Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δεν στέλνουν τίποτα απλά μηδενίζεται η δόση. Όχι δεν στελνου.Μηδενίζεται η δοση στο taxis .Email μονο η τραπεζα αν εχεις ζητησει για την κινηση του λογαριασμου γενκα
ΘΕΟΔΩΡΟΣ-1974 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Στη κεντρική σελίδα του λογαριασμού, πατάς (πληρωμές) home - καταθέσεις - κάρτες - μεταφορές - (πληρωμές) βγάζει το εξής μπανεράκι > ( θέλω να πληρώσω) το πατάς και βγάζει στην δεξιά μεριά τα παρακάτω ( στην ερώτηση ακύρωση πατάς πληρωμής και επιλέγεις ποια πληρωμή θέλεις να ακυρώσεις γρήγορη συμπλήρωση βάσει... ...των αποθηκευμένων πληρωμών μου ...του ιστορικού των συναλλαγών μου ερώτηση-ακύρωση... ...πληρωμής ( <<<πατάςκαι επιλέγεις ποια πληρωμή θέλεις να ακυρώσεις
nipoa Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 φιλε μου εχω πραγματικη αναγκη μονο 10 ευρω, στειλτα μου paypal σε παρακαλω (ελα ελα βαλε ενα μηδενικο καταλαθος... πλζ πλζ πλζ)
rus Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ΘΕΟΔΩΡΟΣ-1974 είπε Στη κεντρική σελίδα του λογαριασμού, πατάς (πληρωμές) home - καταθέσεις - κάρτες - μεταφορές - (πληρωμές) βγάζει το εξής μπανεράκι > ( θέλω να πληρώσω) το πατάς και βγάζει στην δεξιά μεριά τα παρακάτω ( στην ερώτηση ακύρωση πατάς πληρωμής και επιλέγεις ποια πληρωμή θέλεις να ακυρώσεις γρήγορη συμπλήρωση βάσει... ...των αποθηκευμένων πληρωμών μου ...του ιστορικού των συναλλαγών μου ερώτηση-ακύρωση... ...πληρωμής ( <<<πατάςκαι επιλέγεις ποια πληρωμή θέλεις να ακυρώσεις Μπορεις οποτεδηποτε ένα ακυρωσεις οποιαδήποτε πληρωμη?... Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2018 από rus
blackhill66 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 24/10/2016 στις 7:32 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε Ακριβως. Πιο πιθανο ειναι να παρει ο ΠΑΟΚ πρωταθλημα παρα το κρατος να επιστρεψει φορο. Συμψηφισμος και να λες και ευχαριστω... φετος θα το παρει και θα του επιστρεψουν και τα λεφτα !!!!
rus Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Ρεkλα είπε Πως το ξεθαψατε αυτο; Mε ανασκαφες. Ηρθε στο φως πολιστιστικη κληρονομια χαρη στην αρχαιολογικη σκαπανη.
Ρεkλα Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, rus είπε Mε ανασκαφες. Ηρθε στο φως πολιστιστικη κληρονομια χαρη στην αρχαιολογικη σκαπανη. Ειχες παρει αδεια απο την αρχαιολογικη υπηρεσια;
g_alkis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Ο αλλος ο καμμενος (οχι αυτος που τους εδωσε εκτασεις και αυτοι του εδωσαν τη φανελα με το 12) εκανα παραθεση σε μηνυμα απο το 2016 για τον ενφια για να γραψει για την ομαδα του ρωσου πρακτορα
ringboy Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Στις 17/10/2017 στις 10:08 ΜΜ, t-shock είπε Πηγα στην ΔΟΥ στα εσοδα και εκανα αιτηση επιστροφης "υπερείσπραξης". Μεσα σε δυο εβδομαδες πιστωθηκαν σε τραπεζικο λογαριασμο Μου ελυσες μεγαλη απορια. Πληρωσα μεσω e-banking τον ενφια με καπελο 140 ευρω γιατι το υπουργειο αποφασισε μεσα σε 5 μερες να μειωσει τον ενφια χωρις βεβαια να επιστρεψει την διαφορα σε οσους ειχαν ηδη πληρωσει. Δλδ πληρωσα 140 ευρω παραπανω και δεν ηξερα τι να κανω. Να εισαι καλα ρε φιλε.
afragorn Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, ringboy είπε Μου ελυσες μεγαλη απορια. Πληρωσα μεσω e-banking τον ενφια με καπελο 140 ευρω γιατι το υπουργειο αποφασισε μεσα σε 5 μερες να μειωσει τον ενφια χωρις βεβαια να επιστρεψει την διαφορα σε οσους ειχαν ηδη πληρωσει. Δλδ πληρωσα 140 ευρω παραπανω και δεν ηξερα τι να κανω. Να εισαι καλα ρε φιλε. Τι ανασκαφή νήματος ήταν αυτή! 😂
ringboy Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Τωρα με το συμπαθειο αλλα αυτο με τις ανασκαφες ποτε δεν το καταλαβα. Βρισκεις ενα νημα που σε ενδιαφερει και απαντας. Τι σημασια εχει ποσο παλιο νημα? Εκτος δλδ και αν το θεμα "ανασκαφη" εχει αποκλειστικα χιουμοριστικο χαρακτηρα, και τοτε ΟΚ. 2
k_w_t Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, ringboy είπε Μου ελυσες μεγαλη απορια. Πληρωσα μεσω e-banking τον ενφια με καπελο 140 ευρω γιατι το υπουργειο αποφασισε μεσα σε 5 μερες να μειωσει τον ενφια χωρις βεβαια να επιστρεψει την διαφορα σε οσους ειχαν ηδη πληρωσει. Δλδ πληρωσα 140 ευρω παραπανω και δεν ηξερα τι να κανω. Να εισαι καλα ρε φιλε. Εκανες προπληρωμη ολο το ποσο και οχι σε δοσεις ? Γιατι σε εμενα μια χρονια ειχε γινει αυτο με την μειωση και μου εβγαλε μηδενικες τις τελευταιες δοσεις...
afragorn Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, ringboy είπε Τωρα με το συμπαθειο αλλα αυτο με τις ανασκαφες ποτε δεν το καταλαβα. Βρισκεις ενα νημα που σε ενδιαφερει και απαντας. Τι σημασια εχει ποσο παλιο νημα? Εκτος δλδ και αν το θεμα "ανασκαφη" εχει αποκλειστικα χιουμοριστικο χαρακτηρα, και τοτε ΟΚ. Προφανώς και ήταν χιουμοριστικό σχόλιο για το λόγο ότι έπρεπε όντως να ψάξεις πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα