jeep13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 To πισι μου ειναι: linux mint , 4 gb ram και το core2duo e8400. Εχω κατι σκαναρισμενα αρχεια με 4-5 φωτο το καθενα (περιπου 20-30mb) και τις ξεχωριζω με το gimp. Meta τις εξαγω σε jpeg(περιπου 15 mb). Το παρακατω προβλημα εμφανιζεται κατα την αποθηκευση και με επανεκκινηση του gimp ξαναεμφανιζεται μετα απο 3-4 φωτογραφιες. να και οι ρυθμισεις. Υ.Γ. το maximum new image size το αυξησα εγω, μηπως φτιαξει. Επισης γινεται και σε png μορφη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 κατα πασα πιθανοτητα ξεμενεις απο μνημη. swap file/partition εχεις? μηπως ηρθε η ωρα να φτιαξεις ενα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeep13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 εχω swap αλλα νομιζω οτι την ωρα που εμφανιζεται δεν ειναι φουλ. Θα το κοιταξω το βραδυ παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeep13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 μπραβο αυτο ειναι . εσωσα 5-6 χωρις βεβαια να μου βγαλει το λαθος, αλλα η μνημη γεμιζε συνεχεια. Λυση εκτος του Upgrade υπαρχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Να αυξησεις το swap μηπως? αν και στο σκρινσοτ βλεπω οτι οταν τερματισε η μνημη , αυτο δεν συγκινηθηκε ιδιαιτερα.. Τι να σου πω..για τι μνημες μιλαμε?ddr2?ddr3?τα 4 γιγα πλεον οπως εχω ξαναπει κατα καιρους ειναι οριακα για καθημερινη χρηση , ετσι οπως καταντησανε τα πραγματα. Σκεψου να κανεις και καποια πιο σοβαρη εργασια , οπως επεξεργασια εικονας,βιντεο,ηχου κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeep13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Οι μνημες ειναι ddr2 sta 800, αλλα ως τωρα προβλημα σε καθημερινη χρηση δεν ειχα Αναβαθμιση αμεσα δεν θα γινει. Ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα