Προς το περιεχόμενο

Τριξιμο στα καθισματα

driver2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια εχω ενα προβλημα με τα καθισματα στο αυτοκινητο μου.Το αμαξι μου ειναι σχετικα καινουργιο αλλα τριζουν τα καθισματα και τα μπροστα αλλα και τα πισω καθως οδηγω.Μπορω να κανω κατι γιαυτο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια εχω ενα προβλημα με τα καθισματα στο αυτοκινητο μου.Το αμαξι μου ειναι σχετικα καινουργιο αλλα τριζουν τα καθισματα και τα μπροστα αλλα και τα πισω καθως οδηγω.Μπορω να κανω κατι γιαυτο

Μαρκα; εγγύηση έχει;

Το ιδιο κια ριο του 2003 που γραφεις στο άλλο θεμα; Δε το λες και καινουργιο 13 ετων...

Εχεις προσδιορίσει απο που τρίζουν; Απο τις βάσεις τους π.χ.; Απο το μηχανισμό που παει μπρος-πισω;

Το ιδιο κια ριο του 2003 που γραφεις στο άλλο θεμα; Δε το λες και καινουργιο 13 ετων...

Εχεις προσδιορίσει απο που τρίζουν; Απο τις βάσεις τους π.χ.; Απο το μηχανισμό που παει μπρος-πισω;

Κορολα 1998 και δεν τρίζει τίποτα..αλλα να μου πεις κια είναι, λογικο.

• Like 1

εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι καμια εταζιερα που τριζει?

εαν εισαι βεβαιος οτι ειναι απο τα καθισματα μπορεις να τα βγαλεις και να βαλεις πολυ λιγο γρασσο στα σημεια που βιδωνει η κουμπωνει.

Κορολα 1998 και δεν τρίζει τίποτα..αλλα να μου πεις κια είναι, λογικο.

Άλλωστε η Toyota φημίζεται για την ποιότητα του εσωτερικού των οχημάτων της. :P 

• Like 6

Άλλωστε η Toyota φημίζεται για την ποιότητα του εσωτερικού των οχημάτων της. :P

Για τα καινούρια δεν ξέρω, το δικό μου πάντως δεν κάνει κιχ. Μην λες πολλά για την Toyota, είναι μαζί με την Honda οι καλύτερες στον κόσμο.

Για τα καινούρια δεν ξέρω, το δικό μου πάντως δεν κάνει κιχ. Μην λες πολλά για την Toyota, είναι μαζί με την Honda οι καλύτερες στον κόσμο.

Ναι, και το Polo μου δεν έχει κάψει ούτε μία σταγόνα λάδι μετά από 100+ χιλιάδες χιλιόμετρα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το VAG δεν έχει βγάλει "λαδιέρες" κατά καιρούς. :) Γενικότερα, η προσωπική εμπειρία του καθενός δε σημαίνει και πολλά πράγματα.

Όπως και να το κάνουμε, η Toyota δε φημίζεται για τα "σαλόνια" της. 

• Like 4

Ναι, και το Polo μου δεν έχει κάψει ούτε μία σταγόνα λάδι μετά από 100+ χιλιάδες χιλιόμετρα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το VAG δεν έχει βγάλει "λαδιέρες" κατά καιρούς. :) Γενικότερα, η προσωπική εμπειρία του καθενός δε σημαίνει και πολλά πράγματα.

Όπως και να το κάνουμε, η Toyota δε φημίζεται για τα "σαλόνια" της.

Μα τα γερμανικά συνήθως καίνε λάδια μετά τις 150 χιλιάδες. Θα συμφωνήσω ότι τα Toyota έχουν θέμα με τα σαλόνια όμως σκέψου ότι τα ibiza που είχα έβγαλε θέμα με το σαλόνι στα 5 χρόνια :)

Τα polo είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει το group, τα υπόλοιπα είναι πατάτες.

Λογικά δεν το σπας για να μην σου καεί λάδια, καλά κάνεις.

κανενα γιαπωνεζικο δεν φημιζεται για τα σαλονια του.

Αχμ.. Έχω μπει σε Honda civic 15 ετών και δεν άκουγα τίποτα, ίσως να έτυχε όπως το δικό μου δεν ξέρω. Ποιότητα τα καθισματα δεν έχουν οκ, αλλά δεν ακούω κάτι στο δικό μου.

• Like 1

Μα τα γερμανικά συνήθως καίνε λάδια μετά τις 150 χιλιάδες. Θα συμφωνήσω ότι τα Toyota έχουν θέμα με τα σαλόνια όμως σκέψου ότι τα ibiza που είχα έβγαλε θέμα με το σαλόνι στα 5 χρόνια :)

Αχμ.. Έχω μπει σε Honda civic 15 ετών και δεν άκουγα τίποτα, ίσως να έτυχε όπως το δικό μου δεν ξέρω. Ποιότητα τα καθισματα δεν έχουν οκ, αλλά δεν ακούω κάτι στο δικό μου.

Τα Γερανικα αν κρινω από δυο Audi TT είναι και πως θα σου κατσει ..Το ένα του 1999 δεν καιει λαδια αλλα το άλλο του 2001 Quatro  καιει .

Τριξιματα παντως δεν εχουν και τα δυο .

Για Ηonda , Toyota κλπ και 20 ετων να είναι δεν θα ακουσεις τριξιματα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...