Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω το note 4 (την γλυτωσα με της έκρηξης ) και άρχισε να μου κολλάει εδώ και τρις εβδομάδες περίπου (την νύχτα που έριξε πάρα πολύ βροχή ) είχα ερθει δουλειά και είχε μπει αρκετό νερό στο κινητό κολλάει το lock/unlock screen button γενικά σαν να αργεί λίγο ο επεξεργαστής να πάρει μπροστά. Όταν επέστρεψα σπίτι το έβαλα σε ρύζι για 9 ώρες αλλά εξακολουθεί να κολλάει. Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα να μου πει τι έκανε και το έφτιαξε η να πάω σε ένα μάστορα να πληρώσω δύο μεροκάματα (λογικά ).

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω το note 4 (την γλυτωσα με της έκρηξης ) και άρχισε να μου κολλάει εδώ και τρις εβδομάδες περίπου (την νύχτα που έριξε πάρα πολύ βροχή ) είχα ερθει δουλειά και είχε μπει αρκετό νερό στο κινητό κολλάει το lock/unlock screen button γενικά σαν να αργεί λίγο ο επεξεργαστής να πάρει μπροστά. Όταν επέστρεψα σπίτι το έβαλα σε ρύζι για 9 ώρες αλλά εξακολουθεί να κολλάει. Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα να μου πει τι έκανε και το έφτιαξε η να πάω σε ένα μάστορα να πληρώσω δύο μεροκάματα (λογικά ).

Ξανά βάλτο σε ρύζι  και θα σου έρθει tech team από Κίνα να στο φτιάξει. 

• Like 2
Δημοσ.

Ανοιξετο και καθάρισετο με οινόπνευμα και μετα με αέρα. Λογικά έχει πιασει υγρασία. Αν εχεις εκεί κάποιον τεχνικό με 5/10 ευρώ το καθαρίζουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...