AntiCambeR Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) -Κοίτα τι πήρα Βίρνα...Το Note 7!!! -Ω...Μα γιατί;;;Θες να μας βάλεις φωτιά; -Τι εννοείς Βίρνα,φωτιά η τιμή του;Εχουμε πολλά λεφτά. -Η μπαταρία Γιάγκο!Η μπαταρία! -Τελειώνει γρήγορα;Δεν πειράζει Βίρνα,το κινητό υποστηρίζει quick charge. -Παίρνει φωτιά,Γιάγκο!Φωτιά! -Δηλαδή κάνει μπάμ;Αυτό εννοείς; -Οχι μπάμ.Αλλά φωτιά που καίει σπίτια,αυτοκίνητα,κρεβάτια κλπ. -Θα πάρω τηλέφωνο την Samsung να μου πουν γιατί παίρνει φωτιά.Λες για ψέματα γιατί είσαι Samsung hater! -Ω...Γιάγκο!Δεν καταλαβαίνεις. Δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι γιατί παίρνει φωτιά,ακόμα το ψάχνουν. Μετά απο λίγες ώρες.. -Κοίτα Βίρνα!!!Μου άλλαξαν το Note 7 με άλλο Note 7 με άλλη μπαταρία. Είναι Safe. -Και πάλι θα πάρει φωτιά Γιάγκο,δεν είναι ασφαλές.Δώσ'το και πάρε το S7 με 50% έκπτωση. -Λες ψέματα γιατί είσαι Apple fan.Το δικό σου έχει πρόβλημα που λυγίζει και σφυρίζει! Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2016 από AntiCambeR
Mazinga Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Εαν παντος καποιος εχει το νοτε 7 το αγοραζω με 15 ευρω....πεθερα εχω.... Και σοβαρα τωρα, εχει κανεις δοκιμασει να φορτισει συσσωρευτη 1,2 βολτ ΑΑ με 5Α ταχυφορτιστη....
DJTaurus Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Charging Samsung tablet overheats, burns hole in 11-year-old boy’s bed as he sleeps inches away https://www.ibtimes.com/charging-samsung-tablet-overheats-burns-hole-bed-2803097
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα