Προς το περιεχόμενο

κτεο ελλειψεις

DYEL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειχες τέτοιες ελλεψεις και περασες ? Παλια σε καποιο που δεν ειχε τριγωνο τον στειλαν στο απέναντι βενζιναδικο να παρει για να τον περασουν .

Τον πεθερο μου να αλλαξει λάστιχα και να ξαναπαει την ιδια μερα .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω παντως βλεπω οτι στην περιοχη μου ειναι αρκετα ελαστικα τα πραγματα..μιλαω για ικτεο...

ετυχε στο αμαξι της οικογενειας να μην δουλευαν τα πισω φρενα (ειχε χαλασει η βαλβιδα φρενου και δεν το ειχαμε καταλαβει) και με περασανε, απλα μου ειπαν να το φτιαξω αν ειναι..

εγω επειδη ειμαι ψειρας το εφτιαξα, αλλα αν ηταν αλλος? γενικα νομιζω πρεπει να γινουν αυστηροτεροι οι ελεγχοι....

καλα για κατι τυπους/τυπισες που κυκλοφορουν με χαλασμενο μπροστα φως , ενταξει η κακομοιρια σε ολο το μεγαλειο της... δηλαδη ρε βλακα πρεπει να σε σταματησουν αστυνομοι για να πας να δωσεις 50 λεπτα να αλλαξεις μια λαμπα στο βενζιναδικο? τραγικο απλα...

για δημοσια κτεο δεν ξερω, κοστολογω ακριβα τον χρονο μου και δεν εχω ασχοληθει

να ηταν μονο τα μπροστινα φωτα... πετυχαινω αμαξια που δεν δουλευουν καθόλου τα πισω φωτα/τα στοπ και δε συμμαζεύεται... Φυσικά και δε θα δουλευουν και πιο καιρια πραγματα σε αυτό το αμαξι...

Κριμα που δε μπορεις εκεινη την ωρα να κανεις καπου μια καταγγελια να τους μαντρώσουν, κάτι τετοιοι ειναι για φυλακή, οχι απλα για προστιμο...

@ts οι δευτερευουσες απο οσο γνωρίζω δεν χρειαζεται να γίνουν εντος δυο μηνων αλλα εως την επόμενη φορά που θα περάσεις, ωστόσο πιο κατω στην κατηγορία υπαρχει καποιος φιλος εργαζόμενος σε κτεο που απαντα σε ερωτηματα, θα μπορουσες απευθειας να ειχες ρωτησει εκει.

• Like 1

Στα Ι.ΚΤΕΟ (που μέχρι πρόσφατα δούλευε φίλος) γίνεται της κακομοίρας. Δε φαντάζεστε τι χρέπια (που κανονικά θα 'πρεπε να πάνε για σκραπ) περνάνε αέρα! Φυσικά, έχει να κάνει με την κάθε επιχείρηση ξεχωριστά, αλλά για όλους ισχύει ότι "περνάνε αμάξια που δεν θα έπρεπε".

• Like 1

τωρα ειδα στο χαρτι του κτεο λεει απο πισω πως πρεπει εντος δυο μηνων να φτιαχτουν,δεν το ηξερα.

εγω ειχα για λαστιχα,και για φωτα διασταυρωσεως πως εχουν χαμηλη ενταση και κατι για την πεδη πορειας.

τωρα ειδα στο χαρτι του κτεο λεει απο πισω πως πρεπει εντος δυο μηνων να φτιαχτουν,δεν το ηξερα.

εγω ειχα για λαστιχα,και για φωτα διασταυρωσεως πως εχουν χαμηλη ενταση και κατι για την πεδη πορειας.

ψιλοπραγματα.. αφου τσουλαει ειναι μια χαρα  :-D

• Like 1

Τις δευτερευουσες ελλειψεις πρεπει να τις διορθωσουμε εντος 2 μηνων?

Ναι, έτσι προβλέπεται.

Εαν δεν διορθωθουν μεχρι το επομενο κτεο τι γινεται?

Τίποτα απολύτως. Πχ για την απόδοση φρεναρίσματος που έγραψες, αφού σημείωσαν δευτερεύουσα έλλειψη αυτό σημαίνει πως μέτρησαν από 15 ως 30% διαφορά. Αν η διαφορά παραμείνει μέσα σε αυτά τα όρια, απλά θα ξανασημειωθεί δευτερεύουσα έλλειψη.

Αντε ρε,ωραια.

Γιατι πηγα σε συνεργειο και μου ειπε τα τακακια ειναι στη μεση περιπου,και κτεο περναω σε 4 μηνες,πεταμενα λεφτα στην ουσια,αν και μπορει να φταει και κατι αλλο περα απο τα τακακια?

Τελος παντων μου ειπε πως τα κτεο βαζουν με το παραμικρο ελλείψεις για να μην βγει τέλειο..

Λαστιχα ειχα αλλαξει. 10%-20% ηταν τα φρενα.

Όταν λες "τα φρένα"; Σαράντα πράγματα μετράνε για τα φρένα στο ΚΤΕΟ, όχι ένα. Απόδοση, διαφορά απόδοσης, οβάλ, κλπ...

πεδη πορειας διακυμανση των δυναμεων πεδησης μεγαλυτερη του 10% και εως 20%

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...