tsourakis13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Πριν λίγες μέρες είχα κάνει μια πληρωμή για δόση του ενφια και σήμερα που κοιτούσα του υπόλοιπο του λογαριασμού κάτι δεν μου καθόταν καλά στο μάτι. Κοιτάω και αντί για 83,7 που ήταν η μία από τις 5 δόσεις πλήρωσα 837... Ουσιαστικά είναι ο ενφια χ2. Φυσικά όταν το είδα ήταν αργά και μέσα στη βιασύνη που πλήρωνα αρκετούς λογαριασμούς έγινε το λάθος και δεν το παρατήρησα. Τι μπορώ να κάνω τώρα; Να απευθυνθώ στο υπουργείο οικονομικών;
bedazzled Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Μάλλον θα σου πουν για επιστροφή/συμψηφισμό του χρόνου... καλή τύχη. 9
zio10 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Ή μπορεί να δώσουν το όνομά σου σε κάποιο κτήριο - δρόμο! Πέρα από την πλάκα, πως την πάτησες ρε συ; Μέχρι να πληρώσεις κάτι βλέπεις αρκετές φορές το ποσό και το επιβεβαιώνεις...ίσως με την εφορία βγάλεις άκρη; 9
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Υπάρχουν και χειρότερα, να έβαζε λάθος νούμερο οφειλής... 2
bedazzled Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Ή μπορεί να δώσουν το όνομά σου σε κάποιο κτήριο - δρόμο! Πέρα από την πλάκα, πως την πάτησες ρε συ; Μέχρι να πληρώσεις κάτι βλέπεις αρκετές φορές το ποσό και το επιβεβαιώνεις...ίσως με την εφορία βγάλεις άκρη; Υπέρ πίστεως και πατρίδος! Βοηθάμε να ξεπληρωθεί το χρέος. 2
KNSM Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Λογικα θα σου πουνε για συμψηφισμο του χρονου, με την προυποθεση να εχεις πληρωσει ενφια και να μην χρωστας οπουδηποτε αλλου. 1
bill999r Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Επιστροφές δυστυχώς δεν γίνονται... Θα σου πουν ότι θα συμψηφιστει με άλλες οφειλές σου, τρέχουσες ή μελλοντικές.... Ναι κ όμως είναι αλήθεια με το κράτος που έχουμε μπλέξει 3
Weiss Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Εγώ θα δοκίμαζα να πάω στον έφορο της ΔΟΥ στην οποία υπάγεσαι με το αποδεικτικό της λάθος κατάθεσης και θα ζητούσα άμεση πίστωση στο λογαριασμό μου.
KNSM Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Εγώ θα δοκίμαζα να πάω στον έφορο της ΔΟΥ στην οποία υπάγεσαι με το αποδεικτικό της λάθος κατάθεσης και θα ζητούσα άμεση πίστωση στο λογαριασμό μου. Και θα σου ελεγε ''δεν γινεται, δεν μπορω να κανω κατι'' και θα τελειωνε εκει η συζητηση. Το συγκεκριμενο κρατος που εχουμε δεν επιστρεφει χρηματα γιατι πολυ απλα ειναι πτωχευμενο και δεν εχει. 4
visualizer Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Nα σαι καλα ρε πατριωτη.. μακαρι να ηταν ολοι σαν και σενα..χαχαχα 6 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Και θα σου ελεγε ''δεν γινεται, δεν μπορω να κανω κατι'' και θα τελειωνε εκει η συζητηση. Το συγκεκριμενο κρατος που εχουμε δεν επιστρεφει χρηματα γιατι πολυ απλα ειναι πτωχευμενο και δεν εχει. Ακριβως. Πιο πιθανο ειναι να παρει ο ΠΑΟΚ πρωταθλημα παρα το κρατος να επιστρεψει φορο. Συμψηφισμος και να λες και ευχαριστω... 1
tsourakis13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Τι λέτε ρε παιδιά είναι όντως έτσι τα πράγματα;; δεν υπήρχε κάποια άλλη οφειλή...Θα κοιτάξω μήπως επιστραφούν τα έξτρα λεφτά τουλάχιστον. Δηλαδή αν κάνεις ένα ανθρώπινο λάθος δεν γίνεται να βρεθεί κάποια λύση; Αυτό το κράτος πια είναι ένα κοράκι που περιμένει να πεθάνεις για να σου φάει τα μάτια..
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Υπάρχουν και χειρότερα, να έβαζε λάθος νούμερο οφειλής... Αν δεν ηταν απο δικια του οφειλη δεν θα την επερνε το συστημα νομιζω .
PETROS13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Αν δεν ηταν απο δικια του οφειλη δεν θα την επερνε το συστημα νομιζω . Θα την έπαιρνε. Ευτυχώς έβαλε ( θεωρώ ) το αφμ σωστό!!
jennyV Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Σε έναν γνωστό μου που έπαθε κάτι παρόμοιο, του είπαν ότι ή θα γίνει συμψηφισμός με άλλη δόση, ή θα τα πάρει πίσω μέσω επιστροφής φόρου (που το βρίσκω απίθανο). Πήγαινε στην εφορία για αρχή και συζητησέ το με τον υπεύθυνο, καθώς και με το λογιστή σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα