manoskap Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Η καλυτερη καμερα ειναι αυτη που μπορεις να εχεις παντα μαζι σου... Η dslr μου ειναι στη ντουλαπα... ξεφορτιστη... ισως μια φορα το χρονο να τη βγαλω αλλα.. Το τηλεφωνο το εχεις συνεχως μαζι σου.. Και το 7+ εχει διαφορα απο οτι εχω πιασει ως τωρα στη καμερα. 1
Tetrabitos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Kαϊμενοι Eλληνες, για προβατογυδοβοσκους μας εχουν περασει εκει στην apple.
Haldol Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Αληθεια τι ταχυτητα κλειστρου εχει ενα iphone μπορει να βγαλει κατι που κινειται ακινητο οπως ο ανεμιστηρας της παρακατω φωτογραφιας που ειναι απο τον υπολογιστη μου. Τι εννοείς "τι ταχύτητα κλείστρου έχει ένα iPhone"; Που βρήκε το κλείστρο το iPhone, για να 'χει και ταχύτητα κλείστρου; Αυτό είναι σα να ρωτάς πόσα κυβικά είναι το Tesla Model S...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Kαϊμενοι Eλληνες, για προβατογυδοβοσκους μας εχουν περασει εκει στην apple. Που νομίζεις πως ζεις, στο Μανχάταν? Και γιατί σου φαίνεται κακή αυτή η εικόνα?
haHa Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Που νομίζεις πως ζεις, στο Μανχάταν? Και γιατί σου φαίνεται κακή αυτή η εικόνα? Εδώ τι εντυπωση αφηνει σε μερικούς ξενους: Apple’s new ad pretends people have never seen a camera before The ad does a good job portraying the feature, which blurs the background of an image to create a depth-of-field effect. But it also feels weirdly condescending: a young person returns home to amaze the locals with her “practically magic” device. It’s almost as though nobody there has seen a smartphone before.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Εδώ τι εντυπωση αφηνει σε μερικούς ξενους:Apple’s new ad pretends people have never seen a camera beforeΤι, δεν πουλάμε αυτές τις εικόνες στους ξένους τουριστες? Φτάσαμε στο σημείο να κρίνουμε ρεαλιστικά και τα διαφημιστικά σποτ τώρα? Επίσης η μάνα μου στο χωριο που απο φέτος έχει adsl & smartphone, είναι πιο ενθουσιασμενη από αυτούς στο video...
haHa Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Τι, δεν πουλάμε αυτές τις εικόνες στους ξένους τουριστες? Φτάσαμε στο σημείο να κρίνουμε ρεαλιστικά και τα διαφημιστικά σποτ τώρα? Επίσης η μάνα μου στο χωριο που απο φέτος έχει adsl & smartphone, είναι πιο ενθουσιασμενη από αυτούς στο video... (δεν νομιζω οτι πουλαμε την εικονα των ανθρωπων που δεν εχουν ξαναδει smartphone στους ξενους) Δεν εκρινα εγω το σποτ, ουτε εκανα καποιο σχολιο. Απλα παρεθεσα τι εντυπωση αφησε η διαφημιση σε αρθρογραφο σε ενα ξενο, δημοφιλες site.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 (δεν νομιζω οτι πουλαμε την εικονα των ανθρωπων που δεν εχουν ξαναδει smartphone στους ξενους) Δεν εκρινα εγω το σποτ, ουτε εκανα καποιο σχολιο. Απλα παρεθεσα τι εντυπωση αφησε η διαφημιση σε αρθρογραφο σε ενα ξενο, δημοφιλες site. Το οποίο site αλλάζει απο δημοφιλές σε μη αξιόπιστο ανάλογα με το αν μας αρέσουν τα άρθρα του. Σε καθε περίπτωση, μια χαρά διαφήμιση μας εκανε η Apple, δεδομένου πως τα σποτακια του ΕΟΤ είναι πολύ χειρότερα...
haHa Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Το οποίο site αλλάζει απο δημοφιλές σε μη αξιόπιστο ανάλογα με το αν μας αρέσουν τα άρθρα του. Ενα site μπορει να ειναι δημοφιλες , μπορει να ειναι και αναξιοπιστο, δεν ειναι αντωνυμα αυτα. Οπως μπορει να ειναι δημοφιλες και αξιοπιστο κλπ. Κατα τα αλλα, αυτην την εντυπωση(την εικονα ανθρωπων που δεν εχουν ξαναδει smartphone) αφησε σε αρθρογραφο η διαφημιση ωστε αποφασισε να γραψει και σχετικο αρθρο. Μακαρι να ειναι θετικη η εντυπωση οπως λες.
CheOnWeb Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Το οποίο site αλλάζει απο δημοφιλές σε μη αξιόπιστο ανάλογα με το αν μας αρέσουν τα άρθρα του. Σε καθε περίπτωση, μια χαρά διαφήμιση μας εκανε η Apple, δεδομένου πως τα σποτακια του ΕΟΤ είναι πολύ χειρότερα... Η διαφήμιση (καλή ή κακή) είναι πάντα διαφήμιση, αλλά... Η σκηνοθεσία των ηλικιωμένων πάντως είναι ψιλοχάλια. Στους νέους καλά τα πήγε. Από location και φωτογραφία επίσης μια χαρά αλλά όλα το ζουμί ήταν οι γέροι/γριές και αυτοί ήταν στημένοι και φανερά σκηνοθετημένοι. Η Apple έχει κάνει πολύ καλύτερες. Κάποτε ο ΕΟΤ κάποτε έκανε καλύτερες διαφημίσεις.
Tetrabitos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Που νομίζεις πως ζεις, στο Μανχάταν? Και γιατί σου φαίνεται κακή αυτή η εικόνα?Εγω Αθηνα ζω και δεν κανει ετσι ο κόσμος. Ούτε στα χωρια των φίλων μου τα εχω δει αυτα. Το μόνο που είχαν ενθουσιαστεί οι παπουδες Κτλπ ηταν όταν ενας φιλος πέρασε απο το κινητο τις φωτογραφίες στην τιβι samsung και έκαναν wow και αυτο λιγάκι.Τεσπα η διαφήμιση μας γύρισε στα 50's.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα