dragonaida Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα, αντιμετωπιζω το εξης προβλημα κ δεν ξερω τι να κανω. Μου πεταει αυτην την ιστιοδελιδα http://www.videolan.org/vlc/download-windows.html 1, Δουλευω google chrome 2, exo adblock 3. Bitdefender 4Malware bytes Ευχαριστω εκ των προτερω για τις απαντησεις
WalkerSW Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Παλι καλα που δεν σου πεταει και καμια ιστιοσανιδα! Τι προβλημα εχεις με αυτη την σελιδα? Αυτη ειναι η επίσημη σελιδα του vlc media player! 2
dragonaida Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 μου την πεταει κατα τη διαρκεια παιχνιδου, δε θελω να το κανει αυτο, πως να τη σταματησω?
micos000 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Άνοιξε το vlc και πήγαινε στο μενού Tools->Preferences. Βρες που έχει τσεκαρισμένο τον έλεγχο για updates και απενεργοποίησε το. EDIT: Το έχει σαν "Activate Update Notifier" στην πρώτη καρτέλα στα Preferences.
dragonaida Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 το vlc δεν το εχω εγκαταστημενο στο pc Μου
micos000 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Μήπως το είχες παλαιότερα και το διέγραψες και άφησε πίσω τίποτα κατάλοιπα; Άνοιξε τη διαχείριση εργασιών και έλεγξε μήπως έχει τίποτα στις διεργασίες γιατί δεν έχω συναντήσει ιό να ανοίγει σελίδα του vlc. Εκτός αν είναι κανένα hoax και κάποιος σου κάνει πλάκα ή για κάποιο λόγο περνάει κάποιος συνδυασμός πλήκτρων από το παιχνίδι στα windows και σου ανοίγει τον browser. Επίσης... Κατέβασε το ccleaner και κάνε έναν καθαρισμό στο σύστημα. Κάνε και καθαρισμό με το adwcleaner. Διέγραψε το ιστορικό του browser που σου ανοίγει. Βάλε το παιχνίδι να παίζει σε παράθυρο αν το έχεις full screen ή το αντίστροφο.
dragonaida Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 1) δεν υπαρχει τιποτα στις διεργασιες 2) συνδιασμος πληκτρων οχι. 3) πρωτα μου πεταει διαφημιση κ μολισ κανω skip με παει στη σελιδα το vlc 4) ccleaner εχω τρεξει 5) διαγραφει ιστορικου εκανα 6) δεν εχει σημασια τι τρεχω , αυτο το πεταει, οσον αφορα το παιχνιδι το παιζω κ full screen ή window , το αποτελεσμα ειναι το ιδιο, την πεταει υτη διαφημιση 7) θα τρεξω κ adwcleaner
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα