Madlef86 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα και πάλι σε όλη την ομάδα! Ξέρετε τι ρυθμίσεις πρέπει να βάλω στο prestashop για να συνδεθεί με ένα mail της outlook που έχω; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
dominotrix Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Γινε λιγο πιο αναλυτικος, τι εννοεις να συνδεθει το prestashop με mail; Να λαμβανεις εκει τα μηνυματα που ερχονται οταν γινει μια αγορα πχ; Αν ναι, αυτο γινεται αυτοματα φανταζομαι απο το default mail που εβαλες κατα την εγκατασταση του eshop.
Madlef86 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Καλημέρα φίλε μου. Θέλω όταν κάποιος κάνει πχ μία παραγγελία ή στείλει κάποιο μήνυμα με την φόρμα επικοινωνίας να έρχεται mail στο mail μου το οποίο είναι της outlook. Επίσης όταν στέλνω ένα μήνυμα εγώ μέσο της φόρμας επικοινωνίας να φεύγει κανονικά. Τώρα ότι και να έχω δοκιμάσει ούτε φεύγει mail από εμένα ούτε μου έρχεται όταν έχω κάποιο μήνυμα ή παραγγελία. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου!
CyberCr33p Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Θα πρέπει να περάσεις στο e-shop τις ρυθμίσεις SMTP του mail provider σου.
Madlef86 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Αυτό λέω. Οι ρυθμίσεις του outlook ποιες είναι; Το googlaρω, βάζω αυτές που βγάζει και λέει ότι είναι λάθος
dominotrix Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Μπορεις να τις postaρεις εδω να τις δουμε;
Madlef86 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Καλημέρα και καλό μήνα. Πήγα και άλλαξα τις ρυθμίσεις εκεί που λέει: Customer - customer service και τώρα δεν με αφήνει να ξανά μπω σε αυτό το μενού! Όταν πατάς φορτώνει για κανένα λεπτό και μετά βγάζει μήνυμα Internal Server ErrorΕυχαριστώ πολύ φίλε μου dominotrix για τον χρόνο σου.
dominotrix Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Εχεις πηραξει κατι στον κωδικα μηπως; Κατα την εγκατασταση του shop ειχες καποιο error; Πολυ παραξενο να σου βγαζει Error 500. Το συγκεκριμενο σφαλμα το βγαζει οταν μπαινεις στη συγκεκριμενη σελιδα ή και καπου αλλου; Δοκιμασε να απενεργοποιησεις οτι plugin υπαρχει (αν εχεις εγκατεστημενο) και ξαναδοκιμασε.
Madlef86 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δεν έχω κάνει κάποιο plugin εγκατάσταση . . . Βγάζει αυτό το μήνυμα: <<Internal Server ErrorThe server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator at [email protected] to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error. More information about this error may be available in the server error log. Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Madlef86 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Επίσης πήγα στο Configuration Information και μου βγάζει αυτό . . .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα