monoxromos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Γεια σας, επαφίεμαι στην βοήθεια σας. Προσπαθώ να συνδέσω στο tablet mls εξωτερικό μικρόφωνο. έχω πάρει καλώδιο προσαρμογής με δύο εξόδους θηλυκές για να συνδέω μικρόφωνο και ακουστικά. Συμβαίνει άλλοτε να λειτουργεί και τις περισσότερες φορές όχι. Προφανώς κάποιο εσωτερικό ηλεκτρονικό κύκλωμα άλλοτε ενεργοποιείται και άλλοτε όχι. Απλά αλλάζει όταν βγάζω το προσαρμοστικό καλώδιο με τις 4 επαφές ,όταν το ξαναβάζω μπορεί να λειτουργήσει μπορεί και όχι. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και με το λαπτοπ ένα lenovo σύγχρονο που έχει όμως μια οπή για μικρόφωνο και ακουστικό. Βάζω -βγάζω το καλώδιο άλλοτε ενεργοποιείται κι άλλοτε όχι το mic ext .Μάλλον ακολουθούν την ίδια τεχνολογία και στα ταμπλετ και στα νέο λάπτοπ αλλά και στα κινητά πχ samsung s 4. Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπο κάποιας ρύθμισης ώστε να επιλέγω εσωτερικό ή εξωτερικό μικρόφωνο και να μην το ρίχνω στην τύχη.. Σας ευχαριστώ πολύ. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2016 από monoxromos
monoxromos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Να υποθέσω ότι δεν έχω απάντηση επειδή είναι σπάνια περίπτωση; Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2016 από monoxromos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα