Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπες στο bios και κάνε επαναφορά των ρυθμίσεων. Επίσης δοκίμασε να εγκαταστήσεις τον driver της acer για την nvidia αν και θα είναι παλαιότερης έκδοσης.

Δημοσ.

Μπες στο bios και κάνε επαναφορά των ρυθμίσεων. Επίσης δοκίμασε να εγκαταστήσεις τον driver της acer για την nvidia αν και θα είναι παλαιότερης έκδοσης.

έκανα επαναφορά ρυθμίσεων αλλά το πρόβλημα παραμένει...
Δημοσ.

Έφυγες για format νομίζω...

το ξερω 

αυτο κανω τωρα..παιδια εχω παρει 3 φορες acer και τα 3 ειναι σκαρτα...

ειδικα οτι αφορα τα drivers..Και support...μακρια αλλη φορα

Δημοσ.

Laptop είναι τι περίμενες?  :-D Όλες οι εταιρίες και όχι μόνο η acer, βαριά βαριά να βγάλουν κανα ανανεωμένο driver στο χρόνο πάνω, μετά το παρατάνε στην μοίρα του το λαπτοπ.

Δημοσ.

Μερικες φορες για να περασουν οι drivers σωστα,θελει να απεγκαταστησεις ολην την εφαρμογη της Nividia το λεγομενο Geforce Experience και να το επαναγκαταστησεις μαζι με τους καινουργιους drivers.Ενω αν πας να κανεις update απο την ηδη εγκατεστημενη εφαρμογη που ανεφερα,βγαινουν αυτα τα προβληματα.Δοκιμασε το και νομιζω οτι δεν θα εχεις προβλημα. (Δεν ξερω αν σε προλαβα πριν το φορματ.)

Δημοσ.

Αντιμετώπησα και εγω προβλημα με τους 2 τελευταιους της nvidia σε 640v2. safe mode, ddu να φυγουν ΟΛΑ οσα ειναι της nvidia. reboot, install του Αυγούστου και ειμαι οκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...