Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η q επεστρεψε με την γνωστή προσφορα!!!

AΠOKΛEIΣTIKH DATA ΠPOΣΦOPA MONO ΓIA ΣENA! MONO ME 8€ EXEIΣ 1GB KAΘE MHNA ΓIA 8 MHNEΣ! ΣTEIΛE TΩPA 8GB ΣTO 12000. H ΠPOΣΦOPA IΣXYEI EΩΣ 31/10

• Like 6
  • Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Και υποχρεωτικη ανανεωση υπολοιπου καθε τριμηνο φανταζομαι. Να το πουμε μην νομιζει κανεις οτι με ενα δεκαρικο θα εχει νετ για 8 μηνες.

• Like 4
Δημοσ.

Υποτίθεται ισχυει σε όσους ερθει το sms.

Γνωστοι μου έστειλαν και πηραν την προσφορά, χωρις να τους εχει σταλει

Δοκιμαστε και πειτε αν ενεργοποιηθεί

Δημοσ.

Και υποχρεωτικη ανανεωση υπολοιπου καθε τριμηνο φανταζομαι. Να το πουμε μην νομιζει κανεις οτι με ενα δεκαρικο θα εχει νετ για 8 μηνες.

H προηγουμενη δεν ειχε κατι τετοιο.

• Moderators
Δημοσ.

H προηγουμενη δεν ειχε κατι τετοιο.

Ειναι καινουργιο.

http://www.insomnia.gr/topic/433520-%CF%84%CE%BF-topic-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CF%8E%CE%BD/page-77?p=55181925&do=findComment&comment=55181925

Σε κινητο φιλου που εχει τα 120 δωρεαν λεπτα λογω double play wind εχει ερθει μαλιστα αυτες τις μερες sms που ενημερωνει οτι για να εχει τα δωρεαν λεπτα πρεπει πλεον να ανανεωνει καθε τριμηνο το αργοτερο.

• Like 2
Δημοσ.

Ειναι καινουργιο.

http://www.insomnia.gr/topic/433520-%CF%84%CE%BF-topic-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CF%8E%CE%BD/page-77?p=55181925&do=findComment&comment=55181925

Σε κινητο φιλου που εχει τα 120 δωρεαν λεπτα λογω double play wind εχει ερθει μαλιστα αυτες τις μερες sms που ενημερωνει οτι για να εχει τα δωρεαν λεπτα πρεπει πλεον να ανανεωνει καθε τριμηνο το αργοτερο.

Και εγω εχω τα 120 δωρεαν λεπτα αλλα ουτε sms τετοιο εχει ερθει ουτε και ο χρονοσ ανανεωσης εχει γινει 3μηνο.

Στις 21/10 ανανεωσα 5Ε και ληγουν κανονικα σε 6 μηνες...

• Moderators
Δημοσ.

Κοιτα στα σπαμ sms ή θα σου ερθει σε λιγες μερες πχ αν παιζει ρολο η ημερομηνια εκδοσης λογαριασμου. To διαβασα/ειδα με τα ματια μου το sms που ελαβε.

Δημοσ.

Κοιτα στα σπαμ sms ή θα σου ερθει σε λιγες μερες πχ αν παιζει ρολο η ημερομηνια εκδοσης λογαριασμου. To διαβασα/ειδα με τα ματια μου το sms που ελαβε.

Με πιανεις αδιαβαστο, υπαρχουν spam sms καπου στο κουνητο ? :P

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ναι αν σε πρηζει/σπαμαρει με διαφημισεις καθε μερα, την βαζεις στο φιλτρο και την ταπωνεις, ετσι την εχω εγω.

• Like 2
Δημοσ.

Επιβεβαιώνω.

Δημοσ.

ξέρουμε πόση πρέπει να είναι αυτή η υποχρεωτική ανανέωση υπολοίπου κάθε 3 μήνες? τους φτάνουν 5 ευρώ ανά 3 μήνες ή θέλουν 10? μήπως βολεύονται και με λιγότερα από 5 ευρώ? παίζει κάτι τέτοιο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...