Makeran111 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Επειδή θέλω να φτιάξω ένα δεύτερο Viber γνωρίζει κανείς κάποιον τρόπο για να πάρω δωρεάν αριθμό?
billiboo Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 απο αυτους που μοιραζουν αριθμους στο δρομο?
NikosKallithea Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Πριν κανένα 3μηνο βαζαμε δωρεάν τα νούμερα των κινητών μας στο viper ή δεν θελεις αυτο.
taslikos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Πολύ απλά αγόρασε ένα νούμερο με 1€ απο πεζοδρόμια και πλατιές που έρχονται από Vodafone/cosmote και θα είσαι κομπλε. Αν πας σε κατάστημα χρεώνουν 5€ για νέο νούμερο νομίζω. Τέλος ενεργοποίησε το viber και είσαι έτοιμος Υγ: το νούμερο θα λήξει σε 6 μήνες αν δεν βάλεις κάρτα αλλά το βιμπερ δεν θα έχει κανένα θέμα λειτουργίας. Όμως αν θελήσεις ποτέ να μεταφέρεις τον λογαριασμό σου σε νέο κινητό θες πρόσβαση στην κάρτα για το μήνυμα επιβεβαίωσης. Εν κατακλείδι είναι λίγο μανίκι να έχεις 2 νούμερα... μπορείς να φτιάξεις λογαριασμό με τον ίδιο αριθμό σε άλλες υπηρεσίες της google η στο telegram η στο πολύ διαδεδομένο πλέον Whatsup 1
Makeran111 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Πολύ απλά αγόρασε ένα νούμερο με 1€ απο πεζοδρόμια και πλατιές που έρχονται από Vodafone/cosmote και θα είσαι κομπλε. Αν πας σε κατάστημα χρεώνουν 5€ για νέο νούμερο νομίζω. Τέλος ενεργοποίησε το viber και είσαι έτοιμος Υγ: το νούμερο θα λήξει σε 6 μήνες αν δεν βάλεις κάρτα αλλά το βιμπερ δεν θα έχει κανένα θέμα λειτουργίας. Όμως αν θελήσεις ποτέ να μεταφέρεις τον λογαριασμό σου σε νέο κινητό θες πρόσβαση στην κάρτα για το μήνυμα επιβεβαίωσης. Εν κατακλείδι είναι λίγο μανίκι να έχεις 2 νούμερα... μπορείς να φτιάξεις λογαριασμό με τον ίδιο αριθμό σε άλλες υπηρεσίες της google η στο telegram η στο πολύ διαδεδομένο πλέον Whatsup Αυτό θα έκανα, απλά έψαχνα να βρω μήπως υπάρχει κανένας τρόπος με Software, πιο απλός.
dali13gr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Άμα υπήρχε πιο απλός, ο Μαρινάκης δεν θα χρησιμοποιούσε πακιστανικούς αριθμούς για τις μπίζνες του. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα