masteripper Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Γεια χαρά ...έχω 1 προβληματάκι και θα ήθελα την συνδρομή σας... Έχω 1 console application το οποίο τροφοδοτείται απο 1 αρχείο και παράγει αποτελέσματα... Για λόγους...πολλούς και διάφορους θα ήθελα να μάθω με ποια γλώσσα φτιάχτηκε ... Ξέρω οτι δεν είναι .ΝΕΤ καθώς δεν το "βλέπει" ο decompiler....πιθανότερα να είναι VB6 αλλά δεν μπορώ να βρω εφαρμογή που να κάνει κάποιου είδους decompile....δοκίμασα το IDA αλλά δεν ...
gvarth Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Αν είναι vb6 , ρίξε μια ματιά εδώ αλλά για καθαρά εκπαιδευτικούς λόγους. Η διαδικασία decompiling δεν είναι γενικά νόμιμη. Πάντως decompiler γενικού σκοπού και για όλες τις γλώσσες δεν νομίζω να βρεις . Ίσως "διαβάζοντας" το εκτελέσιμο αρχείο να βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα . Μέχρι εκεί όμως .
masteripper Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δοκίμασα αρκετά απ΄αυτά....δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ το decompile...όσο να μάθω με ποια γλώσσα εγινε ....υπάρχει λόγος...
masteripper Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 pid.gamecopyworld.com σκαναρε με αυτο Θα το δοκιμάσω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα