FromDusk_TillDawn Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 http://www.samsung.com/global/tv/smart/ Οσο και να εψαξα δε βρηκα τιποτα σε σκρουτζ κλπ. Ξερει κανεις που πουλιεται το συγκεκριμενο control? Και παρακαλω να μεταφερθει στο θεμα "τηλεορασεις" γιατι καταλαθος το εβαλα εδω. :/
taslikos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 δεν πρεπει να πωλείτε οσο και να εψαξα και εγω δεν βρηκα κατι.. ηταν στο ces 2016 απο οτι διαβασα και μαλλον δεν εχει κυκλοφορησει ακομη... edit: τι δουλεια εχει σε αυτο το νημα? καποιος να το μεταφερει?
graphist83 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δεν κανει για ολες. Διατιθεται μονο με τα μοντελα 2016. 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Eχω την ku6000. Και για να μην ανοιγω νεο θεμα.Με το hdr τι παιζει ρε παιδια,εγω το βλεπω μονο πολυ σκοτεινο? Μηπως πρεπει να κανω κατι αλλο η υπαρχει συγκεκριμενο υλικο για να δεις?
slk200gr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Eχω την ku6000. Και για να μην ανοιγω νεο θεμα.Με το hdr τι παιζει ρε παιδια,εγω το βλεπω μονο πολυ σκοτεινο? Μηπως πρεπει να κανω κατι αλλο η υπαρχει συγκεκριμενο υλικο για να δεις? μονο με συκεκριμενο υλικο ,λιγα πραγματα θα βρεις ,εχει καποια στο netflix ετσι για να καταλαβεις τι εχεις 1
heavyrain Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Eχω την ku6000. Και για να μην ανοιγω νεο θεμα.Με το hdr τι παιζει ρε παιδια,εγω το βλεπω μονο πολυ σκοτεινο? Μηπως πρεπει να κανω κατι αλλο η υπαρχει συγκεκριμενο υλικο για να δεις? Αν κατεβασες καποιο βιντεο που οντως ειναξ hdr και το βλεπεις πολυ σκοτεινο πιθανοτατα να μην μπορει η τηλεοραση να το αποδοσει οπως πρεπει
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Αν κατεβασες καποιο βιντεο που οντως ειναξ hdr και το βλεπεις πολυ σκοτεινο πιθανοτατα να μην μπορει η τηλεοραση να το αποδοσει οπως πρεπει Οχι,κατεβασμα δεν εκανα οτι εβαλα απο youtube.To θεμα ειναι οτι σε κανονικη θεαση,κινημ, ταινια mode που εχω δηλαδη φαινετε πολυ καλο και καθαρο. Οταν επιλεξω hdr ειναι λες και εχω βαλει το backlight στο 0.Κατι που δεν εχω κανει φυσικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα