micos000 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Εμένα μου αρέσει που στο poll πάνω δεξιά για το note 7 υπάρχουν 44 άτομα που το θέλουν. :lol:
Garuger Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Εμένα μου αρέσει που στο poll πάνω δεξιά για το note 7 υπάρχουν 44 άτομα που το θέλουν. :lol: Ξερεις τι συλλεκτικη αξια θα εχει σε μερικα χρονια? Λογικο είναι να το θελουν
christos1981 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Εγώ ξέρω πως από τους πρώτους που πήραν note 7 ήταν ο Μητσοτάκης.....
vaggelhs4 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Τις μπαταρίες δεν έλεγξαν ανεξάρτητες αρχές αλλά η ίδια η Samsung για να γίνει πιο γρήγορα η δουλειά και να βγει ΠΡΙΝ το Iphone 7. Βέβαια αυτό δε θα το πει ΠΟΤΕ η εταιρία καθώς έτσι θα έχει ποινικές ευθύνες. Δεν θα μπω στη διαδικασία να διαβάσω σχόλια γιατί είναι πολλά αλλά ελπίζω να είναι λιγότεροι οι haters απο τους σοβαρούς σχολιαστές
calculator Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Αμα παρατηρησεις ολες οι συσκευες εχουν το κοινο οτι το παθαινουν μονο οταν δεν ειναι κοντα στο σωμα σου. Αποτομι διαφορα θεμοκρασιας που συστελει διαστελει τον σκελετο και προκαλει φωτια? Φαντασου τωρα τι γινεται στα κεντρικα χιλιαδες Note 7 στην σειρα να φορτιζουν Να, το 36.6 του σώματος προκαλεί αυτή την μεγαααααλη διαφορά θερμοκρασίας και πιανει φωτιά. Ρε τι άλλο θα ακούσουμε.
NiceGuyGeorge Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Σοβαρα,εσυ θα αγοραζες στο παιδι σου η στη γυναικα σου το note 8 αφοβα ας πουμε?Μετα απο ολο αυτο το καζο? Και αλλο 10 περιστατικα που ολες οι εταιριες εχουν παθει αλλο χιλιαδες κ εκατομμυρια. Η σειρα νοτε παρεμενε κορυφη μεχρι να συμβει αυτο,αντε βαλε τωρα το νοτε 7 και το νοτε 8 να φορτιση διπλα στο κομοδινο που κοιμασαι. Εχω περασει απο 3 note συσκευες και iphone δεν εχω παρει ποτε μου μιας και ανεφερες iphone. Σα να αρπαχτηκες λιγο. Δεν πειραζει, οσον αφορα το note 8 η οποιο θα ειναι περιμενε να βγει. Ικανο σε εχω να περασεις και απο κεινο και να το επαινεις ξεχνοντας τα παλια. Το 7αρι παρολα ταυτα παραμενει ομορφο, αλλα προτιμω το 4αρι μου.
Agnwstos_X Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Σε καθε γραμμη παραγωγης υπαρχει ενα ποσοστο που μπορει να ειναι ελλατωματικο. Αυτο ειναι αναποφευκτο και απολυτως φυσιολογικο, σε οτιδηποτε και αν παραγεις. Οσο quality control και beta testing να κανεις ειναι αδυνατο να το αποφυγεις. Απλα στην περιπτωση του note ετυχε να ειναι και επικινδυνο. Απο κει και περα, δεδομενου οτι οποιοδηποτε αλλο εξαρτημα του τηλεφωνου δεν μπορει να παραξει απο μονο του ή συνδυαστικα ικανη ποσοτητα θερμοτητας ωστε να προκληθεια τετοια ζημια ειναι σιγουρο οτι ειναι θεμα μπαταριας. Αυτο επιβεβαιωνεται ευκολα και και απο τις εικονες των κατεστραμμενων συσκευων. Το θεμα ειναι οτι μια μπαταρια αποτελειται απο διαφορα κομματια και υλικα κατασκευης. Εκτος απο το κυριως σωμα οι μπαταριες εχουν πανω ελεγκτες, μικρες πλακετες που καθοριζουν τα ορια και τον τροπο λειτουργιας των μπαταριων. Αυτοι οι ελεκτες μπορει να ειναι αρκετα πολυπλοκοι, με πολλαπλα layers, ελεκτες θερμοκρασιας, κυκλωματα προστασιας απο υπερθερμανση, υπερφορτωση, βραχυκυκλωμα, ελεκτες ασυρματης φορτισης, ταχειας φορτισης κτλ. Υπο προυποθεσεις κατι απο ολα ή συνδυασμος τους βγαινει εκτος προδιαγραφων με αποτελεσμα το ολοκαυτωμα. Ομως η φωτια και η ολικη καταστροφη το κανει πολυ δυσκολο να εντοπιστει με ακριβεια το προβλημα. Επισης το γεγονος οτι στατιστικα ειναι πολυ μικρο το ποσοστο των ελατωμματικων το κανει και πολυ δυσκολο και χρονοβορο να επαληθευθει σε συνθηκες εργαστηριου, εξ ου και η αδυναμια και καθυστερηση της samsung να εντοπισει τα ακριβη αιτια. Προσωπικα δεν νομιζω οτι υπαρχει κανενας κινδυνος να εμφανιστει αντιστοιχο προβλημα σε μελλοντικη συσκευη, εφοσον χρησιμοποιηθει αλλη μπαταρια. Ειδικα εαν συνεργαστει με καποια αλλη εταιρεια παραγωγης, οπως η LG. (Ασε που μετα απο αυτο θα γινει εξονυχιστικος ελεγχος πριν δωσουν το ΟΚ). Και φυσικα δεν χρειαζεται να ανησυχει κανενας αλλος χρηστης samsung εφοσον καμια συσκευη δεν εχει ιδια μπαταρια με το note. Απλα μακαρι να ειχε τυχει σε καποιο midrange τηλεφωνο γιατι απο οτι λεγεται ειναι φανταστικη συσκευη. 1
Godaemon Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Το πρόβλημα είναι πως ακόμα και να μην ξέρουν τον λόγο ή ακόμα και το S8 για παράδειγμα να μην έχει κανένα πρόβλημα, πόσος κόσμος θα είναι επιφυλακτικός και δεν θα σπεύσει να αγοράσει αν δεν περάσει καιρός και σιγουρευτεί οτι όντως δεν υπάρχει πρόβλημα και με αυτό το τηλέφωνο.. έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη...
james01gr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 δεν πιστεύω να μην το ξέρει τι το προκάλεσε. μάλλον την πάπια κάνει. αλλά θέλω να μάθω πραγματικά τι επισκευή έκανε στα κινητά στην πρώτη ανάκληση. έκανε τίποτα ή άλλαξαν απλά τις μπαταρίες; και είναι περίεργο που κανένας δεν το ρωτάει αυτό.
maxx71 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 αυτο σημαινει οτι δεν ειναι η μπαταρια αυτη που προκαλει το προβλημα απλα και ωραια
colossus Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 mind is blown Πολύ αστείο. Και άσε τις αμερικανιές...
xifiassamsung Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 νταξει προφανως κ παιζει σαμποταζ κ μαλιστα εξωτερικου παραγοντα για να πληξει κατι τοσο "χοντρο" κ low level οπως η μπαταρια.Δε βγηκαν χτες οι μπαταριες λιθιου για να μη ξερουμε πως λειτουργουν.Τωρα τι αλλο ειναι ενδιαμεσα μονο ο προμηθευτης μπαταριας κ η samsung ξερουν.Κ δω που τα λεμε οταν κυκλοφορεις το μηλοτηλεφωνο παλι με ιδιο hardware κ εμφανιση θες λιγο βοηθεια για να μη πατωσεις με τετοιο ανταγωνισμο..γκουχ γκουχ 1
Regulus Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Ή τον ξέρει, και επειδή είναι "παιδικό" το λάθος, δεν το βγάζει προς τα έξω. Αλλιώς, αν δεν έχουν βρει τον λόγο ακόμα, δεν πρέπει να ξαναπαράξουν νέα συσκευή μέχρι νεοτέρας... Τι μου λέει εμένα ότι το ίδιο λάθος δεν έχει γίνει και στο S8 (εφόσον δεν ξέρουν τι το προκάλεσε); Συμφωνώ. Κάτι μου λέει ότι ο πραγματικός λόγος είναι επική βλακεία και γι αυτό δεν θα τον μάθουμε ποτέ (τουλάχιστον από την εταιρεία).
imoaix Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Συμφωνώ. Κάτι μου λέει ότι ο πραγματικός λόγος είναι επική βλακεία και γι αυτό δεν θα τον μάθουμε ποτέ (τουλάχιστον από την εταιρεία). η ηλιθιο τζογαρισμα απο μεριας samsung υπο την πιεση της παρουσιασης του iphone 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα