολλησει. Δοκίμασέ το. Εαν πας να το τραβηξεις με το χερι θα σπασεις τις ασφαλειες που εχει. Μονο εαν λυσεις το κελυφος μπορεις να το ανοιξεις. Το εκανε και μια δικη μου. Νομιζω οτι ειναι fail του laser γιατι ειχε προβλημα να αναγνωρησει νεα δισκακια και εκει μετα κολλουσε και δεν ανοιγε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos233 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Ωραία, θα τα δοκιμάσω αυτά που μου είπες και ελπίζω να γίνει κάτι. Όπως και να έχει, σ'ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos233 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Έκανα διάφορα πράγματα, βρήκα και σε κάτι άλλα site παρόμοια προβλήματα για άλλες κάμερες τύπου mini dv και τελικά το πρόβλημα το έλυσα κάνοντάς τη reset, βγάζοντας τη από το ρεύμα, βάζοντας τη σε record mode και κάτι τέτοια. Δούλεψε, άνοιξε κανονική η θήκη όπου έμπαινε η κασέτα, έβαλα και κασέτα, την έπαιζε κανονικά, αλλά μερικές φορές, με την κασέτα μέσα έβγαζε πάλι κάποιο error (συγκεκριμένα το C 31:23). Με λίγο δούλεμα παραπάνω πήγαινε καλά, έπαιζε κασέτες. Πάω να την λειτουργήσω πάλι σήμερα, βάζω κασέτα παίζει, πάω να την βγάλω να βάλω άλλη και εκεί που έβγαινε η μεταλλική θήκη, σταμάτησε στα μισά με την κασέτα μέσα και τώρα δεν βγαίνει με τπτ. Μάλιστα βγάζει error C 32:11. Μάλλον πάει για πέταμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Κι εγω με την δικη μου σταματησα να ασχολουμαι. Μια δουλευε, δυο δεν δουλευε. Βγαζω τωρα βιντεο με την φωτογραφικη και ειναι φυσικα και πιο καλο και δεν κουβαλαω και δυο καμερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos233 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Λοιπόν, αυτή τη στιγμή, να μην τη ματιάσω κιόλας δουλεύει μια χαρά! Πάτησα παρατεταμένα για περίπου 10 δευτερόλεπτα το Reset button και από εκείνη τη στιγμή δουλεύει απροβλημάτιστα. Δοκίμασε το κι εσύ μπας και γίνει τίποτα. Όπως και να έχει φίλε μου, σ'ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Σ ευχαριστω αλλα πια εχω βολευτει πολυ με την φωτογραφικη. FHD 1080p στα 60fps με πανω απο πενταπλασιο χρονο σε μπαταρια, και ταυτοχρονες φωτογραφιες 8Mp και ολα σε ενα σωμα. Δεν εχω λογο να ξαναγυρισω σε Standard Definition, μπαταρια μισης ωρας, μεγαλυτερο βαρος κλπ Ισως δοκιμασω να την φτιαξω ως player μονο για τα δισκακια ή να την δωσω να χαζολογουν οι μικροι. Σ ευχαριστω Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2016 από SeNNinhA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα