Silverage Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Καλύτερα 16GB απο την αρχή. Εγώ που έχω 8 με τα καινούρια παιχνίδια γεμίζει κοντά 80%, φαντάζομαι του χρόνου θα είναι στα όρια της.
kapsts Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Η αγορά από το AskAdam.gr έγινε. Ψώνησα από αυτό το μαγαζί για πρώτη φορά. Δεν θέλω να κάνω διαφήμιση, αλλά τα καλά πράγματα πρέπει να τα αναφέρουμε για να γνωρίζει ο κοσμος. Η παραγγελία έγινε τηλεφωνικός γιατι περίμενα, όπως ανάφερα ποιό πάνω να μου φέρουν τον OCZ 150 240GB στις 26/10/2016. Μετά από μόνο μια μέρα παράλαβα έτοιμο το κουτί συναρμολογιμένο δωρεάν φυσικά και ελεγμένο για καλή λειτουργία όλο το προηγούμενο βράδυ. Η σύνθεση τελικά ήταν με 2 dim των 8Giga. Όλα όπως πρέπει τακτοποιημένα. Το κουτί είναι super, αθόρυβο, λες και είναι σβηστό. Στην συνομίλια που είχα μαζί τους ήταν πολύ πρόθυμοι και καταρτησμένοι. Μου είπαν μάλιστα ότι και να μην έχουν κάτι στο site τους να τους πέρνω τηλ να ρώταω αν μπορούν να το φέρουν γιατί η σελίδα τους εμφανίζει μόνο το ετοιμοπαράδοτα προιόντα. Τέλος τα έξοδα αποστολής αν και ήταν 24 ευρώ λόγο βάρους με την αντικαταβόλη τα κατεβάσαμε κάτω από 10 ευρώ. Φυσικά δεν υπάρχουν αυτά αν γίνει η παραλαβή από το φυσικό τους κατάστημα. Με μία λέξη άψογοι οι άνθρωποι. Ελπίζω να είναι έτσι και στο after sale service τους. Αυτά. 4
Kostas.karras Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δυο επισημανσεις.. ωραιο cpu cooler.. Aλλαξε την υπογραφη σου.. Καλοδουλευτο λοιπον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα