gnsX Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Το σωστό είναι: Αυτά δεν θα τα έκανε άλλη εταιρία αν παρουσιαζόταν προβλήματα σε κάθε μία ανά 42.000 συσκευές. Όπως δεν θα ζητούσε ο επικεφαλής δημόσια συγνώμη. Αλλά η samsung το έκανε κι από την στιγμή που τα αποδεδειγμένα κρούσματα βγάζουν αυτό το ποσοστό οφείλουμε να δεχτούμε ότι καλώς έκανε και τα μάζεψε. Τώρα σε άλλες εταιρίες φταίει ο ταχυδρόμος, η μπρίζα η ΔΕΗ ο ΟΤΕ η ΕΥΔΑΠ τα νεφελίμ και ότι άλλο. Η samsung αναγνώρισε το πρόβλημα, απέσυρε τα κινητά και έφαγε την πατάτα που έκανε ολόκληρη και καλά έκανε, με την στάση της έδειξε υπευθυνότητα και σεβασμό στον καταναλωτή. Τώρα από την άλλη το επιχείρημα περί δολιοφθοράς και κολοκύθια τούμπανα είναι αστείο. Έγινε πατάτα το αναγνώρισε και η samsung τελεία και παύλα. Σεβασμό έδειξε την πρώτη φορά που έκανε ανάκληση και την υποστηριξαν οι περισσότεροι. Μετά που έβγαλε τα S χωρίς απ οτι φαίνεται να χει βρει τι έφταιγε κ σκαγανε εχασε το ματς
jim_tron Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Λοιπόν, εγώ είμαι χρήστης galaxy από αρχής μέχρι και το 7,note δεν είχα μπει στο τριπακι να πάρω γιατί το έβρισκα μεγάλο.Χτές λοιπόν ένας φίλος που είναι από Καναδά θα επέστρεφε πίσω και επειδή είχε κάποια διαδικασία για να πάρει μαζί του την συσκευή το πήρα εγώ και του έδωσα το S7 μου.Δεν έχω πολλά να πω για την συσκευή, θα πω μόνο ένα, καταλαβαίνω απολύτως τους ιδιοκτήτες που αρνούνται να το επιστρέψουν.Απλά ότι καλύτερο υπάρχει.Ένα από τα χαρακτηριστικά που μου έκανε εντύπωση είναι αυτό που σε αφήνει να αλλάζεις την ανάλυση της οθόνης, όπως σε η/υ, διαλέγεις εσύ σε τι ανάλυση θέλεις να λειτουργεί.Υ.Γ. όχι ότι το αφήνω να φορτίζει μόνο του ???????? загрузить картинку на сайт
Fubar.gr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Παρακολουθώ το θέμα των μπαταριών του Note απο κοντά, λόγω επαγγελματικού ενδιαφέροντος. Καταρχάς να πώ οτι αν και μπορεί η Samsung να έχει κάποιο λόγο να κρύψει την πραγματικη αιτία των αναφλέξεων, δέν αποκλείεται όντως να μην γνωρίζουν ακόμα τί προκαλεί τις αυτο-αναφλέξεις. Το πρόβλημα είναι αρκετά σπάνιο. Αν έχουν πωληθεί 3 εκατ τηλέφωνα και έχουν σκάσει τα 300, αυτό είναι ποσοστό 0,01%. Αυτό σημαίνει οτι μπορεί να πάρεις 1000 τηλέφωνα και να τα εξετάσεις ενα-ενα εξονυχιστικά, και να τύχει κανένα απο αυτά να μήν παρουσιασουν το πρόβλημα. Το άλλο ζήτημα είναι οτι όταν παρουσιαστεί το πρόβλημα, το τηλέφωνο αυτοκαταστρέφεται, οπότε κάνει πρακτικά αδύνατη την περαιτέρω ανάλυσή του. Η πρώτη θεωρία ήταν οτι φταίει η μπαταρία, καθώς τα πρώτα που σκάσανε είχαν όλα την μπαταρία της SDI Samsung. Οπότε τα Note αντικατάστασης είχαν μπαταρία της TDK ATL. Όμως και αυτά αρχισαν να σκάνε, οπότε μάλλον δέν φταίνε οι μπαταρίες. Η άλλη θεωρία είναι οτι φταίει η ταχυφόρτιση. Όμως ούτε αυτό πρέπει να είναι το πρόβλημα, γιατι πολλά σκάσανε απο μόνα τους χωρίς να φορτίζονται. Η άλλη θεωρία είναι οτι το πλαίσιο του κινητού είναι στενό και πιέζει την μπαταρία. Αυτό πρέπει να είναι η πιό εύκολη θεωρία απο όλες να ελεγχθεί, αν αυτό είναι το πρόβλημα θα το είχαν βρεί μέχρι τώρα. Μια άλλη θεωρία που βγήκε είναι η πιθανότητα να έγινε σαμποτάζ απο κάποιο δυσαρεστημένο υπάλληλο, καθώς σύμφωνα με άρθρο του El Reg βγήκαν στη δημοσιότητα εσωτερικά memo της Samsung τα οποία δείχνουν οτι το κλίμα στην εταιρία είναι ιδιαίτερα τοξικό. Μέχρι τώρα είμαι σίγουρος οτι έχουν κάνει το firmware που σχετίζεται με τη φόρτιση φύλλο και φτερό, οπότε θα είχαν βρεί τα ίχνη σαμποτάζ. Πάντως το θέμα δέν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση. Εδώ πωλούνται εκατομύρια no-name κινέζικες συσκευές και δέν σκάνε με αυτή τη συχνότητα. Περιμένω με ενδιαφέρον να βρεθεί η αιτία. 4
Garuger Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Παρακολουθώ το θέμα των μπαταριών του Note απο κοντά, λόγω επαγγελματικού ενδιαφέροντος. Καταρχάς να πώ οτι αν και μπορεί η Samsung να έχει κάποιο λόγο να κρύψει την πραγματικη αιτία των αναφλέξεων, δέν αποκλείεται όντως να μην γνωρίζουν ακόμα τί προκαλεί τις αυτο-αναφλέξεις. Το πρόβλημα είναι αρκετά σπάνιο. Αν έχουν πωληθεί 3 εκατ τηλέφωνα και έχουν σκάσει τα 300, αυτό είναι ποσοστό 0,01%. Τα στατιστικα που ηθελα ευχαριστω
Garuger Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Παρακολουθώ το θέμα των μπαταριών του Note απο κοντά, λόγω επαγγελματικού ενδιαφέροντος. Καταρχάς να πώ οτι αν και μπορεί η Samsung να έχει κάποιο λόγο να κρύψει την πραγματικη αιτία των αναφλέξεων, δέν αποκλείεται όντως να μην γνωρίζουν ακόμα τί προκαλεί τις αυτο-αναφλέξεις. Το πρόβλημα είναι αρκετά σπάνιο. Αν έχουν πωληθεί 3 εκατ τηλέφωνα και έχουν σκάσει τα 300, αυτό είναι ποσοστό 0,01%. Αυτό σημαίνει οτι μπορεί να πάρεις 1000 τηλέφωνα και να τα εξετάσεις ενα-ενα εξονυχιστικά, και να τύχει κανένα απο αυτά να μήν παρουσιασουν το πρόβλημα. Το άλλο ζήτημα είναι οτι όταν παρουσιαστεί το πρόβλημα, το τηλέφωνο αυτοκαταστρέφεται, οπότε κάνει πρακτικά αδύνατη την περαιτέρω ανάλυσή του. Η πρώτη θεωρία ήταν οτι φταίει η μπαταρία, καθώς τα πρώτα που σκάσανε είχαν όλα την μπαταρία της SDI Samsung. Οπότε τα Note αντικατάστασης είχαν μπαταρία της TDK ATL. Όμως και αυτά αρχισαν να σκάνε, οπότε μάλλον δέν φταίνε οι μπαταρίες. Η άλλη θεωρία είναι οτι φταίει η ταχυφόρτιση. Όμως ούτε αυτό πρέπει να είναι το πρόβλημα, γιατι πολλά σκάσανε απο μόνα τους χωρίς να φορτίζονται. Η άλλη θεωρία είναι οτι το πλαίσιο του κινητού είναι στενό και πιέζει την μπαταρία. Αυτό πρέπει να είναι η πιό εύκολη θεωρία απο όλες να ελεγχθεί, αν αυτό είναι το πρόβλημα θα το είχαν βρεί μέχρι τώρα. Μια άλλη θεωρία που βγήκε είναι η πιθανότητα να έγινε σαμποτάζ απο κάποιο δυσαρεστημένο υπάλληλο, καθώς σύμφωνα με άρθρο του El Reg βγήκαν στη δημοσιότητα εσωτερικά memo της Samsung τα οποία δείχνουν οτι το κλίμα στην εταιρία είναι ιδιαίτερα τοξικό. Μέχρι τώρα είμαι σίγουρος οτι έχουν κάνει το firmware που σχετίζεται με τη φόρτιση φύλλο και φτερό, οπότε θα είχαν βρεί τα ίχνη σαμποτάζ. Πάντως το θέμα δέν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση. Εδώ πωλούνται εκατομύρια no-name κινέζικες συσκευές και δέν σκάνε με αυτή τη συχνότητα. Περιμένω με ενδιαφέρον να βρεθεί η αιτία. Αν δεν ειναι τιποτα απο τα παραπανω ποια ειναι η δικια σου θεωρια?Σε ποιο αλλο σημειο θα μπορουσε να δημιουργειθει σαμποταζ σε φυσικο επιπεδο για να φτασει στο αποτελεσμα αυτο? Παντως δεν ειναι περιεργο που δεν εχει παρει κανενα απο αυτα φωτια πανω σε ανθρωπο αλλα μονο πανω σε αντικειμενα?
Alexandros74 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Επισης ειναι πολυ πιθανο να μην υπαρχει προβλημα... Είμαι κάτοχος iphone και lumia 930... Αλήθεια όμως πιστεύω ότι μπορεί να μην υπάρχει πρόβλημα. Από αυτά που ΄βλέπεις πίστευε τα μισά, και από αυτά που ακούς, τίποοτα...
Fubar.gr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Τα στατιστικα που ηθελα ευχαριστω Τα νούμερα τα έχω βγάλει απο το μυαλό μου, απλά για να δείξω πόσο σπάνιο είναι το φαινόμενο και γιατί είναι δύσκολο να εντοπιστεί. Τώρα αν τα πραγματικά είναι 2 εκ πωλήσεις και 500 που σκάσανε, δέν αλλάζει κάτι ουσιαστικό. Πάντως δύο παρατηρήσεις πάνω σε αυτό. 1) Το φαινόμενο είναι αρκετά σπάνιο που κάνει δύσκολο τον εντοπισμό του, όμως όχι όσο σπάνιο πρέπει για να κάνει το Note ασφαλές προιόν. 2) Απο τη στιγμή που ακόμα δέν ξέρουμε τί το προκαλεί, τα νούμερα δέν έχουν πολύ νόημα. Δηλαδή είναι απλά ενα Χ ποσοστό ελατωματικών Note και όλα τα άλλα δέν έχουν πρόβλημα ούτε θα παρουσιάσουν ποτέ? Ή όλα τα Νοτε είναι ελλατωματικα και απλά είναι θέμα χρόνου να παρουσιαστεί? Αυτο θα γίνει γνωστό μόνο όταν βρεθεί το το προκαλεί. 2
imoaix Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 παντως δεν ειναι εντελως απιθανο να ειναι κ δολιοφθορα ασχετως με το τι λενε οι apple biased χρηστες τα ποσοστα αναφλεξης ειναι μικρα κ εντοπιζονται στην αμερικη αν δεν κανω λαθος ακομα κ η samsung να το ξερει δεν μπορει να το ισχυριστει δημοσια χωρις αποδειξεις που ειναι εξαιρετικα δυσκολο να βρεθουν σε τοσο μικρο failure rate κ χωρις να γινει γραφικη μερικες κακης ποιοτητας μπαταριες (η καποιο σχετικο κ προβληματικο εξαρτημα) σε μια γραμμη παραγωγης καπου θα αρκουσαν απο εναν πληρωμενο απο ανταγωνιστη υπαλληλο αυτη την στιγμη η αναποφευκτη πτωση του κορυφαιου κατασκευαστη σμαρτφονς ειναι μανα εξ ουρανου για apple ,google ,LG ,Huawei που εν δυναμει θα μοιραστουν μια πιτα πωλησεων στην οποια δεν ειχαν ελπιδες
Fubar.gr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Αν δεν ειναι τιποτα απο τα παραπανω ποια ειναι η δικια σου θεωρια?Σε ποιο αλλο σημειο θα μπορουσε να δημιουργειθει σαμποταζ σε φυσικο επιπεδο για να φτασει στο αποτελεσμα αυτο? Παντως δεν ειναι περιεργο που δεν εχει παρει κανενα απο αυτα φωτια πανω σε ανθρωπο αλλα μονο πανω σε αντικειμενα? Δέν έχω ιδέα! Εφόσον όπως όλα δείχνουν έχουν αποκλειστεί οι προφανείς αιτίες, αυτό που προκαλεί το πρόβλημα πρέπει να είναι ή κάτι πολύ χαζό που κανένας μέχρι τώρα δέν εχει σκεφτεί, ή καποιος συνδιασμός παραγόντων οι οποίοι είναι σπάνιο να συμπεσουν ταυτόχρονα.
Garuger Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δέν έχω ιδέα! Εφόσον όπως όλα δείχνουν έχουν αποκλειστεί οι προφανείς αιτίες, αυτό που προκαλεί το πρόβλημα πρέπει να είναι ή κάτι πολύ χαζό που κανένας μέχρι τώρα δέν εχει σκεφτεί, ή καποιος συνδιασμός παραγόντων οι οποίοι είναι σπάνιο να συμπεσουν ταυτόχρονα. Αμα παρατηρησεις ολες οι συσκευες εχουν το κοινο οτι το παθαινουν μονο οταν δεν ειναι κοντα στο σωμα σου. Αποτομι διαφορα θεμοκρασιας που συστελει διαστελει τον σκελετο και προκαλει φωτια? Φαντασου τωρα τι γινεται στα κεντρικα χιλιαδες Note 7 στην σειρα να φορτιζουν
nickmortonzikos4 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Μου αρεσει που μερικοι θεωρουν ενα ποσοστο "μεγαλο" ή "μικρο", απλα και μόνο επειδη ακουγεται μεγαλο ή μικρο. Το 0,01 και το 0,001 ειναι τεραστια ποσοστα οταν μιλαμε για ανθρωπινες ζωες. Το 0,01% (δλδ 1 στα 10.000) σημαινει αυτοματα 740.000 ατομα στα 7,4 δις. Και μαντεψτε - δεν ειναι τυχαιοι οι αριθμο του παραδειγματος. Δεν λεω οτι καθε ανθρωπος στον πλανητη μπορει να προμηθευτει ενα note 7. Αλλα αν μπορουσε, θα μετραγαμε θανατους που αγγιζουν τα 3/4 του πληθυσμου της Αττικης. Αλλα μερικοι ειστε τοσο μηδενιστες οταν εξυπηρετειται ο ανουσιος εγωισμος σας, που θα πειτε "σιγα μωρε, τι ειναι μια Αττικη γεματη πτωματα μπροστα σε ολο τον κοσμο", ε; Αδιαφορω για την Σαμσουνγκ πλεον. Ειμαι απλα απογοητευμενος με τον τροπο που χειριζεται το φορουμ τους αριθμους. Και τα λετε και με επαρση λες και παιζατε απο μικροι την στατιστικη στα δαχτυλα. Ολα ειναι σχετικα. Και με ανθρωπινες ζωες, ναι - οποιοδηποτε ποσοστο που δεν εχει μεσα του πολλαααααααα μηδενικα, ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Ξυπνηστε πριν να ειναι αργα.
Garuger Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Μου αρεσει που μερικοι θεωρουν ενα ποσοστο "μεγαλο" ή "μικρο", απλα και μόνο επειδη ακουγεται μεγαλο ή μικρο. Το 0,01 και το 0,001 ειναι τεραστια ποσοστα οταν μιλαμε για ανθρωπινες ζωες. Το 0,01% (δλδ 1 στα 10.000) σημαινει αυτοματα 740.000 ατομα στα 7,4 δις. Και μαντεψτε - δεν ειναι τυχαιοι οι αριθμο του παραδειγματος. Δεν λεω οτι καθε ανθρωπος στον πλανητη μπορει να προμηθευτει ενα note 7. Αλλα αν μπορουσε, θα μετραγαμε θανατους που αγγιζουν τα 3/4 του πληθυσμου της Αττικης. Αλλα μερικοι ειστε τοσο μηδενιστες οταν εξυπηρετειται ο ανουσιος εγωισμος σας, που θα πειτε "σιγα μωρε, τι ειναι μια Αττικη γεματη πτωματα μπροστα σε ολο τον κοσμο", ε; Αδιαφορω για την Σαμσουνγκ πλεον. Ειμαι απλα απογοητευμενος με τον τροπο που χειριζεται το φορουμ τους αριθμους. Και τα λετε και με επαρση λες και παιζατε απο μικροι την στατιστικη στα δαχτυλα. Ολα ειναι σχετικα. Και με ανθρωπινες ζωες, ναι - οποιοδηποτε ποσοστο που δεν εχει μεσα του πολλαααααααα μηδενικα, ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Ξυπνηστε πριν να ειναι αργα. Ποσταρε μου ενα οχι πολλα ΕΝΑ περιστατικο οπου ανθρωπος επαθε σωματικη ζημια για να σε παραδεχτο αλλιως μην λες οτι να νε.Κανενας δεν πεθανε απλα υπηρξαν μικρες υλικες ζημιες 1
BILL5 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 ειναι καυτο το Note 7 για αυτο και εκανε μπαμ
fmarkos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ποσταρε μου ενα οχι πολλα ΕΝΑ περιστατικο οπου ανθρωπος επαθε σωματικη ζημια για να σε παραδεχτο αλλιως μην λες οτι να νε.Κανενας δεν πεθανε απλα υπηρξαν μικρες υλικες ζημιες Για σωματική βλάβη δεν ξέρω, αλλά με εγκεφαλικές βλάβες έχουμε πολλούς εδώ μέσα που προσπαθούν να μας πείσουν ότι έχουν το καλύτερο κινητό του κόσμου (ανεξαρτήτως μάρκας και τύπου για να μην έχουμε παρεξηγήσεις) Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2016 από fmarkos 1
Garuger Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Για σωματική βλάβη δεν ξέρω, αλλά με εγκεφαλικές βλάβες έχουμε πολλούς εδώ μέσα που προσπαθούν να μας πήσουν ότι έχουν το καλύτερο κινητό του κόσμου (ανεξαρτήτως μάρκας και τύπου για να μην έχουμε παρεξηγήσεις) Όλα είναι σχετικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα